- Konu Sahibi pembemasal
-
heheeee herkes senmi şekeriimm benim şimdi bile göbeğim var herkes hamilemisin diye soruyogeçenlerde 5-6 yaşlarında erkek bir çocuk binanın önünde eşimle arabadan bişey indidiyoduk yanıma geldi sen hamilemisin diye sordu hö oldum ben yoooo nerden çıkardınki dedim hamile gibi duruyosun ama diyo sıpa seniiiii dedim eşimde gülmekten öldü.. o kadar yaniii sen düşün gerisinii
Sen merak etme zuzuşş Rabbim bebişini ve seni koruyodurrbenim durumlar şöylekiii ben klomene başladım adetin 3.günü 5 gün sabah akşam içtim... yarın için doktordan randevu aldım yumoş varmı yokmu ona bakmaya gidicez.. yanlız klomenden kaynaklı bi kasık sancısı felan hissetmedim hiç.. acaba yumoş olmadımıkiiii....?
canımm senin çikolata kistimiydi ben seni pko diye biliyodum... Rabbim büyükk tatlım... Kistler bebişe dönüşüverir inşallah.. Rabbim ol dedikten sonra
Hayirli sabahlar beklenen 12 eylulum dun aksam geldi
Hayirlisi olsun.eylul bitti benim icin yani hedef ekim oldu
Ayşaaaaaaaaaaa zuzuuuuuuuuuuu naberlersiniz gununuz aydın olsun canlarımmmmmmmm
seastrımde burdaymısss sanada gunaydın canımcım
günaydın datlum nasılsınız bakayımmm.ohhh hepimizi bir arada görmek çok güzel özlemişim valla sizinle kaynatmayııı
MAŞAALLAAAAAHHHH zuzum bu ne güzellik RABBİM yeni doğmuş resminide buraya koymayı nasip etsin çok tatlı yaaa uyuyor sıpa annesini üzüyo ama olsun annesi memnun hayatından bak benim azaldı bulantılarım biraz daha sabredecen hayırlı olsun bıtanem sana ve bebişine yolluyorum
çok şükür bitanem kocişi işe yolladım bende şey şey yaa şey işte kem küm
Ayyy yagmur yurekli ablacim cok tesekkur ederim karnini kiskandim nacisane fotolari koydum arkanizdan;-) bulantilar felaket afeddersin altima kaciriyokm ogurmekten:'( ama su fotoyu gorur gormez unutturuyor herseyi. Her hafta muayeneye gidicem ole soledi saglikli mi die ins.uzmez beeni. Ins.bunalimlarin yerini mujdelere biraksin ins. Hepimiz icin ... Olmayanlarada verdin rabbim uzmeden yilmadan en kisa zamanda....
Ayyy yagmur yurekli ablacim cok tesekkur ederim karnini kiskandim nacisane fotolari koydum arkanizdan;-) bulantilar felaket afeddersin altima kaciriyokm ogurmekten:'( ama su fotoyu gorur gormez unutturuyor herseyi. Her hafta muayeneye gidicem ole soledi saglikli mi die ins.uzmez beeni. Ins.bunalimlarin yerini mujdelere biraksin ins. Hepimiz icin ... Olmayanlarada verdin rabbim uzmeden yilmadan en kisa zamanda....
oyyy maşşallah çok güzel olmuş göbüşünnn şişmiş ya lan buuu senin vücutta valla kaju fıstığı gibiiii
Gunaydin aysooo benden aldigini bene satma taaaamm miikizim ben cok kilo aldim napcqam yaa 52 kg idim simdi 55 cok ilac verdi ondan mi acaba o kdr da kusuyorum kusmasam patlicam dmk ki:-D
gusül abdestii alacanda utanıyon hahahahaha
Gunaydin aysooo benden aldigini bene satma taaaamm miikizim ben cok kilo aldim napcqam yaa 52 kg idim simdi 55 cok ilac verdi ondan mi acaba o kdr da kusuyorum kusmasam patlicam dmk ki:-D
Ne alması kızım aldık heraldemklavyeme dokunurmuyom dualar edıyoruz bıkerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?