- 23 Aralık 2024
- 180
- 101
- 18
- 23
- Konu Sahibi yesilgunes
-
Evet bir haftadır çok konuşmuyorum, hatta kendisine de dedim, ben ilişkimizi mantıklı bulmuyorum diye.Siz bir üniversiteyi kazanın ilk önce.
Konularınız artık garip gelmeye başladı bana.
Konuyu okurken evlenmiş olanlar var mı, zorlandıniz mı diye açıp, zaten bir haftadir kendisiyle konuşmuyorum noktasına geldiniz. Gelen yorumlara göre yazdıklarınızda değişiyor gibi.
23 yaş genelde okulun bittiği yaş ama. O zamana kadar insan sıkılıyor çoğu staj derdinde oluyor benim okulumda böyleydi herkesin 3-4 gün stajı vardı. Sonra şanslı olan iş bulur yoksa işsizlik derdi başlarÜniversite gençliğin en güzel yıllarının gectıgi dönem herkes planlar yapıp gezip tozarken sen evde kocana kuru fasülye pilav mi pişircen salla gitsin vallaüni de sevgili bile yapma ayağına dolaşmasın
Evet evlilik mevzusunu açmayana kadar olgun gelmişti. Şimdi öyle gelmiyor
Evet bir haftadır çok konuşmuyorum, hatta kendisine de dedim, ben ilişkimizi mantıklı bulmuyorum diye.
Konuda siz zorlandiniz mi dememin nedeni de acaba dedim ben mi kuruntu yaptım, dışarıdan ilişkim nasıl görünüyor diye sormak istedim
İlk başta dedim ki acaba ben mi kuruntu yapıyorum, demek ki ilişkim dışarıdan normal görünmüyor. Bir haftadır da konuşmuyoruz. Evlilik mevzusunu açalı 10 gün olmustur. Ben kendisine yarın ilişkiyi bitirdiğimi söyleyeceğim. Ben bu konuyu annemle bile.paylasmadim, çünkü kesinlikle izin vermeyecekti okulda bitmeden biliyorumOlgunluğu geç normal bile değil. Onunla evlenirseniz okuluda size bıraktırır.
Evlenmek için bu kadar acele etme üstelik daha kaç ay olmuş? Üniversite hayatının tadını çıkarmaya bak. Gez toz kendini gelistir zaten vizeler finaller yeri gelecek kafanı kaldıramayacaksin dersten. Daha yaşın çok genç. Bu kadar acele karar vermeni gerektirecek bir durum yok ortada.Merhaba.
Ben çok yakında (Eylül ayı) birisiyle tanıştım. Aylardır konuşuyoruz, şimdilik iyi gidiyor ilişkimiz. Gayet olgun, akıllı bir insan. Ben 23 o 25 yaşında.
Fakat olursa bu yıl nişan ve gelecek yıl evlilik mevzusu geçti. Konuyu kendisi açtı.
Yani üniversite 2. sınıfta evlenmiş olacağım. Fakat okurken evli olmak doğru bir karar mı bilemedim. Sonuçta evlilik ciddi bir olay.
Aranızda okurken evlenmiş olanlar var mı, zorlandiniz mi?
Konuda ilişkimiz iyi gidiyor demişsiniz ama o nasıl oluyor?Evet bir haftadır çok konuşmuyorum, hatta kendisine de dedim, ben ilişkimizi mantıklı bulmuyorum diye.
Konuda siz zorlandiniz mi dememin nedeni de acaba dedim ben mi kuruntu yaptım, dışarıdan ilişkim nasıl görünüyor diye sormak istedim
Simdilik ilişkimiz iyi gidiyor demem zamandan değil "hiç kavga etmedik, hep güzel anlaştık" manasında demek istedim zaman olarak değilşimdilik ilişkimiz iyi gidiyor yazmışsın ya onu soruyor tahin helva hanım
Simdilik ilişkimiz iyi gidiyor demem zamandan değil "hiç kavga etmedik, hep güzel anlaştık" manasında demek istedim zaman olarak değilKonuda ilişkimiz iyi gidiyor demişsiniz ama o nasıl oluyor?
