üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

Ufffffffffff acayip canim s1k1liyo yaaaaaaa:KK5::KK5::KK5:
benimde benimde daha şmdi geldm eve yine canm skılıyo :KK9:
selammm ben butun seceneklere uyuyorum hem ıst hem uni :KK60: nekadan uyumluyum :KK9: bende geldım yuvaya :78:
ne kaaa uyumlusun :KK37: hoşgeldin canm :KK16: ben seni tanıyorum sanırsam asker topiginden demii :82:
istanbulda özel bi okuldaymşsn aynı okuldamıyık yoksa :KK37:

Son düzenleme:
hosbuldm cnmm sıcaktan pişiyorum valla :KK52: sız napıyosunz bakalm ıst de deprem oldu ya :KK53:

evet okudum canim gecmis olsun benim ailemde istanbulda suan hemen aradim pek hissetmemisler sükür. Onlarda diyo cok sicak diye bende diyorumki hic sikayet etmeyin ben burda donuyorum birde yagmur yagiyor....

benimde benimde daha şmdi geldm eve yine canm skılıyo :KK9:

ne kaaa uyumlusun :KK37: hoşgeldin canm :KK16: ben seni tanıyorum sanırsam asker topiginden demii :82:

:KK5::KK5::KK5: aynen canim yaaa cok canim s1k1liyo evde yarin sinamaya gidicem bakalim arkadasla böyle evde durunca saatler gecmiyo sanki birde tatilime az kaldi ya hic gecmek bilmiyo...

hirassss :63:

hadi gell :KK70:

cnm bnde geldım olur mu? :) senı ozel okul topıgndn buldum bısı srcm cnm sen hangsndn mezunsun tavsıye ıcın soruorum herkeseee yaaa :KK43: terch donemı cok streslıyım.beykent mı?bılgı mı?özyegın mı?yoksa bılkent ıc mıamrlık mı? hangısı ıyı?

Son düzenleme:
evet cm 337. donemdım bende :97:
hey gidi günlerr yaa:97: sizin topik açıldıgında ne sevinmiştk bizimki bitiyo die :KK9:
:KK5::KK5::KK5: aynen canim yaaa cok canim s1k1liyo evde yarin sinamaya gidicem bakalim arkadasla böyle evde durunca saatler gecmiyo sanki birde tatilime az kaldi ya hic gecmek bilmiyo...
tatil gelsinde bitsin artıkkk :KK9: git bakalm canm bende kuaföre gidicm birazdan renk renk olan saçlarımı tek renk ypıym artk :KK60:
cnm bnde geldım olur mu? :) senı ozel okul topıgndn buldum bısı srcm cnm sen hangsndn mezunsun tavsıye ıcın soruorum herkeseee yaaa :KK43: terch donemı cok streslıyım.beykent mı?bılgı mı?özyegın mı?yoksa bılkent ıc mıamrlık mı? hangısı ıyı?
hoşgeldin canmm :KK3: ben mezun değilim canm 3. sınıftaym..
ilk önce burslu olarak mı yazıcaksın bide bu söyledigin 3 okul birnirine çok ters yerlerde nerden geliceksin yada istanbuldamısın sen ??
beykentin egitim seviyesi bana göre düşük canm .. eger olma ihtimali varsa tabiki bilkent iç mimarlık gelecegin garanti olur ama bilkentin ortamını bılmiyorm çok havalı tipler varmı die sormuştunuz mutlaka vardır ama filmlerdeki gbi deil emin olun :KK9::KK9:
özyegin yeni açılan bi üniversite ama bana kalırsa gelecek yıllarda iyi yerlere gelicek ..
ben doğuşta okuyorum hazırlıkta gereginden fazla zorluyolar yeditpe ve doguş hazırlıkta en çok bırakan okullarn başında zaten ..
bilgide okuyan çok arkadaşm var sen bütün bu okullarda iç mimarlık için mi soruyosn ??
kızlaaar kimse yok mu :KK74::KK74::KK71:
sen artık uğramıyosn buraya :63:

Son düzenleme:
merhabaaa kızlarrrrr bende geldim aranıza hem istanbulluyum hem üniversiteli:93::KK76:
hoşgeldin şekerimm :KK9: sürekli gelcekleri kabul ediyo ama bizim topik :KK33: gelcn dmi :KK9:
biblo naber
geçen selam verdim almadın ühü
nasıııı :KK53: bütün msjları tek tek okuyorm gözümdn kaçmş olamaz kii :KK68:
k.bkma canmm iyiyimm çok sıcak darlanıyorm sen nasılsnn..

hey gidi günlerr yaa:97: sizin topik açıldıgında ne sevinmiştk bizimki bitiyo die :KK9:

valla artık bızım ıcınde hey gıdı gunler hey oldu cnm..339 lar geldı bızde cok sevınclendık tbı :KK52:

X