Alemsiziniz kizlar yaaa yeni gördüm yazdiklarinizi tamam anlatayim
Daha cok cok yeni tanistik yani cuma günü tanistik...Biz isyerimden arkadaslarima iki ayda bir disarda bulusur birseyler yapariz bu seferde baska bir sehirde bowling oynamaya gittik ama ben yolu bilmedigim icin arabayla degilde trenle gittim neyse aslinda bi önceki trenle gidecektim ama dedim daha birseyler yemedim bi pastaneden birseyler aliyim neyse dönerken gördümki kacirmisim treni burnumun ucundan gecti gitti...
Öbürüne bindim bende mecburen yanimdada kitabim vardi onu okudum inmem gereken yerde inecektim kapiya gittim elimdede Kitabim vardi "Kirk yilda bir gibisin" neyse kitap nasil güzelmi falan diye laf atti. Bu arada benim türk oldugumu düsünmemis elimdeki kitabi görünce laf atti...
Neyse ininceye kadar beya bi sohbet ettik iste ne yapiyorsun ögrencimin falan sonra anlattim iste isarkadaslarimla geldim bowling oynayacagiz ama yolu bilmiyorum dedim ama (bu arada cidden bilmiyordum bi adres ve cikti vardi elimde) neyse dedi tamam benim yolumun üstünede seni birakirim...
Yolda beya bi konustuk sanki 10 dak önce tanisan biz degildik hatta bak ben surda oturuyom (ögrenci evlerinde kaliyormus) hatta dedi cay icmeye gel
...
Neyse ismimi falan aldi facede eklemek icin sohbetin güzel diyerek...
Neyse iki saat sonra öbürkiler baska bir yere birseyler icmeye gitt ben gitmedim ki o gün kandildi...Tabi ben ciktim ordan trene yetiseyim diyede erken cikmistim ama yolu bilmiyorum
Haha ben ne yaptim gittim cocugun ögrenci evine....:78: bendeki su cesarete bak ama ne bileyim gittim iste niye gittim bende bilmiyorum. Oda biraz sasirdi bende "yollu bulamadim beni götürürmüsün" dedim :86:
Trenin gelmesine vardi biraz daha bizde ortak bir mutfaklari varmis orada oturduk konustuk iste biraz yani odasina girmedim hehe ki niye gittim nasil gittim neden gittim hiccc bilmiyorum ama cidden hem yolu bulamadigim icin hemde
Öyle iste konustuk sohbet ettik beya hatta biraz özel konulari bile konsutuk sonra beni tren istasyonuna birakti simdi yazisiyoruz bakalim hayirlisi...
Ama cidden böyle derler ya icimde kelebekler ucusuyor diye benimde kalbimde kelebekler ucusuyor aklimdan cikmiyor düsünmemeye calisiyorum oda olmuyor
Ama eger ben o gün isarkadaslarimla bulusmaya gitmeseydim ki canimda hic istemiyordu ama zorladi, eger treni kacirmasaydim, hatta o vagonda oturmasaydim elimde kitabim olmasaydi sanirim tanisamayacaktik yani "Ask gercekten tesadüfleri sever" öyle iste bakalim hayirlisi insallah...