Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

babytwin merhaba.bebek beni çok zorladı.bulantılarım çok şiddetli idi.herşeyden nefret etmiştim adeta.bilgisayardan bile:) çok şükür 2 gündü iyiyim.gece 12 lere kadar kustum hep.tabi halsizlikten sürekli yattım.neyseki bebek iyi.sen nasılsın.cemre nasıl.kavuşmanıza az kaldı sizin.bizde merakla bekliyoruz.cinsiyeti ne zaman belli olmuştu.

selam canım bu arada zayıflamış oalbilirsin.. beslenemiyorsan ve sürekli kusuyorsan serum takviyesi alman gerekebilir. doktorunla peylaş mutlaka. sinciyeti nromalde 16. hafta gibi anlaşılıyor ama bizimkibiraz geç gösterdi... 18. haftada 3 boyutlu da bakıldı da anlaşıldı canım. başta büyük ihtimalle erkek denmişti daha 12. haftada tabii. senin de az kalmış öğrenmene. sen sorma doktorun görürse söyler zaten. sorunca bir yorumyapma gereği duyuyorlar. o da tutmayabiliyor.

biz iyiyz.. kızımın koca koca hareketleri var artık.. büyüyor gelişiyor... azkaldı gerçekten... sım sıkı kucaklicam onu inşallah. Allah sağlık versin. kaydirigubbakcemile3

Hiçbir belirti olmayınca hala inanamıyorum, 24 Kasımda ilk defa görebileceğiz inşallah :asigim:

Heyecan ve merakla bekliyoruz :dance:

windy hamileliğin hayırlı olsun
umarım bu dönemi bebeğinle birlikte sorunsuz ve rahat geçirirsiniz
bak ben 13.haftamdayım hala hamile olduğuma inanamıyorum.sanırım da bebek karnımda benimle iletişime geçmeden de bu durumu anlamıyacağım a.s

kızlar merhaba bir maya gebeside ben oldum Allahım şükürler olsun ilk değer 81 ikinci 128
:lepi:

tebrik ederim ajuu, Allah tamamına erdirsin inşallah
benim değerlerim de seninkine yakındı ve tek gebelik oluştu,sanırım senin de öyle olacak

sinem sana da hayırlı hamilelikler diliyorum
bulantılar insanın yaşam kalitesini büyük oranda düşüruyor cidden, umarım bu sıkıntılarımız bir an önce geçer. benimkinin cinsiyeti 12.hafta ultrason kontrolümde belli oldu gibi. bacakları çapraz ve açık bir pozisyondaydı,doktorum ben ona sormadan söylediği için de büyük bir ihtimalle tahmin doğrudur.erkek dedi. bakalım 16. haftada daha da netlik kazanır

( kızlar bu arada 50 mesaj nasıl dolacak yahuu , valla baksanıza forumu mesaja boğmuşum hepinizden özür dilerim :kedi: )

Son düzenleme:

teşekkürler respi.seninde bebeğin hayırlı olsun.ben o kötü günlerde bile bebek sağlıklı olsunda biz dayanırız dedim.zor tabi ama anne olmak kolay değilmiş:)))

yaklaşık 2 kilo verdim.kendimi çıkartsamda zorladığım için fazla vermedim.bulunduğum yerdeki dr a fazla güvenmiyordum birde şu grip salgını beni hastaneden korkuttu.imkanım olduğu için evde taktıracaktım serumu kötü olsaydım.şimdi dr umu değiştirdim.oda gerek görmedi.şimdi az az yiyebiliyorum.ne güzel zamanlardasın sende bebeğin hissettiriyor kendini.biz hala inanamıyoruz sanki.bazen unutuyorum bile.

windy tebrikler......hayırlı olsun bebişin.......Sena cım dikkat ettiğin halde bazen çatlaklar engellenemiyo malesef.....takma kafana doğumdan sonrada bitkisel kremlerle geçiyo çatlaklar bildiğim kadarıyla........

yaaa evet bugün sordum eczacıma , doğum sonrası çatlak giderici kullanacaksınız şimdi kullanamazsınız hamilelere uygun değil dedi.. ne yapalım bunlar da oğlumun nişan izleri olsun bari...

