• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

günaydın janjanlar ne yapıyorsunuz bende 1 saat sonra nöbetimi teslim edip evimde bir güzel uyumayı düşünüyorummm

Merhaba deryafcim. Uzulmedim desem yalan olur nie catlmamis ama sole bisey vqar alti ayda anca denk gelen hamislik sonucunda anladimki bu olay zor bir olay... Ne zaman gittin dr a? Ben sabah dr gittim 9 haftalik bebegi gorduk kalp sesini duyduk fakat tuhaf bir kan pihtisi var rahim duvariyla kese arasinda dr korktu ve ilaclarin dozunu artirdi dusuk tehlikem dvm ediyor,raporla yat istersen diyo ama benim kanamam yokki... Offf napcami ne dusuncemi sasirdim. Ama bebisim var gordum fotografina bakiyom hep':-) gelisimini iyi buldu buyimesi boyutlari normal ama ic kanamayi korkutucu buldu. Ama ben rabbime siginiyorum,ben dr kdr panik yapmadim bunca kusmanin bunca uykunun bunca bas donmesinin bi sebebi olmali;-) dua edelim birbirimiz icin hamis kalmakla bitmiyo malesef her an tetiktesin meraktasin...

canım benim eger dr yat dediyse yat.bırak işini gücünü o daha kıymetli.sadece tuvalete kalak kanamam yok diye.fazla hareket etme.canını fazla sıkıpta bebeşi üzme stres yapmam tamam tatlı annesi

Slmm kımsecıkler yok ama ben yıne varmıs gıbı yazayım dun babam cok rahatsızlandı erkenden oraya gıttım o gece orda kaldım sımdı cok sukur daha ıyı eve geldım ama aklım hep onda RABBIM uzun omurler versın ona canım cok sıkkın neyse benım bulantılarım bıraz hafıfler gıbı oldu fakat diş agrılarım devam edıyor degısık bısı yok bu arada ayse cok sevındım bebegının resmı haketten gozlerı bıle var MAŞAALLAH ALLAH saglıklı kucagına almak nasıp etsın resmındede baya zayıf cıkmıssın demekkı kılo vermıssın hayırlısı canım gecen sayfalarda bende son halımı koymustum denk gelırsen bakarsın sizleri özledim gorusmek uzere ıyı akşamlarınız olsun....:16:

gecmiş olsun canım benim allah acılaını göstermesin.offff keşke hamile kalmadan önce dişçiye görünseydin.kalsiyum fazla alıyormusun acabaaaaa.ayyy eceli ultrason resmini gördün demi.sence gözlerimi o ben ben gözlerine benzetttim ama ne alaka diyorlar banaaaa.haaa bu arada kilo aldım hiç vermedimmm.

Heeyyy uykucu hanımlaaaaarrr nerdesınız yaaa pazar keyfınız bitmedimi dahaaa:20:
Gününz aydın olsun gecmiş olsun dilekleriniz için cok teşekkürler ALLAH razı olsun....:16:

günaydın kızlar zuzum canım korkma doktor yat dediyse yat dinlen hiç bişey yapma çok dikkat et kendine Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz merak etme.
eceli canım çok geçmiş olsun babana Allahım şifa versin canım

gunaydın kızlar ecelım gecmıs olson tatlım benım aysecık masAllah gobısınee ne var ne yok ya bayadır gorusemedık koptuk kısın yıne dolu dolu olur burası umarım bende bu ay tık yok gıbı kasıklarım agırıyor da ovulasondan 18 ınde adet olmayı beklıyorum bılınc altımın bebek ruyalarından kurtuldum kafam rahat Allaha sukur dogru zamanda hayırlısını saglıklısını varsın Rabbım sızede tafsı ederım ben ne yıpratmısım kendımı yaa kıme karsıydı bu huzun ve sımarıklık kendıme kızıyorum sımdı kenınıze ve bebısınıze cok cok ıyı bakın hamıleler sız de kendınızı uzmeyın benım gıbı hamıle olmayı beklıyenler optumm

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben ayni hicbir degisiklik yok malesef ins.azala azala biter butun rahatsizliklarim... Sizlerde ne var ne yok? Hamisligi ilerlemis arkadaslarra bi sorum var,hala sanci giriyor rahmime normal mi acaba?

