- 22 Eylül 2010
- 3.443
- 6
-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
kartal uzak deil mi yavalla canım ben hazırlık da okuduğum için 4. senem bitti 5. yıla giriyorum bıktım sıkıldım daraldım offfff....
mezun olunca kartalda başlayablirim gibime gelio ama benimkinin çevresi çok geniş elbet bulur bi yer.... işi ne ayarlasın işimi evimi de ben bi valizimi topliyip geliyim yamacına
yatay geçişe başvurduğumda işim evim her şeyim hazırdı ama gitmedim istanbula, aynı şartlar sağlanmassa gelmem
ayriyetten senden de kırmızı halı bekliorum acıbadem caddesi boyunca
bu arada avatarına bayıldım yawrummm
selamın hello kızlar
servis falan varsa sorun olmaz evettkartal uzak ama acıbadem köprüsünden e-5'e çıkıp uçarak gidioduk 20 dk.da, servis filan da vardı sorun olmuodu yani, o sıralar doğuş üni.de kalıoduk e5in dibi zaten....
bilmiorum canım nie öle bi salaklık yaptım da geçmedim diye... nasıl pişman oldum başımı duvarlara vurdum anlatamam saana.. şu dünyada en çok neye pişmansın dersen tereddüt etmeden bu derim....
hoşgeldinnn :79: sen kaç yaşındasn 1641663. kere soruyorm bakben seni genç hayal etmiyodm
kac gıbı gozukuyorum 1988 lıyım
88li gbi görünüyosnne ara evlendin sen ayy evde kalıcigimmmm
hızınıza hayranm ama ben:) 2006 da evlendım 5 senelık evlıyım bebegım evlendım bı ara ıste sıkıstırdım hayatımın bı kosesıne evlılıgıdcocuguda 4 yasında kızım bılem var
servis falan varsa sorun olmaz evett
keşke bu yılda gelip çalışsaydn amaaa
bi anlık sinirle yapılıyo işte böyle şeyler neyse bi sene kaldııı
hızınıza hayranm ama ben23 yaşındasn 4 yaşında kızın var
dur bakıym bi hesap yapalm benm ne zamn 4 yaşında minicik kızm olcak
3 sene snra evlensm 4 sne snra çocuk yapsam 25 yaşında anne olurm iyimiş hatta 2 sene geziym tozıym allah nasip ederse 26 yşnda anne oluym
bende kardeş istemişim zamanında onu boşver sen kendini dşünvalaha oyle olmuyor bızde 4 sene yapmıyorudk cocuk yurt dısına gıdıcekdık gezıcekdık tozucakdık ama planlrı alt ust etım ben bebk ıstıyorum dedım sımdıkde acaba ıkıncıyı yapsammı yapmasamı dıye dusnuyorum kızma kalsa anne kardes alalım dıyor ama ben karıyer pesınde olucam dıye dısımı sıkıyorum
değişiklk olcak aslında çok güzel bişeyama 6 ay uzak kalmak var
ya sevgilin geliyo yılbaşında bu süper bişeyyy
o yüzden bence sevinmelisin bileeeeevenedikkk aşkkk dünyayı aşkla dolaşmak bideee
bende kardeş istemişim zamanında onu boşver sen kendini dşün
kariyer yap tabi canm gerekirse bi çocuk olsun ama düzgün yetiştirebilick imkanlarınz olsunbide gençliğini yaşa azcık
çok güzel olucagı kesinnnişte bu sürpriz benim dayanma gücümü arttırıyo nasıl mutlu oluyorum düşündükçe bi bilsen
hemencecik gelsin yılbaşı hemencecikk
darısı başınaa aşkla
oyle canım ben bırını buyutmeden gelecegını dusunmeden ıkıncıyı doguranlara cok kızyorum cevremde arkadaslrıma az kızmadım kufur edesım geldı once onu buyut gelecegını yap sonra dedımsede dınletemedım sımdıkd ebenı sıkıstıryorlar bıtane daha buyut yooookkk dıorum sımdık kızcemı normal okula vermek ıstemıyorum durumda musaıt ıken kolej ıstıorum mesela nıye ıkı tane olupda onun gelecegıne lımon sıkımkı