kızlar
bugün doktora gittim, NST ye bağlandım , rahimde 0 kasılma... oooo dedim bu oğlan daha 2 hafta gelmez:))
Sonra doktor normal doğum yapacağım dye çatı muayenesi yaptı, gayet uygun gayet normal, bebk de 3200 gr dedi... Ben de toplam 11 kg olmusum derkeeeennn aaaaaaa dedi adamcağız, elini soktu bir içeriye ki !!!!
Bu oğlan geldi gelecek burda kafası demez mi ??!! Neeee dedim, tabii rahim ağzın açılmamış henüz ama çok incelmiş, açılmaya başlaması an meselesi dedi. Suni sancı v ersem 2 saate doğurursun deme zmi ??!!?? Biz ahmet le şok tabii.. aman aman dursun sakın olmaz, ben daha odayı tam yerleştirmedim hem Pzy ye kadar Akrep burcu, 22.11.2009 saat 12.00 gece yarısını geçirmemiz lazım YAY istiyorum ben , hem Kurban bayramına yaklın doğsun annem gelemez yoksa bilmem nee araka arkaya sıralıyorum, anam bir panik oldum ööle diyince.. Adam da şaşırdı , ne diyosdun sen diyoo ??!1 Valla bilmiyorum ne deiyorum ben de dedim..
Eğer Salı sabahına kadar doğurmamış isen Salı günü kontrole gel dedi ...Ama o zamanı bekler mi emin değilim dedi.. Zaten bu pelvik muayene de bir kaç gün öne çekermiş , şu an hafif bir akıntı şeklinde kanamam var inceden, zorlandı tabii içerisi ...Biraz bekleyeceğim umarım sorun yoktur .. Yani anlayacağınız her an bir bomba patlatabilirim , dua edin bana :))))