- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
Eki Görüntüle 507100 Eki Görüntüle 507102 kızlar bu sabahkı halım göbüşüm
bacımm benim şimdiki karnım aynı senin şimdiki karnından büyük hahahahaha :))beni gören 5-6 aylık hamile der valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 507100 Eki Görüntüle 507102 kızlar bu sabahkı halım göbüşüm
selam kızlar, büyüyen yumurtam çatlamamış, büyümeyen ve kiste yakın olan çatlamış, bu ay için şans vermiyor dr... hayırlısı...
canım hayırlı olsun ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİ ETSİN ÇOK SEVİNDİM DARISI BİZLERE İNŞALLAH.
ay canım benım MasAllah sana bu t shortlere ben de bayılıyorum ya LC den ınsAllah Alla bızlere de nasıp eder tatlım benım
merhaba bacişler fazla nete giremiyorum.çünkü ay sonu işten ayrılacağım için yoğunum..ben hala tereddütteyim kızlar tam sevinemiyorum 14 Eylülde inşallah tereddütlerim sevince döner..Benim içinde dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım.Eğer cuma günü hamilelik takvimi yaparsam anlayın ki herşey yolunda.Allah ım hakkımızda ne hayırlısı ise onu nasip etsin inşallah.sevgiler ve kocaman kocaman öpücükler hepinize
kız herkes senin gibi fit mi :) maşallah canımmmm
heheeee herkes senmi şekeriimm benim şimdi bile göbeğim var herkes hamilemisin diye soruyo geçenlerde 5-6 yaşlarında erkek bir çocuk binanın önünde eşimle arabadan bişey indidiyoduk yanıma geldi sen hamilemisin diye sordu hö oldum ben yoooo nerden çıkardınki dedim hamile gibi duruyosun ama diyo sıpa seniiiii dedim eşimde gülmekten öldü.. o kadar yaniii sen düşün gerisinii
Sen merak etme zuzuşş Rabbim bebişini ve seni koruyodurr benim durumlar şöylekiii ben klomene başladım adetin 3.günü 5 gün sabah akşam içtim... yarın için doktordan randevu aldım yumoş varmı yokmu ona bakmaya gidicez.. yanlız klomenden kaynaklı bi kasık sancısı felan hissetmedim hiç.. acaba yumoş olmadımıkiiii....?
canımm senin çikolata kistimiydi ben seni pko diye biliyodum... Rabbim büyükk tatlım... Kistler bebişe dönüşüverir inşallah.. Rabbim ol dedikten sonra
inşallah canım. çatlamazsa direk tüp bebek yolları görünüyor ya ona takılıyorum zaten...