Ben zaten son bir haftadır kendisiyle pek konuşmadım. İlişkiyi bitirecektim ama dedim buraya da sorayım belki ben kuruntu yapıyorumEvlenmek için bu kadar acele etme üstelik daha kaç ay olmuş? Üniversite hayatının tadını çıkarmaya bak. Gez toz kendini gelistir zaten vizeler finaller yeri gelecek kafanı kaldıramayacaksin dersten. Daha yaşın çok genç. Bu kadar acele karar vermeni gerektirecek bir durum yok ortada.
Bende eşimle üniversite de tanıştım, ben okuyordum o çalışıyordu evi arabası her şeyi vardı. Evlilik konusu açılınca okulum bitmeden olmaz çok seviyorsan bekle dedim o da bekledi saolsunBurda önemli olan iki tarafın mantık çerçevesi içinde düşünmesi. Hem yaşın küçük hem öğrencisin ve daha 4 aydır konuşuyorsun. Benim tavsiyem öğrencilik hayatını yaşaman yönünde. Karar yine de senin
Yok yok evlilikten vazgeçtim, bitireceğim ilişkiyiyesilgunes hadi evlenmekten vazgectım adamı da saldım çayıra mevlam hayıra de gidip yatacaz daha saat 2 olmuş
Bir de sözde hacettepe psikoloji kazanıp ilk 10k bölüm sıralaması hasta diye gitmemiş. 5 senedir de okul için hiçbir şey yapmamış. Neden dondurmadın dediğimde hastalığı 5 sene süreceği belli gibi 5 sene dondurma yok dedi. Okulu kazanmadan yurtdışı yüksek lisans diyorSiz bir üniversiteyi kazanın ilk önce.
Konularınız artık garip gelmeye başladı bana.
Konuyu okurken evlenmiş olanlar var mı, zorlandıniz mı diye açıp, zaten bir haftadir kendisiyle konuşmuyorum noktasına geldiniz. Gelen yorumlara göre yazdıklarınızda değişiyor gibi.
Liseden mezun olunca Hacettepe Psikoloji kazandım. Fakat o dönem hastalığımın teşhisi konulunca, üniversiteye hem kayıt yapmadım hem dondurmadim. Evet beş yıllık dondurma yokBir de sözde hacettepe psikoloji kazanıp ilk 10k bölüm sıralaması hasta diye gitmemiş. 5 senedir de okul için hiçbir şey yapmamış. Neden dondurmadın dediğimde hastalığı 5 sene süreceği belli gibi 5 sene dondurma yok dedi. Okulu kazanmadan yurtdışı yüksek lisans diyor
Çok konuşmadiysan seninde kafana yatmayan şeyler olmuş demektir. Bunlar kuruntu değil. Eğer hala görüşmek istiyorsan evlilik konusunu kapatmasını söyle. Onun için doğru zaman olsa da senin için değil. Eğer devam ederse de ben şuan evlilik düşünmüyorum deyip ayrılırsın.Ben zaten son bir haftadır kendisiyle pek konuşmadım. İlişkiyi bitirecektim ama dedim buraya da sorayım belki ben kuruntu yapıyorum
Ben şuan evliliği düşünmüyorum, mezun oluncaya kadar beni bekler misin falan hiç böyle bir şey söylemeden direkt ayrılacağım. İlişki zaten içime sinmedi. Hani bu evlilik mevzusu olmasaydı dahi evet olgun mantıklı geldi iyi gitti ilişki ama yine de bitirirdimÇok konuşmadiysan seninde kafana yatmayan şeyler olmuş demektir. Bunlar kuruntu değil. Eğer hala görüşmek istiyorsan evlilik konusunu kapatmasını söyle. Onun için doğru zaman olsa da senin için değil. Eğer devam ederse de ben şuan evlilik düşünmüyorum deyip ayrılırsın.
Zaten en başında içine sinmemis. Bence de evlilik konularına girmeden bitir ilişkiyi. Bakış açılarınız bile çok farklı. O direk evlilik hayatına adapte ama sen daha yolun başındasin.Ben şuan evliliği düşünmüyorum, mezun oluncaya kadar beni bekler misin falan hiç böyle bir şey söylemeden direkt ayrılacağım. İlişki zaten içime sinmedi. Hani bu evlilik mevzusu olmasaydı dahi evet olgun mantıklı geldi iyi gitti ilişki ama yine de bitirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?