üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

4 yllık yokmu canm orda ? onlarnda fiyatı uygundu diye hatırlıyorum ..:26:
ya o da haklı ama başka çaren yoksa napıcaksın ikinci ögretimleri yaz canm daha düşük puanlı onlar .. bide aydın ünide bi arkadşm okuyo restorasyon bölümünde 2 yıllık o %100 burslu şmdi o bölümdekilerin hpsi mimarlıga direk geçiş yapabiliyomş 4 yıllıga bence okulu ara bi araştır diger bölümlerdede öyle bişey oluyomuymş

aa nasıl yani eğer öyle bişey varsa ben hemen arayıp öğrenirim okuldan.4yıllık da var tabi ama o maceraya bi kere kalkıştım okulu bırakmak zorunda kaldım harçlar yüzünden şimdilik sadece burslularla ilgleniyorum :KK1:

biblo naber canım :)
junoooo :KK70: iyilik canm bugün dışarı çıktm bu scakta zorum neyse :KK9: şmdide dinleniyorm senden naberr :KK17:
aa nasıl yani eğer öyle bişey varsa ben hemen arayıp öğrenirim okuldan.4yıllık da var tabi ama o maceraya bi kere kalkıştım okulu bırakmak zorunda kaldım harçlar yüzünden şimdilik sadece burslularla ilgleniyorum :KK1:
macereya kalkıştm :KK60::KK60:
bi ara sor canm emin degilim bendee.. inş istedigin bi yer olur :KK16:

hepinize isyanım varrrrrr :KK52::KK52:
juno selam verip kaçıyon hacı sen :KK33:
pamuk sende gelmiyosn artık pek :KK19:
cemrede gelip gelip kaçıyo zaten :63:
yeni gelenler zaten girip girip çıkıyo :KK20::18:
hiras sende gelmicekmisin yetti bu kadar tatil amaaaaaaa :63::KK33::KK20:

canım yazıyorum sonra bişi çıkıyo filan
kös kös evde oturuyorum patlıcam valla
çok sıkıldıımmmm :KK37::KK37::KK37:

junoooo :KK70: iyilik canm bugün dışarı çıktm bu scakta zorum neyse :KK9: şmdide dinleniyorm senden naberr :KK17:

macereya kalkıştm :KK60::KK60:
bi ara sor canm emin degilim bendee.. inş istedigin bi yer olur :KK16:

valla macera ki ne macera :KK60::KK60:
ben onu öğrendim canım dgsle geçiş yapılıyor belki söylediğin bölümü de yazarım fena değil o da:KK53:
hem isyanlardasın gördüğüm kadarıyla ama bende kk çok iyi çalışmıyor bikaç arkadaşla bu yüzden kk dışında yazışıyoruz çünkü hep donuyor kk da ne var anlamadım yani :78:

Merhaba kizlar,

ne zamandir ugramadim kusura bakmayin isyerinde cok yogun oluyorum eve gelincede beya yorgun oluyorum. Off zaten isyerinde huzurum yok birde yalniz olupta iki kisinin isine yetismek zorunda kalinca iyice sinirlerim yiprandi yaa iki haftadir. Neyse sükür bugün son günümdü pazar günü insallah bende istanbuldayim :KK8: ohhhhh t-shirt giymek istiyorum yaa :KK55:

Esyarimida hic toparlayasim yok yaa:KK5:

valla macera ki ne macera :KK60::KK60:
ben onu öğrendim canım dgsle geçiş yapılıyor belki söylediğin bölümü de yazarım fena değil o da:KK53:
hem isyanlardasın gördüğüm kadarıyla ama bende kk çok iyi çalışmıyor bikaç arkadaşla bu yüzden kk dışında yazışıyoruz çünkü hep donuyor kk da ne var anlamadım yani :78:
topigin isyankarı benim :KK9::KK9: benim direk bilgisayar donuyo onu napıcaz :KK9:
Merhaba kizlar,

ne zamandir ugramadim kusura bakmayin isyerinde cok yogun oluyorum eve gelincede beya yorgun oluyorum. Off zaten isyerinde huzurum yok birde yalniz olupta iki kisinin isine yetismek zorunda kalinca iyice sinirlerim yiprandi yaa iki haftadir. Neyse sükür bugün son günümdü pazar günü insallah bende istanbuldayim :KK8: ohhhhh t-shirt giymek istiyorum yaa :KK55:
Esyarimida hic toparlayasim yok yaa:KK5:
pamuk sen aşık oluyosunnnnnn:KK19: kolay gelsin canm ya iş yeride başa dert sanrm :KK5:
en ince nelerin varsa getir çok scak buralar yaa

hehe onu görüyorum zaten ki :)

