Üniversite Okurken Evlenmek?

Var benim ama keske bittikten sonra evlenseydim. Çünkü bir yil da bitmesi gereken okulum yillarca sürdü. Cok sükür bitti.
Evlenince hersey farkli oluyor.
Siz daha cok gencsiniz. Bekleyin derim

Allah akıl fikir versin. Tabiki okul bitmeden eliniz iş tutmadan evlenmeyin. Ne söylememizi bekliyorsunuz. Bu hızla bir sonraki senede çocuk yaparsınız. Okul falan hak getire

Çok seviyorsa beklesin, sen işini gücünü eline al o da birikim yapsin.

Ciddi bir olay olay olan evlilik değil okumak.. Okulunuzdan daha mühim birşey olamaz emin olun. İkisini bir arada yürütmek inanılmaz zor olur. Derslerinize odaklanın koca kimin umurunda

Konuyu ve yorumları okuyan benim demek istediğimi anlar. Baştan sona yazdıklarınız değişti, değişiyor. Daha ilerlerse aslında sevgilim yoka kadar gidecek zannederim.
Hakkınızda hayırlısı.

5 sene sonraki başlık....2 küçük çocukla kpss'ye hazırlanmak....

Yahu okulunuz bitsin, çalışmaya başlayın, paranızı kazanıp dilediğiniz gibi harcayın, gezin tozun sonra evlenirsiniz. Ne acelesi var ki? Hele ki henüz bu kadar kısa zamanda tanıştığınız biri ile..
Hem ne olursa olsun bir kadının önce işini eline alıp sonra evlenmesi taraftarıyım. Sonra evlenince eşinden yana kadının yüzü gülmeyince kadın ailesi de arkasında değilse ne yapacağını şaşırıyor, kendisini güçsüz hissediyor. Maddi olarak gücünüzü elinize alın önce.

Yeni tanışmışsınız, hemen evlilik istiyor? Bence iyi düşünün bu bir.
İkincisi neyle geçineceksiniz?
üçüncüsü bir arkadaşım evlenmişti son senesinde, sonra biz mezun olduk o yıllarca üniversite de ders koşturdu mezun olacağım diye. Zor işler yani.

Yorum yazan hepinize teşekkür ederim
İlişkimi bitirdim, zaten odaklanmam gereken bir sınavım var.
Önceki konularımdan biliyorsunuz hayatımı, önceliğim okumak ve kendimi geliştirmek olacak. Önümdeki 5 yıl boyunca da ciddi ilişki yapmam artık.

Üzerimde şimdiden yük kalktı. Evliliğin sorumluluğu, bir yandan okul, eşin ailesi vs bunların hepsini bir arada yürütemezdim zaten.

45 yaşında da evlenilir, bana kalırsa evliliğin yaşı yok. Ama bir kadın için diploma, meslek sahibi olmak evlilikten daha önemli. Çünkü ben bu ikisinden yıllarca mahrum kaldım, hep hayalini kurdum.

Şimdi bu yaşta evlenerek yine mahrum kalmak istemem.

pişman olursun en güzel zamanınız gidin gezin tozun eğlenın okullarınızı bitirin bakalım mesleğini eline al işe gir çalış aceleniz ne balım koca kaçmıyor bir anlık hevesle yalnış kararlar almayın

4 ayda hayatıma kız arkadaş girse bile bu süre zarfında güvenemem ve tam tanıyamam onu.4 ay çok kısa bir süre bence adam ya uzun ilişkiden çıktı önüne gelenle evlenmek istiyor ya da başka sakladığı naneler var.Sana çok aşık olduğunu da sanmıyorum olgun falan yazmışsın beni çok seviyor dememişsin mesela .

Ben olsam hiç acele etmezdim madem bu kadar olgun senin okulu bitirdikten sonra hazır olmanı beklesin.Seven bekliyor valla.

Ben 25 yaşında evlendim. Yüksek lisans yapıyordum. Nişanıma dersten çıkıp gitmiştim hatta. Ayrıca çalışıyordum da. Eşim evlenmeden önce teze yardım derim demişti. Dersleri düğüne kadar geçtim. Bil bakalım ne oldu tez uzadı. Eşim bırakın teze yardım etmeyi, ev içinde bile yardımcı olmadı.

Sonuç , canım çıkarak tezi verdim.

Erkeğin içinden ne çıkacağı belli olmuyor. Nişanlıyken ödevlere yardım etmişti. Sonra değişti Amacınız çalışmaksa bitsin okul.

Bir kadın bana göre asla ve asla Ekonomik özgürlüğünü eline almadan evlenmemeli. Çoğu şeyden mahrum, eksik kalırsınız. Son pişmanlık fayda etmez. Umarım pişman olmayacağınız kararlar alırsınız. Böyle insanlar da var mı yok değil. Benim arkadaşım üni okurken evlenip çocuklarıma bakmak istiyorum çalışmak istemiyorum diyordu mesela istediği de oldu hayatından memnun bildiğim kadarıyla. Ama ben iki senedir çalışıyorum evlilik düşündüğüm biri var, ben de hayatımdan memnunum. Bu biraz kişiyle de alakalı ama yine de dünyanın binbir türlü hali var ben olsam önce çalışır paramı kazanır sonra evlenirim.

Dün konu açtın bugün çat diye ayrıldın, 2 gün öncede kendini çok geliştirmek istiyordun
Diğer konunda sana ciddi ciddi yorum yapmıştım ama fake olduğunu düşünüyorum artık

Dün konu açtın bugün çat diye ayrıldın, 2 gün öncede kendini çok geliştirmek istiyordun
Diğer konunda sana ciddi ciddi yorum yapmıştım ama fake olduğunu düşünüyorum artık
Konuyu dün gece açtım, bir hafta öncesine kadar sevgilime iliskimizi mantıklı bulmuyorum diyerek pek konusmamistim.
Dışarıdan ilişkim nasıl gözüküyor diye, yorum almak istedim.
Yorumlarda manipülasyona gelmişsin yazanlar oldu.
Bu sabahta ilişkimi bitirdim. Aniden bitirmesem, uzadıkça uzayacaktı.
Konu açmamış olsaydım da bu sabah ayrilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…