üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

hiras kuzummmm :KK69:
ay o günlükteki yazıyı okudm ben bile duygulandımmm :KK16:
ne kadar düşünceliymiş çok sevindim senin adınaa :KK70:
gidiceksin diye bnm bile içim buruk :KK9: daha görmedim aynı şehirde bile deiliz ama kanım kaynadı bi kere :82:

venedik :123: herşey çok çok güzel olucakkkkk :123:
maşallh bebiş :nazar:

ne iyi ne kötü canm yazlık olunca pek keyif almıyorm ben otele git herşey önünde ohhh burda 1 ay tatil yapıcagıma otelde 1 haftayı tercih ederim :KK37:
senin nası gidiyo yeni enişte adayıyla görüşmeler :KK23:

ne iyi ne kötü canm yazlık olunca pek keyif almıyorm ben otele git herşey önünde ohhh burda 1 ay tatil yapıcagıma otelde 1 haftayı tercih ederim :KK37:
senin nası gidiyo yeni enişte adayıyla görüşmeler :KK23:

haklisin canim ya otel cok rahat oluyor bizde burdan tr gidince hem memlekete hem istanbulda kendi evimiz oldugu icin kac gün temizlikle geciyo tatile mi gidiyoruz anlamiyoruz helle o camlar yokmu bir yilda batiyor batiyor annem güvenipte kadinda tutmuyo neymis kendi yapacakmis ama cani cikiyor :KK36:

eniste adayiyla görüsmeler devam ediyo güzel seyler olmaya basliyor :KK17:

haklisin canim ya otel cok rahat oluyor bizde burdan tr gidince hem memlekete hem istanbulda kendi evimiz oldugu icin kac gün temizlikle geciyo tatile mi gidiyoruz anlamiyoruz helle o camlar yokmu bir yilda batiyor batiyor annem güvenipte kadinda tutmuyo neymis kendi yapacakmis ama cani cikiyor :KK36:

eniste adayiyla görüsmeler devam ediyo güzel seyler olmaya basliyor :KK17:
aynı şekilde canm sürekli bi temizlik hali adı ne tatil :KK37: hiç bana göre deil :63:
güzel şeyler biran önce olsun :KK52:

ben senin yerinde olsammmm :KK24: ufak ufak uzarım durmam :KK64:
pılımı pırtımıııı toplar giderimmm :KK55:
bakmam gözyaşına :KK5: bakmam bi dakka bile katlanmam :82:
sevene zulm edeni ezer geçerimmmmm :KK19:

şu kadın ölmeden bi konserine gitsem iyiydi :KK36:

ben senin yerinde olsammmm :KK24: ufak ufak uzarım durmam :KK64:
pılımı pırtımıııı toplar giderimmm :KK55:
bakmam gözyaşına :KK5: bakmam bi dakka bile katlanmam :82:
sevene zulm edeni ezer geçerimmmmm :KK19:

şu kadın ölmeden bi konserine gitsem iyiydi :KK36:

gercektende harika bir parca dinle dinle insan doymuyor...

:82: yapmış yapıcagını
naber pamukck nası gidiyo az kaldı türkiyeye gelmene burdan bi arkadaşlada buluşcakmışsn ohhh :KK66:

evet canim sükür az kaldi o kadar ihtiyacim varki su tatile. Is, dersler, sinavlar derken cok yoruldum birde bunlarin üstüne su son 7 ayda pesimi birakmayan eski iliskimdeki sorunlar...

Is hayatimda olsun, özel hayatimda olsun son özellikle su son 7 aydir öyle huzursuzdumki öyle zor zamanlar gecirdim ki bu tatili dört gözle bekledim. Sükür simdi yavas yavas hersey yoluna girmeye basliyor bi tatile gidip gelsem rahatlayacagim. INsallah haftaya bu gün su saate coktan Istanbulda olacagim...

KK danda esmer_sekerimle bulusacagiz insallah son 1,5 yildir herzaman yanimdaydi sagolsun cok güzel bir dostluk kurduk birbirimize uzakta olsak...

son bir hafta öncesine kadar tatil icin safak sayiyordum ama simdi icim buruk :KK5: ailemde zaten suanda Istanbulda, herkez izinde tatilde canimda s1k1liyo bir yandan pazar gününü dört gözle bekliyorum biryandan hic gidesimde yok...:KK5:

anlıyorm canm bende geçen topiklerde dolaşıyodm 2010da sevgilin olduguna dair bi yazı gördmde anlamıştm..
artık önüne bak canm arkana bakmak hiçbişey kazandırmıyo sana :KK69: test edildi onaylandı :KK68:

istanbul tatilinide günlükte takip ettigim kadarıyla çok istiyosun ne güzel değişiklik olucak senin için :KK16:
bişey sorcm sürekli günlüge yaza - okuya kafam karıştı artık :KK9: esmer şekerimmi senmiydin bunalım takılan biri birini teselli ediyodu ama unuttm şuan :KK9:

anlıyorm canm bende geçen topiklerde dolaşıyodm 2010da sevgilin olduguna dair bi yazı gördmde anlamıştm..
artık önüne bak canm arkana bakmak hiçbişey kazandırmıyo sana :KK69: test edildi onaylandı :KK68:

istanbul tatilinide günlükte takip ettigim kadarıyla çok istiyosun ne güzel değişiklik olucak senin için :KK16:
bişey sorcm sürekli günlüge yaza - okuya kafam karıştı artık :KK9: esmer şekerimmi senmiydin bunalım takılan biri birini teselli ediyodu ama unuttm şuan :KK9:

hehe yok canim ben esmer sekerim degilim burda tanistigim bir arkadas cok güzel bir dostlugumuz var...ama bi ara bende beya bi süre bunalim takilmistim hem onunlayken ondan sonrada beya bi bunalim takildim daha yeni yeni kendime gelmeye basladim iste universiteye basladiktan sonra...

Sükür artik ardimada bakmiyorum ki o insan hakinda ögrendiklerim öyle seylerki istesemde ardima bakacak degilim neyse uzun ve karisik bir hikaye...

Artik önüme bakiyorum :KK69: Istanbul tatilimide gercekten cok istiyorum bedenen ruhen cok yoruldum son zamanlarda ama ne yalan söyleyim cabukta gecmesini istiyorum malum :KK69::KK69::KK69:

yok bunalım takılan hanginiz diye sordm :KK1: esmer şekerm bşka biri biliyorm :KK9::KK9:
tabi çabuk geçsin tatil :21: burdada yeni bi aşk var :KK23:
aahhh ahh ilk heyecanlar :KK9:

yok bunalım takılan hanginiz diye sordm :KK1: esmer şekerm bşka biri biliyorm :KK9::KK9:
tabi çabuk geçsin tatil :21: burdada yeni bi aşk var :KK23:
aahhh ahh ilk heyecanlar :KK9:

hehe :KK1:bi ara ikimizde beya bi bunalim takildik sükür simdi o da bende daha iyiyiz :KK1:

hic böyle tatilim cabuk gecsin diye düsünecegim aklima gelmezdi :KK9:

X