- 23 Aralık 2024
- 180
- 101
- 18
- 23
- Konu Sahibi yesilgunes
-
Okurken evli olmaktan ziyade daha yeni tanıştığın biriyle böyle bir planlama doğru mu ? Ben böyle alel acele ilk aylardan böyle konuşan insandan korkarım senin amacın evlenmek sana makul gelen de benim demek ki diye düşünürümMerhaba.
Ben çok yakında (Eylül ayı) birisiyle tanıştım. Aylardır konuşuyoruz, şimdilik iyi gidiyor ilişkimiz. Gayet olgun, akıllı bir insan. Ben 23 o 25 yaşında.
Fakat olursa bu yıl nişan ve gelecek yıl evlilik mevzusu geçti. Konuyu kendisi açtı.
Yani üniversite 2. sınıfta evlenmiş olacağım. Fakat okurken evli olmak doğru bir karar mı bilemedim. Sonuçta evlilik ciddi bir olay.
Aranızda okurken evlenmiş olanlar var mı, zorlandiniz mi?
5 aylık ilişki de evlilik gibi ciddi bir mevzuyu açması beni de tedirgin ettiOkurken evli olmaktan ziyade daha yeni tanıştığın biriyle böyle bir planlama doğru mu ? Ben böyle alel acele ilk aylardan böyle konuşan insandan korkarım senin amacın evlenmek sana makul gelen de benim demek ki diye düşünürüm
Ben söyledim ona nasıl geçinmeyi düşünüyorsun diye. Ben zaten çalışıyorum, sen de mezun olduktan sonra çalışırsın, evde bizim rahat olur diyor.Nasıl geçineceksiniz anlamadım?
Bana doğru insan gelmesinin ilk nedeni kişiliği ve davranışlarının olgun mantıklı bulduğum içindi ama tabi sırf bu yüzden acele bir şekilde evlenmek istememOkurken evlenmeyin ya. Mezun olup biraz o paralı hayatın ve bekarlığın keyfini çıkarın.
Daha yeni tanışmışsınız yani ne ara evlenmek için doğru insan olduğunuzu düşündünüz ki.
Yapmayın, mezun olmanı beklesin.
Ben söyledim ona nasıl geçinmeyi düşünüyorsun diye. Ben zaten çalışıyorum, sen de mezun olduktan sonra çalışırsın, evde bizim rahat olur diyor.
Hatta kendisine dedim bu çok mantıksız bir plan sanki aceleyle düşünmüşsün gibi
Bana diyor ki genç yaşta evlenir, ikimizde birlikte gençliğimizi yaşarız.Aceleniz nedir, mezun ol, işini sağlama al biraz kendi paranı kazan hayatını yaşa. 23yaşında evlenip ne yapacaksın
Onun her dediğini doğru mu kabul ediyorsun, seni manipüle ediyorBana diyor ki genç yaşta evlenir, ikimizde birlikte gençliğimizi yaşarız.
Şöyle sordum. Sen neden 25 yaşında evlenmek istiyorsun ki dedim. Diyor ki evliliği seviyorum, erken yaşta bir ailem olsun istiyorum hatta ben aynen şu emoji gibi baktım "Über aptalca bir plan, sakın girme sürünürsünüz. Nerden bakarsan bak hiçb8r mantığı yok bu işin. Niye acele ettiğini sordun mu? Bence bu oğlan yarım akıllı toptan uzaklaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?