:KK9::KK9: gör tabi lazm onlar

topigin isyankarı benim :KK9::KK9: benim direk bilgisayar donuyo onu napıcaz :KK9:

pamuk sen aşık oluyosunnnnnn:KK19: kolay gelsin canm ya iş yeride başa dert sanrm :KK5:
en ince nelerin varsa getir çok scak buralar yaa

:KK9::KK9: gör tabi lazm onlar

:KK69::KK69::KK69: evet galiba asik oluyorum cünkü bir türlü kafami toparlayamiyorum...evet canim isyeirmde biraz s1k1ntiliyim sorma gitsin cok zor bir insanla calismak zorunda kaldigim icin bunaliyorum. Yani öyle bir insanlada calismak bana yakismadigi icin kurum degistirmeyi düsünoyrum zaten o da anca tatilden sonra....

ne kadar etek t-shirt sortum varsa koyacagim elbiselerimide burda giyemiyorum zaten...:KK5:

ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

başlasınn festivallerr karnavallar kutlamalar hiras tatilden döndü yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK3::KK3::KK3::KK3:

ayyy nasıl özlemişim biblooommmm valla kaç kez tel.den bağlandım topiği okudum cevap yazdım ama gitmedi yazdıklarım.. kk mobile tam ayak uyduramamış sistem reddetti olan bana oldu.. oysaki ben bronzlaşırken sizleri hep düşündüm hasretinizden prangalar eskittm kuzuuummmmmmm:KK5:

ayriyetten bir hafta kalırım dedim ama 11. güne kadar uzatıp kaldığım için üzgünüm şekercim ammavelakinn bomba gibi bi tatil geçirdim baaaaaaaaaaaaaaa:KK76::KK76:

bol bol ekşınlı :KK66:

duydum ki azibademlere gidilmiş bensiz, kariyer planları yapılmış evlere temizlikçi tutulcakmış...cıkcıkssss bensiz olmaaaazzzzz:21:

sen napiosun dört gözle bekledin mi yollarımı yavru kuuşşş??:KK1:

muck muck muccccckkkkkkk:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

bi de daha eve gireli azcık olmuşken kahvaltı bile yapmadan gelip buraya yazdım bil kıymetini şeker:KK69:

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi tatiller pamukcummm 1 gün kaldııı :KK52::KK52: aşk dolu günler diliyorum :KK9::KK9:

Eki Görüntüle 232207 $Havai Fi__ek.jpg
patlasın şampanyalar havai fişeklerrrr :KK64::KK64: hoşgeldinn kuzummmm :KK66:
valla bekle bekle gözümüz yollarda kaldıı :KK76: nasıı geçti diye sormama gerek yok belliki süper geçmiş :81:
anlatılcak çok şey var sanırımmmmmm :98: başka bakalm anneden gizli ekşın nası yaptınz :KK1::KK1:
acıbademe gittim seni andım tabisi :KK9: bu scaktada temizlk yapamıcagımı anlaynca evlenince kadın tutmaya karar verdm :KK9: bizimkine diyorm tmam anlaşalm 15 günde bi olursa bn verirm haftada bi olursa sen verirsn diyo :KK60::KK60: yok dedm 15 yeter sen ver :KK60:
bol bol gneşlendin tbi 11 gün ohhhh :KK69:
hadi dinlen gel kzuu bekliyorum öptmm çokk :KK16:

hamur gibiyim yaaa nereye gitsem felaket bi sıcak....

tüm yol otobüste uyudum yetmedi geldim öğlene kadar yine uyudum :21:

koy bakalım şampanyadan bi kadeh gelişimi kutluoz :KK64:

anneden gizli ekşın hiç zor olmadı yawrum merak etme ehehehe:KK69:

tmizlik anlaşmanız da ne güzelmiş öyle.. bizimki dio ki evlenelim tutarız bi yardımcı yapar yemek-temizlik vs.. bence sen bu teklifi ona bi sun derim.....

