- Konu Sahibi yesilgunes
-
Genç yaşta evlenip hayatını yaşayan hiç görmedim ben. Arkadaşlar siz gördünüz mü?Bana diyor ki genç yaşta evlenir, ikimizde birlikte gençliğimizi yaşarız.
bu plana göre birbirinizi tanımak için 2 seneniz olacak yani . adamın işi varmış evi varmış eşi yokmuş :) siz ona uymayın o size uysun eğer gerçekten istediği eş sizseniz okulu bitirmenizi beklesin sonra karar verin nişan falan da yapıp üstünüzde gereksiz baskılar kurabileciği seviyeye atlamasına izin vermeyin . Bide o istedi die siz nie konu açacak kadar kararsız kaldınız beyfendınınde okul bitene kadar bu konuyu dillendirmesine müsade etmeyin . Manipüle etmesin sizi seviyorsunuz dieMerhaba.
Ben çok yakında (Eylül ayı) birisiyle tanıştım. Aylardır konuşuyoruz, şimdilik iyi gidiyor ilişkimiz. Gayet olgun, akıllı bir insan. Ben 23 o 25 yaşında.
Fakat olursa bu yıl nişan ve gelecek yıl evlilik mevzusu geçti. Konuyu kendisi açtı.
Yani üniversite 2. sınıfta evlenmiş olacağım. Fakat okurken evli olmak doğru bir karar mı bilemedim. Sonuçta evlilik ciddi bir olay.
Aranızda okurken evlenmiş olanlar var mı, zorlandiniz mi?
Çok kararsız kaldığım için konu açtım. Çünkü kendi annesinden örnek verdi bana. Annesi babasıyla tanıştığında eğitim fakültesinde okuyormuş. Okurken annesi evlenmiş bunun babasıyla. Sonra mezun olmuş annesi aradan iki yıl geçmiş çocuk yapmışlar.bu plana göre birbirinizi tanımak için 2 seneniz olacak yani . adamın işi varmış evi varmış eşi yokmuş :) siz ona uymayın o size uysun eğer gerçekten istediği eş sizseniz okulu bitirmenizi beklesin sonra karar verin nişan falan da yapıp üstünüzde gereksiz baskılar kurabileciği seviyeye atlamasına izin vermeyin . Bide o istedi die siz nie konu açacak kadar kararsız kaldınız beyfendınınde okul bitene kadar bu konuyu dillendirmesine müsade etmeyin . Manipüle etmesin sizi seviyorsunuz die
Senı kaybetmek istemiyorum aradığım tam olarak sensin falan dememişŞöyle sordum. Sen neden 25 yaşında evlenmek istiyorsun ki dedim. Diyor ki evliliği seviyorum, erken yaşta bir ailem olsun istiyorum hatta ben aynen şu emoji gibi baktım ""
Gayet olgun, akıllı bir insan.
Valla güzelim aşk bi yerde evlilikte azalacak saygı sevgı fedakarlık kalacak … galiba en çok senin payına fedakarlık düşecek . Son karar yine senin ama insanlar iyiyken iyidir gün gelir kötü olunca kendı ayakları üzerinde durabilen bi kadın ol isterimÇok kararsız kaldığım için konu açtım. Çünkü kendi annesinden örnek verdi bana. Annesi babasıyla tanıştığında eğitim fakültesinde okuyormuş. Okurken annesi evlenmiş bunun babasıyla. Sonra mezun olmuş annesi aradan iki yıl geçmiş çocuk yapmışlar.
Diyor ki ben de babam gibi anlayisliyimdir, seni kisitlamam
Yani anne ve babamı örnek aldım kendime ait bir dünya görüşüm yok demişÇok kararsız kaldığım için konu açtım. Çünkü kendi annesinden örnek verdi bana. Annesi babasıyla tanıştığında eğitim fakültesinde okuyormuş. Okurken annesi evlenmiş bunun babasıyla. Sonra mezun olmuş annesi aradan iki yıl geçmiş çocuk yapmışlar.
Diyor ki ben de babam gibi anlayisliyimdir, seni kisitlamam
Sence doğru karar mı? Daha 3/4 aydır tanıdığım biriyle ne evliliği? Hemde okurken. Kızılcık şerbeti doğa gibi dolaşma sonra. Önce okulunu bitir mesleğini eline al ne bu acele? Seven insanda bekler ayrıca.Merhaba.
Ben çok yakında (Eylül ayı) birisiyle tanıştım. Aylardır konuşuyoruz, şimdilik iyi gidiyor ilişkimiz. Gayet olgun, akıllı bir insan. Ben 23 o 25 yaşında.
Fakat olursa bu yıl nişan ve gelecek yıl evlilik mevzusu geçti. Konuyu kendisi açtı.
Yani üniversite 2. sınıfta evlenmiş olacağım. Fakat okurken evli olmak doğru bir karar mı bilemedim. Sonuçta evlilik ciddi bir olay.
Aranızda okurken evlenmiş olanlar var mı, zorlandiniz mi?
Ailesiyle sadece kız kardeşiyle tanıştım, fotoğraflardan gösterdi ama ailesi de aşırı kalabalık bir sülale. Hayır bir de diyor ki sen çok çalışmazsın evlenince. Ben de yemek yaparım.Ay deli misiniz yapmayın böyle bir şey. Mezun olun, paranızı kazanın, gezin, harcayın, kız kıza tatillere falan çıkın. 23 yaş çok küçük, ne işiniz var eş ailesi hengamesinin içinde?
Ya geçsin bu işleri, daha 4 ay olmuş. Gençliğinizin baharında, hayatınızın başındasınız. Yaşayacak çok eğlenceli günleriniz var, kendi paranızı kazanıp dibine kadar harcayın. Hele bir de kalabalık sülale diyorsunuz evlerden ırakAilesiyle sadece kız kardeşiyle tanıştım, fotoğraflardan gösterdi ama ailesi de aşırı kalabalık bir sülale. Hayır bir de diyor ki sen çok çalışmazsın evlenince. Ben de yemek yaparım.
Nereden buldunuz bu tipi?Ailesiyle sadece kız kardeşiyle tanıştım, fotoğraflardan gösterdi ama ailesi de aşırı kalabalık bir sülale. Hayır bir de diyor ki sen çok çalışmazsın evlenince. Ben de yemek yaparım.
Bana diyor ki genç yaşta evlenir, ikimizde birlikte gençliğimizi yaşarız.
Kim oluyor ki sizin adınıza bu kadar karar alıyor ya. Değmeyecek erkeklerin bir taraflarını bu kadar kaldırmayın. Kendini şimdiden karar mercii ilan etmiş. Nasıl soğumuyorsunuz bu adamdan anlamıyorum,Ailesiyle sadece kız kardeşiyle tanıştım, fotoğraflardan gösterdi ama ailesi de aşırı kalabalık bir sülale. Hayır bir de diyor ki sen çok çalışmazsın evlenince. Ben de yemek yaparım.
Daha önce açtığım konuda ki arkadaşlarım vasıtasıyla. Gerçi o arkadaşlarımla hâlâ konuşmuyorum.Nereden buldunuz bu tipi?
Bu adamla da konuşmayın bence...Daha önce açtığım konuda ki arkadaşlarım vasıtasıyla. Gerçi o arkadaşlarımla hâlâ konuşmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?