üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

juno;
tmam canm bekliyoruz sendende fotolarıı .. evet balon yap çok tatlı suruyo bn şişirirken bikaç tane patlattm az kaldı ama napalm :KK69:
hirasss
evet ekşındaydım bebik :KK23:
güzel geçtiii masayı begendi hediyesini begendii öylee sade bi dogm gnü kutladık işte.. :KK69:
pamuk_
sen bize bırakmadan kendin buldun sanırm cnm hayırlısıı :KK16:
sbaran;
gece kuşumusun olum sen :KK53::KK53:

sabahın bu kör vaktinde işe uğurladıktan snra size uğrıym dedim 10da yola çıkıcam çnkü uyuym biraz :KK23:
accık uykusuz kaldımda :KK60::KK60:
geceyi sorarsanz güzeldii 9 gibi geldii o aaşagıda zile bastıktan sonra hemen pastanın mumunuda yaktım giydim elbisemle topuklumu açtım kapıyıı
iyiki dogdun kocacm dedim :KK69:
bi şok oldu beni öylle görünce :KK53:
snra odaya çıkardım nereye aşkm dedi girergirmez ekşın yapcz sandı herhal :KK60:
ondan önce çıktm kapıyı kapadm açtıgı anda fotografını çektim bide mum üflerken çektim senin foton varmı desenizx bitaneck ondada çirkin çıkmıştm halbusi çok güzel olmuştum :KK68:
benden bu kadar kuzularmmm tatile gidiyorm diger pazar kadar yokum öptüm hepinizi tek tek ...
ben (biz) yokken boş bırakmayn topigi kaynaşın iyice :KK66:
artık uyumalıym :KK31:
hiras kuzumm :KK70:

tesekür ederim canim insallah...

biblommm güzel vakit geçirmenize sevindim kuzum oh ne güzel sevenler kavuştu :KK16: sıra bizde :KK76:

bak ne güzel sürpriz olmuş kalmış kapıda hönk diye :KK9:

bu erkeklerin öyle durumlardaki şapşallıklarını görmek çok keyifli oluo :KK9::KK9::KK9:
iyi tatiller canım bol bol bronzlaş yüz eğlen kum güneş filan ama unutma bizi hee :KK17:

pamuk; hadi hayırlısı bakalım aşk tesadüfi geliosa daha bi zevkli olur kanımca :KK1: şimdiden mutluluklar :KK16:

seyeran hoş geldin sefa geldin :) söyle bakalım ne okuosun kaçıncı sınıftasın anlat :KK53:

tesekür ederim canim insallah bakalim daha yeni tanistik ve öyle bir yerde tanistik ki kirk yil düsünsem aklima gelmezdi yaa...

Tesadüfler zinciri, bir olay ve bir kitap vesile oldu tanismamiza :))

tmam canm senin resimlerinide bekliyorumm :KK69:
10 da çıkıcm evden off kaç saat yol kim çekicekkk :KK5:

keşanda canm arabayla 3 saat ama otobüssss :95:
ilk bi hareme gidicm 10bçukta ordan servisle 11buçuk ataşehir sonra ataşehirden bi daha aynı istikamete dnücek :95:
ordanda 5 saat oyy bayılırm bu scakta bn :84:
zaten gitmeke istemiyorm :63:

Iyi tatiller canim bende iki hafta sonra gidiyorum insallah ay pardon yani geliyorum Istanbula...

yaşasınn yeni bir aşk doğuyor o zaman :KK9:

bizim ilişki 4 yılını doldurmak üzere olduğundan yeni kıpırtı yaşayanlara çok seviniyorum :KK16::KK16:

anlatsana biraz nerde oldu nasıl oldu? :97:

pamuuk kııızzzz çabuk ol bak ben mısır patlatıp geliyorum.... romantik film kuşağımda pamuk ve aşkı var bugün:)

Alemsiziniz kizlar yaaa yeni gördüm yazdiklarinizi tamam anlatayim :KK16:

Daha cok cok yeni tanistik yani cuma günü tanistik...Biz isyerimden arkadaslarima iki ayda bir disarda bulusur birseyler yapariz bu seferde baska bir sehirde bowling oynamaya gittik ama ben yolu bilmedigim icin arabayla degilde trenle gittim neyse aslinda bi önceki trenle gidecektim ama dedim daha birseyler yemedim bi pastaneden birseyler aliyim neyse dönerken gördümki kacirmisim treni burnumun ucundan gecti gitti...

Öbürüne bindim bende mecburen yanimdada kitabim vardi onu okudum inmem gereken yerde inecektim kapiya gittim elimdede Kitabim vardi "Kirk yilda bir gibisin" neyse kitap nasil güzelmi falan diye laf atti. Bu arada benim türk oldugumu düsünmemis elimdeki kitabi görünce laf atti...

Neyse ininceye kadar beya bi sohbet ettik iste ne yapiyorsun ögrencimin falan sonra anlattim iste isarkadaslarimla geldim bowling oynayacagiz ama yolu bilmiyorum dedim ama (bu arada cidden bilmiyordum bi adres ve cikti vardi elimde) neyse dedi tamam benim yolumun üstünede seni birakirim...:KK69:

Yolda beya bi konustuk sanki 10 dak önce tanisan biz degildik hatta bak ben surda oturuyom (ögrenci evlerinde kaliyormus) hatta dedi cay icmeye gel :KK55:...

Neyse ismimi falan aldi facede eklemek icin sohbetin güzel diyerek...