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben ayni hicbir degisiklik yok malesef ins.azala azala biter butun rahatsizliklarim... Sizlerde ne var ne yok? Hamisligi ilerlemis arkadaslarra bi sorum var,hala sanci giriyor rahmime normal mi acaba?

zuzum çok dikkat et kendine tatlım. o sancılar normal merak etme canım kız bebişinin resmini koysana görelim

günaydın kızlar zuzum canım korkma doktor yat dediyse yat dinlen hiç bişey yapma çok dikkat et kendine Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz merak etme.
eceli canım çok geçmiş olsun babana Allahım şifa versin canım

Gunaydin cnm. Neyin nesi bu kanama bilemedim amaa bende gorunur bi rahatsizlik yok hepsi hamislik komlikasyonu,zaten cok uzun sure ayakta duramiyorum tansiyonum dusuk seyrediyo bulantim hala cok. Sen nasilsin rahata erdinmi biraz?

zuzum çok dikkat et kendine tatlım. o sancılar normal merak etme canım kız bebişinin resmini koysana görelim

Canim aysemde dedi sende koy resmini diye tamam aksam pcden girip kendiminkinide bebeninkinide koyarim ben hep telden giriyorum. Onun icin pc bana ugrastirici geliyo;-)

selam kızlar, büyüyen yumurtam çatlamamış, büyümeyen ve kiste yakın olan çatlamış, bu ay için şans vermiyor dr... hayırlısı...

canım hiç üzülme bu ay olmazsa diğer ay oda olmazsa diğer ay... yılmak yok devam edicez yolumuzda.. belkide çatlayan yumurtan bu ay tutunuvericek ne biliyosun.. Rabbime sığın o herşeyin en hayırlısını bilir... öpüyorumm kocamaaaannn...

Slmm kımsecıkler yok ama ben yıne varmıs gıbı yazayım dun babam cok rahatsızlandı erkenden oraya gıttım o gece orda kaldım sımdı cok sukur daha ıyı eve geldım ama aklım hep onda RABBIM uzun omurler versın ona canım cok sıkkın neyse benım bulantılarım bıraz hafıfler gıbı oldu fakat diş agrılarım devam edıyor degısık bısı yok bu arada ayse cok sevındım bebegının resmı haketten gozlerı bıle var MAŞAALLAH ALLAH saglıklı kucagına almak nasıp etsın resmındede baya zayıf cıkmıssın demekkı kılo vermıssın hayırlısı canım gecen sayfalarda bende son halımı koymustum denk gelırsen bakarsın sizleri özledim gorusmek uzere ıyı akşamlarınız olsun....:16:

canım çok geçmiş olsun babana rabbim uzun ömürler versin.. Analarımızı babalarımızı rabbim korusun...

Gunaydin cnm. Neyin nesi bu kanama bilemedim amaa bende gorunur bi rahatsizlik yok hepsi hamislik komlikasyonu,zaten cok uzun sure ayakta duramiyorum tansiyonum dusuk seyrediyo bulantim hala cok. Sen nasilsin rahata erdinmi biraz?

bazı hamilerde olabiliyo canım endişe etme dikkat et kendine yeter bende iyiyim çok şükür geçen gün midem bulandı biraz arada oluyo hala bulantılarım ama eskisi gibi değil çok şükür

zuzummm hiç korkmaa sende demişsin zaten senin bir sürü bulantın oldu o kadar serum yedin.. Bunlarda vardır bir hikmet ve maşallah :nazar: kanaman hiç yok.. abimin hanımı küçük yeğene hamileyken 4 ay boyunca kanama yaşadı habire hastanelere taşındık ama sıpamız doğdu ve 4 yaşına girdi bile... Rabbim çok büyükk sen sadece dinlenmen gerekiyosa dinlen kanamam yok diye düşünme tatlım.. öpüyorum...

zuzum senin bebiş erkek olabilir canım erkek bebeklerinde olabiliyomuş öyle kanama . aralık annelerinde kanaması olan felan çok oldu hepsinin erkek bebeği:)))

$Resim 018.jpg $Resim 019.jpg kızlar bu sabahkı halım göbüşüm :9:

Back