- 10 Mart 2010
- 2.042
- 2.174
- 398
- Konu Sahibi yesilgunes
-
Var benim ama keske bittikten sonra evlenseydim. Çünkü bir yil da bitmesi gereken okulum yillarca sürdü. Cok sükür bitti.Merhaba.
Ben çok yakında (Eylül ayı) birisiyle tanıştım. Aylardır konuşuyoruz, şimdilik iyi gidiyor ilişkimiz. Gayet olgun, akıllı bir insan. Ben 23 o 25 yaşında.
Fakat olursa bu yıl nişan ve gelecek yıl evlilik mevzusu geçti. Konuyu kendisi açtı.
Yani üniversite 2. sınıfta evlenmiş olacağım. Fakat okurken evli olmak doğru bir karar mı bilemedim. Sonuçta evlilik ciddi bir olay.
Aranızda okurken evlenmiş olanlar var mı, zorlandiniz mi?
Allah akıl fikir versin. Tabiki okul bitmeden eliniz iş tutmadan evlenmeyin. Ne söylememizi bekliyorsunuz. Bu hızla bir sonraki senede çocuk yaparsınız. Okul falan hak getireMerhaba.
Ben çok yakında (Eylül ayı) birisiyle tanıştım. Aylardır konuşuyoruz, şimdilik iyi gidiyor ilişkimiz. Gayet olgun, akıllı bir insan. Ben 23 o 25 yaşında.
Fakat olursa bu yıl nişan ve gelecek yıl evlilik mevzusu geçti. Konuyu kendisi açtı.
Yani üniversite 2. sınıfta evlenmiş olacağım. Fakat okurken evli olmak doğru bir karar mı bilemedim. Sonuçta evlilik ciddi bir olay.
Çok seviyorsa beklesin, sen işini gücünü eline al o da birikim yapsin.Merhaba.
Konuyu ve yorumları okuyan benim demek istediğimi anlar. Baştan sona yazdıklarınız değişti, değişiyor. Daha ilerlerse aslında sevgilim yoka kadar gidecek zannederim.Simdilik ilişkimiz iyi gidiyor demem zamandan değil "hiç kavga etmedik, hep güzel anlaştık" manasında demek istedim zaman olarak değil
Hani şey demek istemedim orada 4 5 aydır eylülden beri iyi gidiyor zaman olarak değilse "kavgasız tartışmasız" manasında
5 sene sonraki başlık....2 küçük çocukla kpss'ye hazırlanmak....Merhaba.
Yeni tanışmışsınız, hemen evlilik istiyor? Bence iyi düşünün bu bir.Merhaba.
Dün konu açtın bugün çat diye ayrıldın, 2 gün öncede kendini çok geliştirmek istiyordunYorum yazan hepinize teşekkür ederim
İlişkimi bitirdim, zaten odaklanmam gereken bir sınavım var.
Önceki konularımdan biliyorsunuz hayatımı, önceliğim okumak ve kendimi geliştirmek olacak. Önümdeki 5 yıl boyunca da ciddi ilişki yapmam artık.
Üzerimde şimdiden yük kalktı. Evliliğin sorumluluğu, bir yandan okul, eşin ailesi vs bunların hepsini bir arada yürütemezdim zaten.
45 yaşında da evlenilir, bana kalırsa evliliğin yaşı yok. Ama bir kadın için diploma, meslek sahibi olmak evlilikten daha önemli. Çünkü ben bu ikisinden yıllarca mahrum kaldım, hep hayalini kurdum.
Şimdi bu yaşta evlenerek yine mahrum kalmak istemem.
Konuyu dün gece açtım, bir hafta öncesine kadar sevgilime iliskimizi mantıklı bulmuyorum diyerek pek konusmamistim.Dün konu açtın bugün çat diye ayrıldın, 2 gün öncede kendini çok geliştirmek istiyordun
Diğer konunda sana ciddi ciddi yorum yapmıştım ama fake olduğunu düşünüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?