Neyse iki saat sonra öbürkiler baska bir yere birseyler icmeye gitt ben gitmedim ki o gün kandildi...Tabi ben ciktim ordan trene yetiseyim diyede erken cikmistim ama yolu bilmiyorum :KK37: Haha ben ne yaptim gittim cocugun ögrenci evine....:78: bendeki su cesarete bak ama ne bileyim gittim iste niye gittim bende bilmiyorum. Oda biraz sasirdi bende "yollu bulamadim beni götürürmüsün" dedim :86:

Trenin gelmesine vardi biraz daha bizde ortak bir mutfaklari varmis orada oturduk konustuk iste biraz yani odasina girmedim hehe ki niye gittim nasil gittim neden gittim hiccc bilmiyorum ama cidden hem yolu bulamadigim icin hemde :KK69:

Öyle iste konustuk sohbet ettik beya hatta biraz özel konulari bile konsutuk sonra beni tren istasyonuna birakti simdi yazisiyoruz bakalim hayirlisi...

Ama cidden böyle derler ya icimde kelebekler ucusuyor diye benimde kalbimde kelebekler ucusuyor aklimdan cikmiyor düsünmemeye calisiyorum oda olmuyor :KK69:

Ama eger ben o gün isarkadaslarimla bulusmaya gitmeseydim ki canimda hic istemiyordu ama zorladi, eger treni kacirmasaydim, hatta o vagonda oturmasaydim elimde kitabim olmasaydi sanirim tanisamayacaktik yani "Ask gercekten tesadüfleri sever" öyle iste bakalim hayirlisi insallah...:KK69::KK69:

çok ani olmuş gerçekten ve cesaretine şaşırdım :KK53:

ama inşallah iyi bşeylere vesile olmuştur kitap ve tren ikilisi.. bi de senin yön kabiliyetinin olmayışı :KK9:

bakalım nolcak ne bitcek :KK16:

çok ani olmuş gerçekten ve cesaretine şaşırdım :KK53:

ama inşallah iyi bşeylere vesile olmuştur kitap ve tren ikilisi.. bi de senin yön kabiliyetinin olmayışı :KK9:

bakalım nolcak ne bitcek :KK16:

insallah canim insallah güzel biter demeyimde güzel seyler baslar...

o cesarete o bile sasirdi ama bende bilmiyorum nasil yapabildim oldu iste vallah:78:

pamuk valla iyi cesaretliymişsin ben olsam korkardım heralde ya :KK61:
hayırlısı olsun inşallah

demekki var bu işte bi hayır :KK69:

pamuk valla iyi cesaretliymişsin ben olsam korkardım heralde ya :KK61:
hayırlısı olsun inşallah

insallah...´

:KK9::KK9::KK9: aslinda o kadar cesaretli degilimdir de yukselikten korkarim mesala :KK1::KK1::KK1: saka bir yana evet bende bilmiyorum nasil cesaret edebildim harhalde o 20 dakikada nasil bir güven vermisse bana. ki zaten öyle bir erkegi birak tanidigm olsun olmasin evine gidecek biri degilim ama bende anlamadim neden gidiverdim iste ki cidden yoluda bulamamistim gerci sorabilirdim tabi ama ne bileyim gittim iste o an icimden öyle geldi bende gittim.....

Ama saniirm türkiyde olsaydim böyle birseyi yapmazdim ama böyle birsey tabi yapamam birdaha..

Son düzenleme:
Ama ne yalan söyleyim bende kac kere kendime sordum nasil cesaret edebildin kizim sen diye???

Simdi sen gercekten yaptinmi bunu diye??? Ooooooooooo kac kere sordum...

biblosuz buraların tadı yok.. o zaman ben de gidiorum :63:

bir hafta-on gün kadar bronzlaşmak yüzmek ve spor beni bekliyor... esen kalın :)

tamam canım iyi tatiller özle beniiii :KK54: :80:
özledim özledim geldim ama sen yoksun kiii :KK58:
günaydın kızlarrr:KK49:
hoşgeldinn :KK3: tanıt bkalm kendini :KK53:
selamın hello hanımlar nasılsınzı guzel hafta sonları gecırmenız dılegı ıle :KK70:
ben seni o resimdeki gbi hayal etmemştm çok gençsin ne ara evlendin :KK53:
tesekür ederim canim insallah bakalim daha yeni tanistik ve öyle bir yerde tanistik ki kirk yil düsünsem aklima gelmezdi yaa...
Tesadüfler zinciri, bir olay ve bir kitap vesile oldu tanismamiza :))
Iyi tatiller canim bende iki hafta sonra gidiyorum insallah ay pardon yani geliyorum Istanbula...
pamukkkk o nası cesaret yewrımmm:KK69: amann bidahamı gelcz dünyaya iiyiki gitmişsn :KK9: bkalm hayırlısı güzel şeyler olur inş. :123:
kıh kıh kıh nooolmuş noooolmuş:):KK19:
bi gelip bi kaçıyosn cevap atmıyosn dayak istiyosun :KK57:
biblosuz buraların tadı yok.. o zaman ben de gidiorum :63:
bir hafta-on gün kadar bronzlaşmak yüzmek ve spor beni bekliyor... esen kalın :)
anammm biblo yisin seniii :KK56: ben geldim kuzu hadi gel sende :KK5: gerçi kaçak göçek ekşın ypıyosundur belki iyidir iyi kal o zamn biraz :KK52:

gittim geldimmmm :KK3: ammaa pek hoşnut deilim çok öksüz yetim kalmış bnm evim :76:
niden çok uğramadnz :KK57:
neyse şmdi gelmeyenlerin hepsine zıfır vercem :KK57:
hiras hariç o tatilde :KK53:

X