- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
ay canım benım MasAllah sana bu t shortlere ben de bayılıyorum ya LC den ınsAllah Alla bızlere de nasıp eder tatlım benım
Evet bende bayıldım bırde uzun kollusunu alacam artık yaz bıtıyo mevsımlık bakmalıyım RABBİM şu mübarek aylar yuzusuyu hurmetıne tez vakıtte pembe kuluna ve bebek ısteyen tum anne adaylarımza en kısa zamanda naıp et YARABBİ duy bu aciz gunahkar kulunun dualarını arkadaslarıma yardım eyle YARABBİ mekkede munevverede arafatta duaları kabul olan muslumanların duları gıbı dularımızı kabulu makbul eyle YARABBİ göz yaşlarıyla dua edıyoruz karşılıksız bırakma YARABBİ...AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN
Evet bende bayıldım bırde uzun kollusunu alacam artık yaz bıtıyo mevsımlık bakmalıyım RABBİM şu mübarek aylar yuzusuyu hurmetıne tez vakıtte pembe kuluna ve bebek ısteyen tum anne adaylarımza en kısa zamanda naıp et YARABBİ duy bu aciz gunahkar kulunun dualarını arkadaslarıma yardım eyle YARABBİ mekkede munevverede arafatta duaları kabul olan muslumanların duları gıbı dularımızı kabulu makbul eyle YARABBİ göz yaşlarıyla dua edıyoruz karşılıksız bırakma YARABBİ...AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN
Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn canım ağzına sağlık teşekkür ederiz... Rabbim seninde yavrunu sağ salim sıkıntısız sorunsuz eli ayağı düzgün çok sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin....Lcw'deki hamile koleksiyonuna her gittiğimde muhakkak bakarım bende hamile olursam şunu alırım şöyle şeyler giyerim diye :) Rabbim bizede nasip etsin o günleri inşallah....
zuzummm hiç korkmaa sende demişsin zaten senin bir sürü bulantın oldu o kadar serum yedin.. Bunlarda vardır bir hikmet ve maşallahkanaman hiç yok.. abimin hanımı küçük yeğene hamileyken 4 ay boyunca kanama yaşadı habire hastanelere taşındık ama sıpamız doğdu ve 4 yaşına girdi bile... Rabbim çok büyükk sen sadece dinlenmen gerekiyosa dinlen kanamam yok diye düşünme tatlım.. öpüyorum...
ay canım benım MasAllah sana bu t shortlere ben de bayılıyorum ya LC den ınsAllah Alla bızlere de nasıp eder tatlım benım
ben hala aynı kyafetlerimi giyiyorum hamile tşortlerini daha doldurmuyorum:))))
canım hiç üzülme bu ay olmazsa diğer ay oda olmazsa diğer ay... yılmak yok devam edicez yolumuzda.. belkide çatlayan yumurtan bu ay tutunuvericek ne biliyosun.. Rabbime sığın o herşeyin en hayırlısını bilir... öpüyorumm kocamaaaannn...
üzülme canım beniim. ne diyeceğimi bilmiyorum sonuçta bir gün çatlıyacak o yumurtaaa.
Oyyy tatlim sen kalkmissin yeni koltuktan ben yatmisim...dr un zayiflamis buldum ve yorgun ayri zamanda esimde. Kendisine iletti zaten ve bi derdi var herhalde ben gittigimde ssat 8:50 idi ama problem vardi numara veremediler yarim saat bekledik sonra girdim iki numaraydim;-) resmen sepet havasi caldi 5 dak surdu muayenem ama her hafta gel dedi durumum normale donene kdr... Ne biliyim memnunum ama cok az konusuyoo:-( sende korkularini bi kenara birak simdilik bikac ay takip ettir bakalim hemen pes etmek yok oyle klomen guclu bir ilac,,, herseey guzel olacak pozitif dusunelimm... Aglamak yok kahvalti varr...:-D
ben hala aynı kyafetlerimi giyiyorum hamile tşortlerini daha doldurmuyorum:))))
Canim cok saolun verdiginiz moral icin cok tesekkur ederim hepinize. Beni boyle seyler yasayan herkes aradi cok sukur herkes atlatmis hayirliisiyla ic kanama ismi beni gerdi yoksa sukurle olsun bu halime bile cildiririm herhalde kanamam olsa. Dr taakip edince anlar herkalde. Kismaet alnimizda ne yaziyosa ooo... Sen ne durumdasin tatlim sen bahset boirazda....
canım sağolasın ama gerçekçi olmak gerekirse kistin yanında olduğu için zor... bu meret çikolata kisti yumurtalara izin vermiyor döllenmesi için...
canımm senin çikolata kistimiydi ben seni pko diye biliyodum... Rabbim büyükk tatlım... Kistler bebişe dönüşüverir inşallah.. Rabbim ol dedikten sonra
Heeyyy uykucu hanımlaaaaarrr nerdesınız yaaa pazar keyfınız bitmedimi dahaaa
Gününz aydın olsun gecmiş olsun dilekleriniz için cok teşekkürler ALLAH razı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?