Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seranescim çok heyecanlandım.Bana kalırsa sen haftaya p.tesi-salı doğumu yapmış olursun.Bayrama da doruk beyle girersin...Hadi hayırlısı...
günaydın kızlar... hihoyyyt
demek rahminin doruklarından doğum kanalına girmiş senin Doruk bebek... kaydirigubbakcemile3
doğuma hazırlık yapıyor dünürüm kasıkların... 38 bitti gerçekten senin takvimine bakınca şaka gibi geliyor.. hoş kendi 30. haftam da bana şaka gibi geliyor da.. ben hala rüyada gibiyim galiba... bence de heran doğurabilirsin dünür yap hazırlıklarını...
sen notları çok dert etme yahuu.. kendi işlerini hallet öncelikle. aklında kalanları paylaşsan yeterli, boşver çok detaylarını. herkes gitsin öğrensin detaylarını. bunları da yapınca gerçekten tam olarak hazır olacaksın. gerçekten çok planlısın dünür. bir kez daha gurur duydum damadımın anasıyla...
Doruk bebeği öpüyorum... kendine ve ona iyi bak... -tatlicadiarzu-
ya bayramda doğurursan dünür ben nete de giremem şehirdışında olacağız... kız bir ara telefonunu yaz bana mailden facebooktan arayayım ya da mesaj atayım sana... yoksa aklım kalır valla... vereliniortak
evet toprakcığım.. ben de bir garip oldum... çok güzel bir duygu.. doğsun biz kendimiz de nini söyleriz... kaydirigubbakcemile3
cok guzel .................
ilk bi kaç sayfayı okudum ve son sayfaları ne güzel paylaşmışsınız çok duygulandım bende ya
ama neyse baksanıza hepinizin az kalmış bebeişleri kucaklamaya
hayırlı evlatlar olur hayırlısıyla kolay olur doğumlarınız
sagol canım.............cok sukur ıyıyız cıger ıgnemızı olduk beklıyoruz senden bı ıkı hafta sonra dogururum bende ınş...............bılgıler guzel canım.............bende drum solemıştı her emzırmeden once karbonatlı suyla temız pamukla gogus uçlarını sılıp emzırırdım .............mıkrop kırıyo temızlıto.......gogus pedı kremı sart..........ılk zamanlar cuıdden yara olabılıyo acısı cok kotu olur.........ben oğlumu bıbuçuk yıl emz ama bunları galıba zor ama yınede damlada olsa verıcemm ınş...................nasıl odan nasıl oldu fotosu nerde....................
Senacığım çok yararlı bilgiler gerçekten... 3 önemli konu emzirme, banyo ve alt değiştirme... ben de bayramda ablamlarla buluşacağım. onlardan alacağım püf noktaları oalbilir. farklı birşey duyarsam sizinle paylaşırım... eline sağlık canım, yorduk seni bu kadar işinin arasında... şu olaylı odayı da merak ediyoruz doğrusu... kaydirigubbakcemile3
muallim senin sayfada kızlarının kilosuınu gördüm... maşallah çok iyi gelişimleri... allah nazarlardan saklasın... açılışı doruk bebekle yapıyoruz... sonra da seni ve senden sonra da Eseli bekliyoruz... sonra da hafza var sanırım... sonra da bennnnnnnnnnnn... kaydirigubbakcemile2 ve diğer kızlar...
respi beğenmene sevindim canım, güle güle dinle ve uyu... kaydirigubbakcemile2
nevin hoşgeldin, canım en kısa sürede sen de bu duyguyu tadarsın inşallah... bu sayfada bir sürü gebe var.. dualarımızla seninle de olsun... teşekkürler güzel dileklerin için...
cok sagol babyy............ınş canım rabbım saglıkla sıra sıra versın