üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

Biblocum canim masan cok güzel olmus!!!

Sanirim topikte tek sevgilisi olmayan benim

Son düzenleme:
bulalım sana da birini

hayat tek başına çekilmez ki yaa

hahahaayyyyy evet dogru tek basina cekilmez helle benim gibi duygusal bir insan icin hic cekilmez ama ben buldum galiba du bakayim insallah...

ve gercekten suna inaniyorum artik ask tesadüfleri sever :))

Son düzenleme:
juno;
tmam canm bekliyoruz sendende fotolarıı .. evet balon yap çok tatlı suruyo bn şişirirken bikaç tane patlattm az kaldı ama napalm
hirasss
evet ekşındaydım bebik
güzel geçtiii masayı begendi hediyesini begendii öylee sade bi dogm gnü kutladık işte..
pamuk_
sen bize bırakmadan kendin buldun sanırm cnm hayırlısıı
sbaran;
gece kuşumusun olum sen

sabahın bu kör vaktinde işe uğurladıktan snra size uğrıym dedim 10da yola çıkıcam çnkü uyuym biraz
accık uykusuz kaldımda
geceyi sorarsanz güzeldii 9 gibi geldii o aaşagıda zile bastıktan sonra hemen pastanın mumunuda yaktım giydim elbisemle topuklumu açtım kapıyıı
iyiki dogdun kocacm dedim
bi şok oldu beni öylle görünce
snra odaya çıkardım nereye aşkm dedi girergirmez ekşın yapcz sandı herhal
ondan önce çıktm kapıyı kapadm açtıgı anda fotografını çektim bide mum üflerken çektim senin foton varmı desenizx bitaneck ondada çirkin çıkmıştm halbusi çok güzel olmuştum
benden bu kadar kuzularmmm tatile gidiyorm diger pazar kadar yokum öptüm hepinizi tek tek ...
ben (biz) yokken boş bırakmayn topigi kaynaşın iyice
artık uyumalıym
hiras kuzumm

biblommm güzel vakit geçirmenize sevindim kuzum oh ne güzel sevenler kavuştu sıra bizde

bak ne güzel sürpriz olmuş kalmış kapıda hönk diye

bu erkeklerin öyle durumlardaki şapşallıklarını görmek çok keyifli oluo
iyi tatiller canım bol bol bronzlaş yüz eğlen kum güneş filan ama unutma bizi hee

pamuk; hadi hayırlısı bakalım aşk tesadüfi geliosa daha bi zevkli olur kanımca şimdiden mutluluklar

seyeran hoş geldin sefa geldin :) söyle bakalım ne okuosun kaçıncı sınıftasın anlat

tmam canm senin resimlerinide bekliyorumm
10 da çıkıcm evden off kaç saat yol kim çekicekkk

keşanda canm arabayla 3 saat ama otobüssss :95:
ilk bi hareme gidicm 10bçukta ordan servisle 11buçuk ataşehir sonra ataşehirden bi daha aynı istikamete dnücek :95:
ordanda 5 saat oyy bayılırm bu scakta bn :84:
zaten gitmeke istemiyorm

ben de kaç saat diyince güneyde sanmıştım kuzum.. gidince pazara kadar kalmak zorunda mısın? erken göndermezler mi?

keşan mı? hmmm ben edirneyi hep merak etmişimdir, sen bi yedek anahtar yaptır kendine nolur nolmaz

Günaydın herkesee
her zaman okulda aşırı çok zamanım geçmiyor, bazen 4 saat, sadece bir gün 8 saat. diğer şeyleri de evden yaptığım için rahat rahat görüyorum
günaydn canmm
o zmaan tmam

edirne diye gçiyo ama çanakkaleye daha yakın canmm
malesef dönemem zaten bi hafta dogm gnü var diye erken döndm bu son hafta annemn izni biticek

o zaman bol bol kitap oku bak "kendmi durduracak değilim" diye bi kitap var ve tanıdığım kadarıyla sen de çoookk beğenirsin .... mutlaka al oku tarzını çok sevdim ben

o zaman bol bol kitap oku bak "kendmi durduracak değilim" diye bi kitap var ve tanıdığım kadarıyla sen de çoookk beğenirsin .... mutlaka al oku tarzını çok sevdim ben
tmam canm okucam tatilde bulamasamda
ben şmdii çıkıyorum görüşürzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…