• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

selam kızlar, büyüyen yumurtam çatlamamış, büyümeyen ve kiste yakın olan çatlamış, bu ay için şans vermiyor dr... hayırlısı...

Allah ım şifanı versin bacım ya.İnşallah bir an önce sen ve tüm bebiş isteyen bacişler sağlıkla hayırla yavrularınıza(bende dahil) kavuşursunuz.Allah ım ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah.

canım hayırlı olsun ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİ ETSİN ÇOK SEVİNDİM DARISI BİZLERE İNŞALLAH.

canım benim, sende bende aynı yollardan geçtik bacım.İnanıyorum ki en yakın zamanda sende bebişine sağlıkla ve hayırla kavuşursun canım.Allah ım tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin inşallah.Bakalım 14 Eylülde neler görücez.hakkımızda ne hayırlısı ise Allah ım onu nasip etsin canım.

ay canım benım MasAllah sana bu t shortlere ben de bayılıyorum ya LC den ınsAllah Alla bızlere de nasıp eder tatlım benım

Pembişim sen çok azimli ve sabırlısın canım.Allah ım inşallah senide sevindirsin en yakın zamanda.Sağlıkla hayırla evlatlarına kavuştursun inşallah.Allah ım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

merhaba bacişler fazla nete giremiyorum.çünkü ay sonu işten ayrılacağım için yoğunum..ben hala tereddütteyim kızlar tam sevinemiyorum 14 Eylülde inşallah tereddütlerim sevince döner..Benim içinde dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım.Eğer cuma günü hamilelik takvimi yaparsam anlayın ki herşey yolunda.Allah ım hakkımızda ne hayırlısı ise onu nasip etsin inşallah.sevgiler ve kocaman kocaman öpücükler hepinize:54:

merhaba bacişler fazla nete giremiyorum.çünkü ay sonu işten ayrılacağım için yoğunum..ben hala tereddütteyim kızlar tam sevinemiyorum 14 Eylülde inşallah tereddütlerim sevince döner..Benim içinde dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım.Eğer cuma günü hamilelik takvimi yaparsam anlayın ki herşey yolunda.Allah ım hakkımızda ne hayırlısı ise onu nasip etsin inşallah.sevgiler ve kocaman kocaman öpücükler hepinize:54:

ben de tam sana takvimi koysana artık diyecektim :) canım her şey çok güzel olacak, sen bir aşamayı geçtin bak hamile kalmayı başardın, bundan sonraki aşamaları da rahatlıkla geçmeyi ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim...

ne zaman olcak acaba bizim de dileklerimiz..
hepinizin yavrusuna ve size şifa diliyor , hem kendim hem de tüm isteyenlere de dualar ediyorum. ama gelmiyor. ama kesmiyorum Sen'den ümidimi işte. kesmicem.

kızlar ne olur dua edin bana da:((

sagol hayaletcasperımızzz Allahım ınsAllah hepımızın yuzunu guldurur tatlım sabıreden zafere ulasır kuranda gecıyor dualarımız hepımız ıcın ınsAllah en kısa zamanda olucak

$CIMG3535.JPG $CIMG3526.JPG $CIMG3535.JPG $CIMG3526.JPG

senin göbişini yerler, içindeki taneciği minikciği yerler...
dualarında an beni de zuzucum, Allah ikinize ve eşine ailecek uzun sağlıklı bi hayat versin

Allah razi olsun en kisa zamanda gobisleriniz bebisle dolsun benim gibi kilo alin tombul sosis olun insalllaaahhhhh.... Cikolatalar pikolar birer ikiser bebise donussun ins. Icindede bizimkilere uzun omur saglikla dogma yazisi versin rabbim. Amiiiinnnn;-)

marttan beri uğraşıyorum, artık umutlarım azalıyor normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımı düşünüyorum:( bütün işlerimde ters gidiyor sanki, Allahım lütfen burada bir umut bir ümit uğruna dolaşan benim gibi arkadaşlara yardım et. Hayırlısı ile meleklerimizi bize bağışla. Doğum yapacak tüm arkadaşlarında sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla evlatlarına kavuştur Yarabbim

heheeee herkes senmi şekeriimm benim şimdi bile göbeğim var herkes hamilemisin diye soruyo :1: geçenlerde 5-6 yaşlarında erkek bir çocuk binanın önünde eşimle arabadan bişey indidiyoduk yanıma geldi sen hamilemisin diye sordu hö :53: oldum ben yoooo nerden çıkardınki dedim hamile gibi duruyosun ama diyo :9: sıpa seniiiii dedim eşimde gülmekten öldü.. o kadar yaniii sen düşün gerisinii :9:

Sen merak etme zuzuşş Rabbim bebişini ve seni koruyodurr :34: benim durumlar şöylekiii ben klomene başladım adetin 3.günü 5 gün sabah akşam içtim... yarın için doktordan randevu aldım yumoş varmı yokmu ona bakmaya gidicez.. yanlız klomenden kaynaklı bi kasık sancısı felan hissetmedim hiç.. acaba yumoş olmadımıkiiii....? :31:

canımm senin çikolata kistimiydi ben seni pko diye biliyodum... Rabbim büyükk tatlım... Kistler bebişe dönüşüverir inşallah.. Rabbim ol dedikten sonra :34:

:9::9::9::9: demek öyle hee yaa şimdiki çocuklar çok akıllı oluyolar yaaa belkide Allah söyletiyodur tatlım ben inanıyorum yakında seninde hamiş haberini alıcaz burdan bak gör

Back