ayy tatil çok güzeldi ama sabahtan akşama denz havuz deil.. gittiğimiz otel zaten onlarındı o yüzden babanneden teyzeye, haladan yeğenlere herkes ordaydı, anlayacağın görücüye çıktım şekerim :KK1::KK1::KK1::KK1:

ama çok güzeldi hç dönmek istemedimm:KK50:

sen neler yaptınn bakiimmm:KK68:

hamur gibiyim yaaa nereye gitsem felaket bi sıcak....
tüm yol otobüste uyudum yetmedi geldim öğlene kadar yine uyudum :21:
koy bakalım şampanyadan bi kadeh gelişimi kutluoz :KK64:
anneden gizli ekşın hiç zor olmadı yawrum merak etme ehehehe:KK69:
tmizlik anlaşmanız da ne güzelmiş öyle.. bizimki dio ki evlenelim tutarız bi yardımcı yapar yemek-temizlik vs.. bence sen bu teklifi ona bi sun derim.....
ayy tatil çok güzeldi ama sabahtan akşama denz havuz deil.. gittiğimiz otel zaten onlarındı o yüzden babanneden teyzeye, haladan yeğenlere herkes ordaydı, anlayacağın görücüye çıktım şekerim :KK1::KK1::KK1::KK1:
ama çok güzeldi hç dönmek istemedimm:KK50:
sen neler yaptınn bakiimmm:KK68:
içelim içelim son bu ramazan geldi :KK9:
temizlik anlaşmasını fazla zorlamak istemiyorm onun dşında eve bi katlıda bulunmıcam ya herşeyi o ödesn kadını bn verirm sorn deil :KK60::KK60:
o zaman iyiki tek gitmemişsin rahat kız imajı olmasn :KK9: hanım aile kızı imajı çizdin şmdi görücüye çıktıgında :KK9:
ben napıyım hiç değişik bişey yok skılıyorum buralarda gidincede skılıyorm :KK37:
salı günü işe başlayabilirm ama iş denirse :KK36: maaş yok ssk yok sadece işi ögrenmem için yanına alcak adam :KK36: bi mezun oluym görcekler günlerini :82:
belki harçlık veririm demiş adam saolsun :KK60:

oy kuzumm kıyamamm karın tokluğuna mı çalışcan sen şimdiii

neyse işi öğren ve mezun olunca hepsini batır kur şirketini tekel ol :KK76:

evet aynen öle bi imaj çizdim kzumm çok da ii oldu valla :KK16:

çalışcağın yer nerde? ben geçen yaz acıbademden kartala gidiodum ramazan ramazan ey gidiii ne günlerdi:KK17:

oy kuzumm kıyamamm karın tokluğuna mı çalışcan sen şimdiii
neyse işi öğren ve mezun olunca hepsini batır kur şirketini tekel ol :KK76:
evet aynen öle bi imaj çizdim kzumm çok da ii oldu valla :KK16:
çalışcağın yer nerde? ben geçen yaz acıbademden kartala gidiodum ramazan ramazan ey gidiii ne günlerdi:KK17:

ya ben staj yapmak istiyodum mezun olmadan bikaç iş deneyimim olsun diye
stajım zorunlu olmadıgı için okul sgk ödemiyo işyerleride kabul etmiyo tabikii bedava çalıştırmak varken nden sgk ödiym die :KK50:
babamda sordu 1 ay çalışırmısn diye koşuyolunda bi gümrük şirketi canm yol parası falan olmıcak eve çok yakın o yüzden tmam dedim adam eşşek deil accık parada verir heralde ya :KK9::KK9:

annen ne yorum yaptı ailesi hakkında falan ?

yakın olması iyi olmuş cv.ne yazarsın ii olur çevre filan edinirsin...

annem beğendi valla çok güzel ağırlandık hangi anne olsa beğenmez ki:KK17:

ilgi alaka güzeldi, okey bile oynadık cümbür cemaat :KK1::KK1:

var ya şu okul bitsin artık yaa... mezun olup istanbula gelmek istiyorum, dayanamıyorum artık hasrete yaaaaaaaaaaaaaa :KK5::KK5::KK5::KK5:

1 senen kaldı dayan annem :KK9: ben napıyım 2 bçuuk sene ay bayılıcam oku oku bitmiyo :KK53: bide sonra yabancı dil derdi çıkıcak başıma :KK53:
sen mezun olunca nerde çalışcaksn bellimi canm :KK69:

ayy ne güzel fotolarda çekilmiştir şmdi heyoo :KK19:

valla canım ben hazırlık da okuduğum için 4. senem bitti 5. yıla giriyorum bıktım sıkıldım daraldım offfff....

mezun olunca kartalda başlayablirim gibime gelio ama benimkinin çevresi çok geniş elbet bulur bi yer.... işi ne ayarlasın işimi evimi de ben bi valizimi topliyip geliyim yamacına :KK9:

yatay geçişe başvurduğumda işim evim her şeyim hazırdı ama gitmedim istanbula, aynı şartlar sağlanmassa gelmem :63:

ayriyetten senden de kırmızı halı bekliorum acıbadem caddesi boyunca :KK76:

bu arada avatarına bayıldım yawrummm :KK69:

X