- Konu Sahibi pembemasal
-
selam kızlar, büyüyen yumurtam çatlamamış, büyümeyen ve kiste yakın olan çatlamış, bu ay için şans vermiyor dr... hayırlısı...
Merhaba deryafcim. Uzulmedim desem yalan olur nie catlmamis ama sole bisey vqar alti ayda anca denk gelen hamislik sonucunda anladimki bu olay zor bir olay... Ne zaman gittin dr a? Ben sabah dr gittim 9 haftalik bebegi gorduk kalp sesini duyduk fakat tuhaf bir kan pihtisi var rahim duvariyla kese arasinda dr korktu ve ilaclarin dozunu artirdi dusuk tehlikem dvm ediyor,raporla yat istersen diyo ama benim kanamam yokki... Offf napcami ne dusuncemi sasirdim. Ama bebisim var gordum fotografina bakiyom hep'gelisimini iyi buldu buyimesi boyutlari normal ama ic kanamayi korkutucu buldu. Ama ben rabbime siginiyorum,ben dr kdr panik yapmadim bunca kusmanin bunca uykunun bunca bas donmesinin bi sebebi olmali;-) dua edelim birbirimiz icin hamis kalmakla bitmiyo malesef her an tetiktesin meraktasin...
Slmm kımsecıkler yok ama ben yıne varmıs gıbı yazayım dun babam cok rahatsızlandı erkenden oraya gıttım o gece orda kaldım sımdı cok sukur daha ıyı eve geldım ama aklım hep onda RABBIM uzun omurler versın ona canım cok sıkkın neyse benım bulantılarım bıraz hafıfler gıbı oldu fakat diş agrılarım devam edıyor degısık bısı yok bu arada ayse cok sevındım bebegının resmı haketten gozlerı bıle var MAŞAALLAH ALLAH saglıklı kucagına almak nasıp etsın resmındede baya zayıf cıkmıssın demekkı kılo vermıssın hayırlısı canım gecen sayfalarda bende son halımı koymustum denk gelırsen bakarsın sizleri özledim gorusmek uzere ıyı akşamlarınız olsun....
Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben ayni hicbir degisiklik yok malesef ins.azala azala biter butun rahatsizliklarim... Sizlerde ne var ne yok? Hamisligi ilerlemis arkadaslarra bi sorum var,hala sanci giriyor rahmime normal mi acaba?
günaydın kızlar zuzum canım korkma doktor yat dediyse yat dinlen hiç bişey yapma çok dikkat et kendine Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz merak etme.
eceli canım çok geçmiş olsun babana Allahım şifa versin canım
zuzum çok dikkat et kendine tatlım. o sancılar normal merak etme canım kız bebişinin resmini koysana görelim
selam kızlar, büyüyen yumurtam çatlamamış, büyümeyen ve kiste yakın olan çatlamış, bu ay için şans vermiyor dr... hayırlısı...
Slmm kımsecıkler yok ama ben yıne varmıs gıbı yazayım dun babam cok rahatsızlandı erkenden oraya gıttım o gece orda kaldım sımdı cok sukur daha ıyı eve geldım ama aklım hep onda RABBIM uzun omurler versın ona canım cok sıkkın neyse benım bulantılarım bıraz hafıfler gıbı oldu fakat diş agrılarım devam edıyor degısık bısı yok bu arada ayse cok sevındım bebegının resmı haketten gozlerı bıle var MAŞAALLAH ALLAH saglıklı kucagına almak nasıp etsın resmındede baya zayıf cıkmıssın demekkı kılo vermıssın hayırlısı canım gecen sayfalarda bende son halımı koymustum denk gelırsen bakarsın sizleri özledim gorusmek uzere ıyı akşamlarınız olsun....
Gunaydin cnm. Neyin nesi bu kanama bilemedim amaa bende gorunur bi rahatsizlik yok hepsi hamislik komlikasyonu,zaten cok uzun sure ayakta duramiyorum tansiyonum dusuk seyrediyo bulantim hala cok. Sen nasilsin rahata erdinmi biraz?
Canim aysemde dedi sende koy resmini diye tamam aksam pcden girip kendiminkinide bebeninkinide koyarim ben hep telden giriyorum. Onun icin pc bana ugrastirici geliyo;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?