Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Ayyy hic sorma yemek yemeyi cok seviyorum.kaju nerden geldi aklina catlak arkadasim.sende koysan resmini kiz bakayim gobusune.ben kendimi hep kilolu goruyordum demekku degilmisim

ne guzel boyle sızler gıbı resımler koymak ıstıyorum bendeallah bebeklerinizi kucagınıza almayı nasıp etsın sağlıkla sağlıcakla inşallah maşlllhhh hepınızeeeeeeeeeee.:)))kızlar batınıza 1 -1bucuk hafta kala belırtılerınız nelerdi yazarsanız cook sevınırım tecrubelı anneler olarak??? benim sol kasığım bacgıma vuruyor ve göğüs uçlarım ağrıyorrr yuzumde sıvılcelenme var her zmnkınden farklı anlayamıyorum sızlerde yazarsanız cok sevıırımm?

günaydın kızlar . acemi peri canım popoya bakmamak lazım kız erkek olduğunu anlamak için benimde popom büyüdü herkes o yüzden kızın olucak dediler aaa bi baktık erkekmiş

canım hayırlı olsun ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİ ETSİN ÇOK SEVİNDİM DARISI BİZLERE İNŞALLAH.

selam kızlar, büyüyen yumurtam çatlamamış, büyümeyen ve kiste yakın olan çatlamış, bu ay için şans vermiyor dr... hayırlısı...

selam kızlar, büyüyen yumurtam çatlamamış, büyümeyen ve kiste yakın olan çatlamış, bu ay için şans vermiyor dr... hayırlısı...

Merhaba deryafcim. Uzulmedim desem yalan olur nie catlmamis ama sole bisey vqar alti ayda anca denk gelen hamislik sonucunda anladimki bu olay zor bir olay... Ne zaman gittin dr a? Ben sabah dr gittim 9 haftalik bebegi gorduk kalp sesini duyduk fakat tuhaf bir kan pihtisi var rahim duvariyla kese arasinda dr korktu ve ilaclarin dozunu artirdi dusuk tehlikem dvm ediyor,raporla yat istersen diyo ama benim kanamam yokki... Offf napcami ne dusuncemi sasirdim. Ama bebisim var gordum fotografina bakiyom hep' gelisimini iyi buldu buyimesi boyutlari normal ama ic kanamayi korkutucu buldu. Ama ben rabbime siginiyorum,ben dr kdr panik yapmadim bunca kusmanin bunca uykunun bunca bas donmesinin bi sebebi olmali;-) dua edelim birbirimiz icin hamis kalmakla bitmiyo malesef her an tetiktesin meraktasin...

canım zuzum dr zaten bugün biraz negatifti sanki farkettin mi? ben 8,10 da oradaydım ilk hastası olarak girdim :) zuzum gözümü korkutan durum şu, eğer çatlama olmazsa direk tüp bebeğe yöneliyorsun, çünkü gebelik şansın olmuyormuş... üzüldüm haliyle ama napalım yine azcık ağladım ama annemde kahvaltı yapınca toparladım kendimi :)
canım buralara bu aşamalara geldin inşallah kavuşacaksın bebeğine, kalp atışını da duymuşsun baksana :) dr.u dinle canım yat diyorsa yat, bu arada odayı değiştirmişler, çatal gitmiş :)

Slmm kımsecıkler yok ama ben yıne varmıs gıbı yazayım dun babam cok rahatsızlandı erkenden oraya gıttım o gece orda kaldım sımdı cok sukur daha ıyı eve geldım ama aklım hep onda RABBIM uzun omurler versın ona canım cok sıkkın neyse benım bulantılarım bıraz hafıfler gıbı oldu fakat diş agrılarım devam edıyor degısık bısı yok bu arada ayse cok sevındım bebegının resmı haketten gozlerı bıle var MAŞAALLAH ALLAH saglıklı kucagına almak nasıp etsın resmındede baya zayıf cıkmıssın demekkı kılo vermıssın hayırlısı canım gecen sayfalarda bende son halımı koymustum denk gelırsen bakarsın sizleri özledim gorusmek uzere ıyı akşamlarınız olsun....

Babana acil şifalar diliyorum eceli.. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur..

Zuzucummm inşallah endişelerin yersizdir.. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.. Korkma.. Fazla tedirgin olman da süreci sağlıksızlaştırır.. Unutma sonuç ne olursa olsun hayırlısı bu olduğu içindir.. Neylerse güzel eyler..

Oyyy tatlim sen kalkmissin yeni koltuktan ben yatmisim... dr un zayiflamis buldum ve yorgun ayri zamanda esimde. Kendisine iletti zaten ve bi derdi var herhalde ben gittigimde ssat 8:50 idi ama problem vardi numara veremediler yarim saat bekledik sonra girdim iki numaraydim;-) resmen sepet havasi caldi 5 dak surdu muayenem ama her hafta gel dedi durumum normale donene kdr... Ne biliyim memnunum ama cok az konusuyoo:-( sende korkularini bi kenara birak simdilik bikac ay takip ettir bakalim hemen pes etmek yok oyle klomen guclu bir ilac,,, herseey guzel olacak pozitif dusunelimm... Aglamak yok kahvalti varr...:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…