üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

hoş geldin o zaman bebiş :KK64:
o zaman bi klasik olan sorularımı sorym :97:
hangi okuldasn (istege bağlı deşifre olmak istemiyosn :KK60:)
hangi blüm kaçncı sınf erkek arkdşn varmı şmdilik bu kadar :KK9:

hooşbulduuummmm :KK34:
bazılarını cevaplayabilirim tabikii:KK8: bölümüm içmimarlık 3.sınıfım erkek arkadaşım yok:KK14:

ne güzell bi mimarımız eksikti :KK69::KK69:
bulursun bi mimar üzülmeeee :KK66: ne güzel bronzlaşmssn bu arada :KK37: bnmde tenim oyle güneşten kaçıyodm geçen gün eski resimlerime baktm çok hoş duruyo ilk defa bu sene güneşlendm :KK9:

önemli değil biblocum
ben de iyiyim
temizlik yaptım bugün öldümm
çok sıcak ve nemli patlıyorummm

ay sorma canm evde otururken bile patlıyo insan bide çalışanları düşün hele bide rmazanda :KK31:
bende dün ütü yaptm ayy çok fenaydı :KK9:
acil kariyer yapıp evlendigimde kadın tutmalıym :KK37:

haha :) ben de hep diyorum ben ev hanımı olmak için yaratılmamışım valla
bazı insanların nasıl içinden gelir yok yemek yapayım toz alayım filan
bende tık yok
bu sıcakta ütü de hiç çekilmez hee :KK52:

annem diyo zaten seni alan adam zengin olmalı sen iş yapmazsn pis pis oturursn diye :KK37::KK37:
yok ben yemek yapmayı seviyorm :KK9: erkek arkadşmda diyo zatn afern kadınlıgın en azındn bi kuralını yerine getiriyosn :KK19::KK60:
hiç sevmedigim şey süpürmek amannn uzak dursunn :KK47:

tıkır tıkır akmıyo sayfalarm :KK5: beni bırakp gidiyosnz :KK5:

nirdesin daimi üyem hirasss bi hafta doldu kuzuckk :KK5:

ne güzell bi mimarımız eksikti :KK69::KK69:
bulursun bi mimar üzülmeeee :KK66: ne güzel bronzlaşmssn bu arada :KK37: bnmde tenim oyle güneşten kaçıyodm geçen gün eski resimlerime baktm çok hoş duruyo ilk defa bu sene güneşlendm :KK9:

bulurum dimiiiii :KK51:
teşekkürler canım eveett ben çok seviyoruum bronz teni kaçma güneşten yaaaaa :63: çok abartmamak lazım tabi fazlası zarar ama biraz bronzlukda hoş durur yani:21:

bulurum dimiiiii :KK51:
teşekkürler canım eveett ben çok seviyoruum bronz teni kaçma güneşten yaaaaa :63: çok abartmamak lazım tabi fazlası zarar ama biraz bronzlukda hoş durur yani:21:
bulursun tabikiiii :98: hayırlısı olsun canm ne zamn olcaksa :KK34:
çingeye döncem az daha yanarsam :KK37:
nasılsın canm kaçmşsn dün :63:

Selam kizlar nasilsiniz???? Ortalikta kimsecikler yok...
Dün moralim acayip bozuktu :KK14::KK14::KK14:
pammmukkkk :KK69: dün sorcaktm sana neyin var diye hiç uğraamadn topige hayırdır canmmm :KK31:

bende bugün arkadaşlarmla buluştm canını okudk kızın :KK9: ama yapmamz gerekiyodu :63:
hirass acıbademdeydk kuzum :KK9:

bızım bıttı cnm mayısın 16snda :90: bızden sonrakıler geldı 339 lar yanı..onlarında az kalmıstr artık 3 ay fılan :97: neyse bıttı askerlık artık kurtulduk :KK53::KK53:
dedm neden hala bitmemş :KK9: valla kurtuldk bide bzim dönemde tam askerlk uzıcak olayları çıkmıştı sürekli stres halinde bitirdk
iyiyiiiimmm canımmmm sen nasılsın?kaçmadımm dün yaaa kaçarmıyımm bak yine burdayımmm:KK16:

iyi diyelm iyi olalm :KK31: bi baktm yok olmuşsn ondan cnm :KK53::KK9:

kızlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz?
ben kaç gündür çok stresliyim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok :KK14:
bilenler biliyordur sınav zamanı geçti şimdi tercih dönemi var üniversite için.benim de bu ilk girişim değil sınava 22yaşımda olduğum için :KK1:
biraz ara vermiş olduğum için de istediğim puanı tutturamadım.yani tercihlerim neresi tutuyorsa orası olacak gibi görünüyo.tabi bu arada akıl veren çok oluyor sevgilim ve annem başta olmak üzere resmen üzerimde baskı uyguluyorlar.ben tercih listemin en sonuna nolur nolmaz diye arkeoloji yazsam nolur diyorum.ikisi de yok olmaz diyor iş imkanı vs yok 4yılın boşa gider diyorlar.annem bırak 2yıllık yaz bankacılık vb bi bölüm çalışırsın rahat rahat diyor.sevgilmse iki yıllık sakın yazma onlar bankada bile olsa asgari ücretle amele gibi çalışıyorlar diyo ve seneye tekrar hazırlanırsın diye söyleniyor.ben şimdi ne yapacağımı bilemedim gerçekten.aslında arkeolojiyi de istiyorum yıllardan beri aklımda olan bi bölüm ilgimi çeken birşey ama ya sonra onların dediği gibi pişman olursam.gerçi tutupp tutmayacağı da belli değil çünkü ondan önce çok şey yazıcam ama bi ihtimal tutarsa artık ellerinden çekeceğim var gibi.içimdeki ses beni dinle diyor ama offffff bu sıcaklarda karar vermek ne zorrr :KK1:

kızlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz?
ben kaç gündür çok stresliyim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok :KK14:
bilenler biliyordur sınav zamanı geçti şimdi tercih dönemi var üniversite için.benim de bu ilk girişim değil sınava 22yaşımda olduğum için :KK1:
biraz ara vermiş olduğum için de istediğim puanı tutturamadım.yani tercihlerim neresi tutuyorsa orası olacak gibi görünüyo.tabi bu arada akıl veren çok oluyor sevgilim ve annem başta olmak üzere resmen üzerimde baskı uyguluyorlar.ben tercih listemin en sonuna nolur nolmaz diye arkeoloji yazsam nolur diyorum.ikisi de yok olmaz diyor iş imkanı vs yok 4yılın boşa gider diyorlar.annem bırak 2yıllık yaz bankacılık vb bi bölüm çalışırsın rahat rahat diyor.sevgilmse iki yıllık sakın yazma onlar bankada bile olsa asgari ücretle amele gibi çalışıyorlar diyo ve seneye tekrar hazırlanırsın diye söyleniyor.ben şimdi ne yapacağımı bilemedim gerçekten.aslında arkeolojiyi de istiyorum yıllardan beri aklımda olan bi bölüm ilgimi çeken birşey ama ya sonra onların dediği gibi pişman olursam.gerçi tutupp tutmayacağı da belli değil çünkü ondan önce çok şey yazıcam ama bi ihtimal tutarsa artık ellerinden çekeceğim var gibi.içimdeki ses beni dinle diyor ama offffff bu sıcaklarda karar vermek ne zorrr :KK1:

hoşgeldin canm uzun zamandır uğramıyodn :63:
çok zor o dönemler valla iyi düşün canm bi sene daha o stresi kaldırabilicekmisin ? bende olsam sanırm neresi tutarsa yazardm :26:
2 yılıktan 4 yıllıga geçen arkadaşlarm var ama ortalama yapman gerek kendine güveniyosan yaz..
bide aydın üni fln baya uygun şehir dışıyla aynı fiyata gelir onlarıda araştır istersen bazı puanları düşük oluyo %50 burslu bile kazanabilirsn tbi puanını bilmiyorm ama en azındn ilk tercihe %20 indirm olur

canım işte hep bunlarla uğraşıyorum arada bakıyordum ama çok uzun kalamıyordum burda da:KK31:
evet haklısın aydın zaten burnumun dibi yürüme mesafesinde eve o yüzden yazsam çok rahat edicek gibiyim.orda çok fazla iki yıllıklar var bikaç tane yazmayı düşünüyordum ama işte gel de sevgiliye anlat mezun olduğunda ayak işlerine bakarsın diye korkutuyo beni :KK14:

canım işte hep bunlarla uğraşıyorum arada bakıyordum ama çok uzun kalamıyordum burda da:KK31:
evet haklısın aydın zaten burnumun dibi yürüme mesafesinde eve o yüzden yazsam çok rahat edicek gibiyim.orda çok fazla iki yıllıklar var bikaç tane yazmayı düşünüyordum ama işte gel de sevgiliye anlat mezun olduğunda ayak işlerine bakarsın diye korkutuyo beni :KK14:

4 yllık yokmu canm orda ? onlarnda fiyatı uygundu diye hatırlıyorum ..:26:
ya o da haklı ama başka çaren yoksa napıcaksın ikinci ögretimleri yaz canm daha düşük puanlı onlar .. bide aydın ünide bi arkadşm okuyo restorasyon bölümünde 2 yıllık o %100 burslu şmdi o bölümdekilerin hpsi mimarlıga direk geçiş yapabiliyomş 4 yıllıga bence okulu ara bi araştır diger bölümlerdede öyle bişey oluyomuymş

X