kızlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz?
ben kaç gündür çok stresliyim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok
bilenler biliyordur sınav zamanı geçti şimdi tercih dönemi var üniversite için.benim de bu ilk girişim değil sınava 22yaşımda olduğum için
biraz ara vermiş olduğum için de istediğim puanı tutturamadım.yani tercihlerim neresi tutuyorsa orası olacak gibi görünüyo.tabi bu arada akıl veren çok oluyor sevgilim ve annem başta olmak üzere resmen üzerimde baskı uyguluyorlar.ben tercih listemin en sonuna nolur nolmaz diye arkeoloji yazsam nolur diyorum.ikisi de yok olmaz diyor iş imkanı vs yok 4yılın boşa gider diyorlar.annem bırak 2yıllık yaz bankacılık vb bi bölüm çalışırsın rahat rahat diyor.sevgilmse iki yıllık sakın yazma onlar bankada bile olsa asgari ücretle amele gibi çalışıyorlar diyo ve seneye tekrar hazırlanırsın diye söyleniyor.ben şimdi ne yapacağımı bilemedim gerçekten.aslında arkeolojiyi de istiyorum yıllardan beri aklımda olan bi bölüm ilgimi çeken birşey ama ya sonra onların dediği gibi pişman olursam.gerçi tutupp tutmayacağı da belli değil çünkü ondan önce çok şey yazıcam ama bi ihtimal tutarsa artık ellerinden çekeceğim var gibi.içimdeki ses beni dinle diyor ama offffff bu sıcaklarda karar vermek ne zorrr