- 6 Ağustos 2009
- 1.656
- 0
- 44
serenanes simdi gördüm yazdıklarını,ben de heyecanlandım ve sasırdım.
demek ki cidden belli bir hafta sonrası her an hazır olmak gerek
dualarımız seninle :Saruboceq: içini ferah tut lütfen, odayı falan bosver,şimdi sadece oğlunu koklayacagın ilk anı düşün, inşallah her sey çok güzel olacak :lepi:
serenanes gerçekten biz bile heyecanlandık.en güzel heyecanlar olsa gerek.allah hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.bizlerde gelişmeleri merakla takip ediyoruz.arkanızdan gelicez inşallah.
Geldimi zaman yoksa. Bana zaman ne kadar çabuk geçti gibi geliyor. Desene bir de bana sor.... canım hadi hayırlısı sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip olsun kolay olsun inşallah.:1hug:
Serananescim canım ya çok heyecanlandım...Seni transferinden beri takip ediyorum şiimdi bebeğini kucağına alacağın anın çok yakın olduğunu duyunca çok garip oldum.Allaha bugünleri gösterdiği için şükretmek lazım , bir zamanlar bizim için hayal olan şeyler tek tek gerçekleşiyor...Rabbim sana da bir avazda Doruğuna kavuşmayı nasip etsin...Sevgilerimle...
serenanes canim hadi hayirlisi olsun insallah cok kolay ve cok güzel bi dogum gecirirsin hersey cabucak biter ve dorukcu alirsin kucagna
arkadaşlar bende uzun zamandır katılamıyordum aranıza.eşim izin vermiyor yerimden kalkmama.malesef kanamam oldu 6,haftada.bebeğin bir tanesinin kalp atışlarını duydum ama diğer ikisini sanırım kaybettik.yarınki dr kontrolunde anlaşılacak.inşallah bebeğim benimledir.nasıl üzüldüğümü tarif bile edemem.allah kimseye yaşatmasın.şimdi 7 haftalık olduk ve ben yatağa talim yaşıyorum.sizlerin gelişmelerinden haberdar olamıyorum kusura bakmayın.ama dualarım ve kalbim hep sizlerle.buna emin olabilirsiniz.hepiniz allaha emanet olun ve dualarınızı esirgemeyin.
Serenanescim yazdıklarını okudukça çok heyecanlandım birden, oğluşunu görmene çok az kaldı opuyorumnanaktan Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde size kavuşturur inşallah.. Dua edicem bende kolaylıkla atlatman için.. Öpüyorum sevgilerimle.. a.s.
günaydın herkese ve iyi haftalar...
biz 31. haftaya girdik... bu hafta bayram önesi muayene olacağız... bakalım ne kadar olmuş Cemrecik...
Senacığım... Haydi bakalım yine herşeyi planlamışsın kaşla göz arasında...
baktm sen erken doğuruyorsun biz de dün alışveriş işine tam gaz start verdik eşimle...kaydirigubbakcemile5
bir çırpıda oda takımı siparişi de dahil, yatağı, yorganı, tarağı ıvır zıvır ne varsa aldık... e-bebek.com mağazasası, biber10 mobilya, Botti ve Tchiboydu alışveriş noktalarımız.. bir de mothercarede birkaç parça tulum alınca bitecek alışveriş maceramız... bütün pazarımızı ona ayırdık...
aralık sonuna odası hazır olacak inşallah...
sende ağzımız yandığından mobilya parası için sadece kapora verdik... kaydirigubbakcemile2
muallimin sayfasına bizim mahlelye uğra bir dedim... esel de yok ortalıkta aradım henüz doğurmamış...
asayiş berkemal Senacığım.. bu durumda ilk sen doğuruyorsun...
kocişini bile organize etmişsin ya artık ne diyeyim sana.... valla bravo diyorum... kaydirigubbakcemile2
bakalım ne zaman gelecek Dorukcuk....kaydirigubbakcemile
günaydın baby...aynen bende senin gibi düşündüm dün anneanne ve babamızla kızçeme cicişler aldık....beşiğinide bayram sonrası alcaz......Allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin hepimize inşllh.......