- 22 Eylül 2010
- 3.443
- 6
-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
hoşbuldk ama bi karşılaşamadkHosgeldin canim :))
bi şartla gelebilirsinüni liyim ama ankaralıyım
hoşbuldk ama bi karşılaşamadk
bi şartla gelebilirsinselam verip sonra yok olmıcaksın
ne iyi ne kötü canm yazlık olunca pek keyif almıyorm ben otele git herşey önünde ohhh burda 1 ay tatil yapıcagıma otelde 1 haftayı tercih ederim
senin nası gidiyo yeni enişte adayıyla görüşmeler
aynı şekilde canm sürekli bi temizlik hali adı ne tatilhaklisin canim ya otel cok rahat oluyor bizde burdan tr gidince hem memlekete hem istanbulda kendi evimiz oldugu icin kac gün temizlikle geciyo tatile mi gidiyoruz anlamiyoruz helle o camlar yokmu bir yilda batiyor batiyor annem güvenipte kadinda tutmuyo neymis kendi yapacakmis ama cani cikiyor
eniste adayiyla görüsmeler devam ediyo güzel seyler olmaya basliyor
aynı şekilde canm sürekli bi temizlik hali adı ne tatilhiç bana göre deil
güzel şeyler biran önce olsun
sanada mirabaaa
sana bişey söylemiştim
ben senin yerinde olsammmmufak ufak uzarım durmam
pılımı pırtımıııı toplar giderimmm
bakmam gözyaşınabakmam bi dakka bile katlanmam :82:
sevene zulm edeni ezer geçerimmmmm
şu kadın ölmeden bi konserine gitsem iyiydi
:82: yapmış yapıcagınıgercektende harika bir parca dinle dinle insan doymuyor...
:82: yapmış yapıcagını
naber pamukck nası gidiyo az kaldı türkiyeye gelmene burdan bi arkadaşlada buluşcakmışsn ohhh
anlıyorm canm bende geçen topiklerde dolaşıyodm 2010da sevgilin olduguna dair bi yazı gördmde anlamıştm..
artık önüne bak canm arkana bakmak hiçbişey kazandırmıyo sanatest edildi onaylandı
istanbul tatilinide günlükte takip ettigim kadarıyla çok istiyosun ne güzel değişiklik olucak senin için
bişey sorcm sürekli günlüge yaza - okuya kafam karıştı artıkesmer şekerimmi senmiydin bunalım takılan biri birini teselli ediyodu ama unuttm şuan
yok bunalım takılan hanginiz diye sordmesmer şekerm bşka biri biliyorm
tabi çabuk geçsin tatilburdada yeni bi aşk var
aahhh ahh ilk heyecanlar