üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

kartal uzak deil mi ya ama ekmek nerdeyse biz ordayız
yatay geçişle niye geçmedn bakıym sen kavgalımıydınz o ara
acıbadem caddesi boyunca kırmızı halıı sen gel ben kırmızı göstericm sana heryeri
eski avatar bu resim deiştirdm bizimkinin suratı belli oluyodu accık

kartal uzak ama acıbadem köprüsünden e-5'e çıkıp uçarak gidioduk 20 dk.da, servis filan da vardı sorun olmuodu yani, o sıralar doğuş üni.de kalıoduk e5in dibi zaten....

bilmiorum canım nie öle bi salaklık yaptım da geçmedim diye... nasıl pişman oldum başımı duvarlara vurdum anlatamam saana.. şu dünyada en çok neye pişmansın dersen tereddüt etmeden bu derim....

kartal uzak ama acıbadem köprüsünden e-5'e çıkıp uçarak gidioduk 20 dk.da, servis filan da vardı sorun olmuodu yani, o sıralar doğuş üni.de kalıoduk e5in dibi zaten....

bilmiorum canım nie öle bi salaklık yaptım da geçmedim diye... nasıl pişman oldum başımı duvarlara vurdum anlatamam saana.. şu dünyada en çok neye pişmansın dersen tereddüt etmeden bu derim....

servis falan varsa sorun olmaz evett
keşke bu yılda gelip çalışsaydn amaaa
bi anlık sinirle yapılıyo işte böyle şeyler neyse bi sene kaldııı

:) 2006 da evlendım 5 senelık evlıyım bebegım evlendım bı ara ıste sıkıstırdım hayatımın bı kosesıne evlılıgıd cocuguda 4 yasında kızım bılem var
hızınıza hayranm ama ben 23 yaşındasn 4 yaşında kızın var
dur bakıym bi hesap yapalm benm ne zamn 4 yaşında minicik kızm olcak
3 sene snra evlensm 4 sne snra çocuk yapsam 25 yaşında anne olurm iyimiş hatta 2 sene geziym tozıym allah nasip ederse 26 yşnda anne oluym

servis falan varsa sorun olmaz evett
keşke bu yılda gelip çalışsaydn amaaa
bi anlık sinirle yapılıyo işte böyle şeyler neyse bi sene kaldııı

evet bi sene kaldı.. şimdi istanbuldan çok yurtdışı telaşı sardı beni.... bi buçuk ay sonra gdiorummm a dostlaarrr

değişiklk olcak aslında çok güzel bişey ama 6 ay uzak kalmak var
ya sevgilin geliyo yılbaşında bu süper bişeyyy
o yüzden bence sevinmelisin bileeeee venedikkk aşkkk dünyayı aşkla dolaşmak bideee

valaha oyle olmuyor bızde 4 sene yapmıyorudk cocuk yurt dısına gıdıcekdık gezıcekdık tozucakdık ama planlrı alt ust etım ben bebk ıstıyorum dedım sımdıkde acaba ıkıncıyı yapsammı yapmasamı dıye dusnuyorum kızma kalsa anne kardes alalım dıyor ama ben karıyer pesınde olucam dıye dısımı sıkıyorum

bende kardeş istemişim zamanında onu boşver sen kendini dşün
kariyer yap tabi canm gerekirse bi çocuk olsun ama düzgün yetiştirebilick imkanlarınz olsun bide gençliğini yaşa azcık

işte bu sürpriz benim dayanma gücümü arttırıyo nasıl mutlu oluyorum düşündükçe bi bilsen

hemencecik gelsin yılbaşı hemencecikk

darısı başınaa aşkla

bende kardeş istemişim zamanında onu boşver sen kendini dşün
kariyer yap tabi canm gerekirse bi çocuk olsun ama düzgün yetiştirebilick imkanlarınz olsun bide gençliğini yaşa azcık

oyle canım ben bırını buyutmeden gelecegını dusunmeden ıkıncıyı doguranlara cok kızyorum cevremde arkadaslrıma az kızmadım kufur edesım geldı once onu buyut gelecegını yap sonra dedımsede dınletemedım sımdıkd ebenı sıkıstıryorlar bıtane daha buyut yooookkk dıorum sımdık kızcemı normal okula vermek ıstemıyorum durumda musaıt ıken kolej ıstıorum mesela nıye ıkı tane olupda onun gelecegıne lımon sıkımkı

işte bu sürpriz benim dayanma gücümü arttırıyo nasıl mutlu oluyorum düşündükçe bi bilsen
hemencecik gelsin yılbaşı hemencecikk
darısı başınaa aşkla
çok güzel olucagı kesinnn
ayy inş bizimki sanırım evlenme teklifini oralarda etmeyi planlıyo ama şartlar nasıl olur nolur bilemicm
gelsin hemencicik biz napcaz acaba :26:

bencede durumunuzu bilmiyorm tabi ama 2 tane çocuk valla zor bu devirde
ilerde olur o da tbiki aslında ben çocugumu normal okula gönderip o parayı bankaya atmak istiyorm ilerde üniyi kazanamazsa diye yada kazanırsa bşka bişeye harcasn çünkü ilkokullarda kolej sadece yabancı dil için iyi oluyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…