- 2 Eylül 2010
- 515
- 7
-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
4 yllık yokmu canm orda ? onlarnda fiyatı uygundu diye hatırlıyorum ..:26:
ya o da haklı ama başka çaren yoksa napıcaksın ikinci ögretimleri yaz canm daha düşük puanlı onlar .. bide aydın ünide bi arkadşm okuyo restorasyon bölümünde 2 yıllık o %100 burslu şmdi o bölümdekilerin hpsi mimarlıga direk geçiş yapabiliyomş 4 yıllıga bence okulu ara bi araştır diger bölümlerdede öyle bişey oluyomuymş
junoooobiblo naber canım :)
macereya kalkıştmaa nasıl yani eğer öyle bişey varsa ben hemen arayıp öğrenirim okuldan.4yıllık da var tabi ama o maceraya bi kere kalkıştım okulu bırakmak zorunda kaldım harçlar yüzünden şimdilik sadece burslularla ilgleniyorum
canım yazıyorum sonra bişi çıkıyo filan
kös kös evde oturuyorum patlıcam valla
çok sıkıldıımmmm
junooooiyilik canm bugün dışarı çıktm bu scakta zorum neyse şmdide dinleniyorm senden naberr
macereya kalkıştm
bi ara sor canm emin degilim bendee.. inş istedigin bi yer olur
çık buluş sevgilinlee
bu scakta sevgilide çekilmiyoda neyse
topigin isyankarı benimvalla macera ki ne macera
ben onu öğrendim canım dgsle geçiş yapılıyor belki söylediğin bölümü de yazarım fena değil o da
hem isyanlardasın gördüğüm kadarıyla ama bende kk çok iyi çalışmıyor bikaç arkadaşla bu yüzden kk dışında yazışıyoruz çünkü hep donuyor kk da ne var anlamadım yani :78:
pamuk sen aşık oluyosunnnnnnMerhaba kizlar,
ne zamandir ugramadim kusura bakmayin isyerinde cok yogun oluyorum eve gelincede beya yorgun oluyorum. Off zaten isyerinde huzurum yok birde yalniz olupta iki kisinin isine yetismek zorunda kalinca iyice sinirlerim yiprandi yaa iki haftadir. Neyse sükür bugün son günümdü pazar günü insallah bende istanbuldayimohhhhh t-shirt giymek istiyorum yaa
Esyarimida hic toparlayasim yok yaa
hehe onu görüyorum zaten ki :)
topigin isyankarı benimbenim direk bilgisayar donuyo onu napıcaz
pamuk sen aşık oluyosunnnnnnkolay gelsin canm ya iş yeride başa dert sanrm
en ince nelerin varsa getir çok scak buralar yaa
gör tabi lazm onlar
içelim içelim son bu ramazan geldihamur gibiyim yaaa nereye gitsem felaket bi sıcak....
tüm yol otobüste uyudum yetmedi geldim öğlene kadar yine uyudum
koy bakalım şampanyadan bi kadeh gelişimi kutluoz
anneden gizli ekşın hiç zor olmadı yawrum merak etme ehehehe
tmizlik anlaşmanız da ne güzelmiş öyle.. bizimki dio ki evlenelim tutarız bi yardımcı yapar yemek-temizlik vs.. bence sen bu teklifi ona bi sun derim.....
ayy tatil çok güzeldi ama sabahtan akşama denz havuz deil.. gittiğimiz otel zaten onlarındı o yüzden babanneden teyzeye, haladan yeğenlere herkes ordaydı, anlayacağın görücüye çıktım şekerim
ama çok güzeldi hç dönmek istemedimm
sen neler yaptınn bakiimmm
oy kuzumm kıyamamm karın tokluğuna mı çalışcan sen şimdiii
neyse işi öğren ve mezun olunca hepsini batır kur şirketini tekel ol
evet aynen öle bi imaj çizdim kzumm çok da ii oldu valla
çalışcağın yer nerde? ben geçen yaz acıbademden kartala gidiodum ramazan ramazan ey gidiii ne günlerdi