herkese günaydınnnnnn.....hayırlı cumalar.......Sena cım çatı muayenesi çok kısa sürüyo.... ilk an biraz acıyo sonra hemen geçiyo........zaten dktr eline jel gibi birsey sürüyo.....o da sanırım biraz yumuşatıyo ......yani korkulcak bişey yok....benim tecrübem böyle.......bu arada maşallah nerdeyse hazırlıkların bitmiş.........hayırlısıyla gelsin Dorukcukkkkk...
ok canım saol, sanırsam o acı hissine biraz katlanıcam yapacak bişey yok :))
kızlar ben artık iyice ağırlaştım.......son bi kaç günde karnım kocaman oldu......geceleri sağdan sola dönmek iyice zorlaştı.......diğer hamileliğimde bu haftaları görememiştim böyle zorlaştığını pek bilmiyodum.........doğrusu annelik hakkı boşuna ödenmez değil ........napalım herşey bebişler için .....Allah hepimizin yardımcısı olsun.......
)
sağdan sola dönüşler hep felaket zaten, ama bana bir şeyler oldu son 2 haftadır falan gayet düzenli uyuyuorum, sanırsam doruk büyüdüğü için artık fazla hareket edemiyor , tekmelemeyi fazla yapmıyordu zaten uslu oglum şimdi de gerinmeleri azaldı .. uyuyoruz ana oğul :)))
aayyy hafza hadi sen 34. haftaya geldin.. hadi muallim 3 tane taşıyor... sena zaten sona yaklaştı... ya ben... 30. haftadayım.. gece yatakta dönmem büyük bir olay oluyor... gerçekten insanın harektlerini kısıtlıyormuş... eşim bana diyor çok hareketsizsin.. sanki harekt edecek halim var dedim ben de... kaydirigubbakcemile3 gündüzleri değil de akşam olunca acayip hantallaşıyorum, karnımda müthiş bir gerilme ve şişlik oluyor... sanırım akşam yemeklerini en hafifinden yemem şart oldu artık... -tatlicadiarzu-
ben saldım vallahi gece gündüz akşam sabah ne istersem yiyorum..amani,şiinnnnn ne büyük keyifmiş beee kaydirigubbakcemile2
Senacığım gerçekten o yükseltme aparatı çok önemliymiş... aslında ilk 6 ay yatak olarak kullanabileceğin bir park yatak da alabilirsin, sonra da oyun parkı olarak kullanırsın...fiyatları da çok uygun... tabii senin çözümün de orjinal... nevresimlere yazık olmuş gerçekten...
bizim yalıtım işi bu yıl yetiştirilemediğinden biz A planına geri döndük... iyi ki oda siparişini hemen vermemişiz... biz yatağımızı kızın odasına taşıyoruz. ona da ilk 6 ay için park yatak alacağız... sonra da yaza doğru kendi odamıza geçerken onun odasını sipariş edeceğiz...
sonra da oyun parkını oyun saatleri için kullanır... bir de seyehatlere giderken çok işe yarayacak...
Nevin'ciğim benim kızımın adı Cemre... :asigim:
başka bir durum daha var, Chicco puset/araba takiminin bebeport diye bir ünitesi var bizde. Tamamen yatan bir minik beşik gibi, samimi arkadaşımın oğlu oldu demiştim ya, ilk 1,5 ay hep onun içinde yatırdı, bu sayede arabayı yatak odasına da soktu onlar.. çok zorlanırsam onu da kullanırım. içi polardan ve yumuşacık , rahat yatıyor bebiş içinde.. ama ben çok idealistim yaaa , hemen yatak mevzusu hallolsun hazırlıklar bitsin istiyorum... gelince dünyaya bana da esnemeyi öğretecek bu oğlan farkındayım da işte son demlerimi yaşıyorum :))
Merhaba kızlar...Serananesçim paylaştığın bilgiler için çok teşekkür ederim...Hazırlıklarında biticek olmasına çok sevindim , bu halinle daha fazla yorma kendini...Babytwincim senin kızda 1 kaç gün geriden geliyordu değil mi?Bugün dr. gittk benim kız kilo olarak halen 4 gün geriden geliyor.Bu kızlara nasıl kilo aldıracağız bilemedim...
canım faydasını gör inşallah...kızları tombişleştirmeye çalışmayın, rahat bırakın yavruları, ince doğsunlar , 100-200 gramlar hiç önemli değil arkadaşlar.. 2500 gr doğanlar, 1500 gr doğanlar turp gibi, sizin prenseslere birşey olmaz eminim ben..benim kardeşim 25 sene evvel 1500 gr doğdu, taş gibi 2-3 ayda kapatta arayı ordan bile anımsıyorum.. Sen kaçıncı haftandasın Toprak cım ???