- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
- Konu Sahibi BibLoSuRat
İyiz Seni Sormalı Bitli
Evet Çok Güzel Bir Haftasonu, Saat 2 Gibi İşe Gideceğim
haha bende kılıseye ınıcem mum yakmaya gel ugrasana kılıseye gunah cıkartırız beraber hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiz Seni Sormalı Bitli
Evet Çok Güzel Bir Haftasonu, Saat 2 Gibi İşe Gideceğim
haha bende kılıseye ınıcem mum yakmaya gel ugrasana kılıseye gunah cıkartırız beraber hahaha
Tövbee Tövbe...
3 Aylarda Söylediğin Şeye Bak ..
juno;
tmam canm bekliyoruz sendende fotolarıı .. evet balon yap çok tatlı suruyo bn şişirirken bikaç tane patlattm az kaldı ama napalm
hirasss
evet ekşındaydım bebik
güzel geçtiii masayı begendi hediyesini begendii öylee sade bi dogm gnü kutladık işte..
pamuk_
sen bize bırakmadan kendin buldun sanırm cnm hayırlısıı
sbaran;
gece kuşumusun olum sen
sabahın bu kör vaktinde işe uğurladıktan snra size uğrıym dedim 10da yola çıkıcam çnkü uyuym biraz
accık uykusuz kaldımda
geceyi sorarsanz güzeldii 9 gibi geldii o aaşagıda zile bastıktan sonra hemen pastanın mumunuda yaktım giydim elbisemle topuklumu açtım kapıyıı
iyiki dogdun kocacm dedim
bi şok oldu beni öylle görünce
snra odaya çıkardım nereye aşkm dedi girergirmez ekşın yapcz sandı herhal
ondan önce çıktm kapıyı kapadm açtıgı anda fotografını çektim bide mum üflerken çektim senin foton varmı desenizx bitaneck ondada çirkin çıkmıştm halbusi çok güzel olmuştum
benden bu kadar kuzularmmm tatile gidiyorm diger pazar kadar yokum öptüm hepinizi tek tek ...
ben (biz) yokken boş bırakmayn topigi kaynaşın iyice
artık uyumalıym
hiras kuzumm
biblommm güzel vakit geçirmenize sevindim kuzum oh ne güzel sevenler kavuştu sıra bizde
bak ne güzel sürpriz olmuş kalmış kapıda hönk diye
bu erkeklerin öyle durumlardaki şapşallıklarını görmek çok keyifli oluo
iyi tatiller canım bol bol bronzlaş yüz eğlen kum güneş filan ama unutma bizi hee
pamuk; hadi hayırlısı bakalım aşk tesadüfi geliosa daha bi zevkli olur kanımca şimdiden mutluluklar
seyeran hoş geldin sefa geldin :) söyle bakalım ne okuosun kaçıncı sınıftasın anlat
tmam canm senin resimlerinide bekliyorumm
10 da çıkıcm evden off kaç saat yol kim çekicekkk
keşanda canm arabayla 3 saat ama otobüssss :95:
ilk bi hareme gidicm 10bçukta ordan servisle 11buçuk ataşehir sonra ataşehirden bi daha aynı istikamete dnücek :95:
ordanda 5 saat oyy bayılırm bu scakta bn :84:
zaten gitmeke istemiyorm
kıh kıh kıh nooolmuş noooolmuş:)
çok ani olmuş gerçekten ve cesaretine şaşırdım
ama inşallah iyi bşeylere vesile olmuştur kitap ve tren ikilisi.. bi de senin yön kabiliyetinin olmayışı
bakalım nolcak ne bitcek
demekki var bu işte bi hayır
pamuk valla iyi cesaretliymişsin ben olsam korkardım heralde ya
hayırlısı olsun inşallah
özledim özledim geldim ama sen yoksun kiiitamam canım iyi tatiller özle beniiii :80:
hoşgeldinn tanıt bkalm kendinigünaydın kızlarrr
ben seni o resimdeki gbi hayal etmemştm çok gençsin ne ara evlendinselamın hello hanımlar nasılsınzı guzel hafta sonları gecırmenız dılegı ıle
pamukkkk o nası cesaret yewrımmm amann bidahamı gelcz dünyaya iiyiki gitmişsn bkalm hayırlısı güzel şeyler olur inş. :123:tesekür ederim canim insallah bakalim daha yeni tanistik ve öyle bir yerde tanistik ki kirk yil düsünsem aklima gelmezdi yaa...
Tesadüfler zinciri, bir olay ve bir kitap vesile oldu tanismamiza :))
Iyi tatiller canim bende iki hafta sonra gidiyorum insallah ay pardon yani geliyorum Istanbula...
bi gelip bi kaçıyosn cevap atmıyosn dayak istiyosunkıh kıh kıh nooolmuş noooolmuş:)
anammm biblo yisin seniii ben geldim kuzu hadi gel sende gerçi kaçak göçek ekşın ypıyosundur belki iyidir iyi kal o zamn birazbiblosuz buraların tadı yok.. o zaman ben de gidiorum
bir hafta-on gün kadar bronzlaşmak yüzmek ve spor beni bekliyor... esen kalın :)