sena gebelik eğitimi notlarını unuttuğumuzu sanma... doğurmadan dök şu eteğindeki bilgileri... kaydirigubbakcemile3

anacımm ben unuttum vallahi sen nasıl anımsadın.. tamam bu akşam başlıyorum temize çekmeye, en kısa zamanda yollluyorum ...

kızlar merhaba bir maya gebeside ben oldum Allahım şükürler olsun ilk değer 81 ikinci 128
:lepi:

allah tamamına da erdirsin, çok güzel bir hamiş daha olduk :)))

böyle böyle dolacak :))) sen her sabah günaydın ve her akşam iyi geceler yaz hemen dolar canikom :)))

ben de bu salgından çok korkuyorum,o yüzden annemle tuzlu su ile gargara olayını her gün yapıyoruz.hatta annem olayı abarttı bana bişi olmasın diye çarşıya pazara giderken maskeyle çıkıyo evden şutarafagitti
konuyla ilgili bazı bilgileri forumda paylaşmak isterim :

Aşağıda okuyacağınız önlemler Dr.Vinay Goyal tarafından herkesin yararlanabilmesi için yayınlanmıştır.Şu anda Malad’da, Riddhiviayak Cardiac and Critical center’da Nükleer ilaç departmanı ve tiroit klinikleri şefi olarak görev yapmaktadır.

Mikrobun vücuda giriş noktaları yalnızca burun delikleri, ağız ve boğaz yoluyla olmaktadır. Çok bulaşıcı bir yapıya sahip olmasından dolayı her türlü önleme karşı H1N1
virüsüyle temas etmekten kaçınmak veya korunmak imkânsızdır. H1N1 virüsüyle temas etmek virüsün vücutta çoğalması kadar önemli değildir.

Sağlığınız yerinde ve H1N1 hastalık belirtileri göstermiyorken virüsün vücutta üremesini, belirtilerin daha da şiddetlenmesini ve ikincil enfeksiyonların gelişmesini önlemek için dikkatimizi N95 veya tamiflu gibi ilaçları stoklamaya vermek yerine çoğu bildirgelerde bahsedilmeyen bazı çok basit önlemleri uygulayabiliriz.

1. Ellerin sıklıkla yıkanması ( Bütün bildirgelerde bahsedilmiştir)
2. “ Hands-off-the-face” yani “Ellerinizle yüzünüze dokunmayın” yaklaşımı. Yemek, banyo ve yara bakımı gibi zorunluluklar dışında yüzünüzün herhangi bir yerine dokunmaktan kaçınınız.
3. Ilık tuzlu suyla günde iki kere gargara yapınız( tuza güvenmiyorsanız listerin kullanınız). H1N1 ‘in boğaz ve burun boşluklarında çoğalıp enfeksiyona sebep
olarak karakteristik belirtileri göstermesi için 2 -3 güne ihtiyacı vardır. Sağlıklı bir kişinin ılık, tuzlu suyla gargara yapmasının etkisi hastalığa yakalanmış olan bir kişinin
tamiflu kullanması ile aynıdır. Bu basit ucuz fakat güçlü önleyici yöntemi küçümsemeyiniz.
4. Yukarıdaki 3. Önleme benzer olarak; Burnunuzun içini en az günde bir kere ılık tuzlu suyla temizleyiniz. *Günde bir kere burnunuzu sümkürün ve sonra ılık tuzlu suya
batırılmış pamuk tamponlarla silerek temizleyiniz. Bu yolla burnunuzda bulunacak virüs sayısını etkili bir şekilde azaltmış olursunuz.
5.Narenciye suları gibi C vitamin bakımından zengin olan yiyecekler kullanarak doğal bağışıklığınızı güçlendiriniz. Eğer ilave olarak C vitamin kullanmak zorunda iseniz emilimi artırmak için mutlaka Çinko ile birlikte alınız.
6. Bitkisel çaylar, çay, kahve gibi sıcak veya ılık içeceklerden içebildiğiniz kadar çok içiniz. *Sıcak içecekler içmek gargara yapmakla aynı etkiye sahiptir fakat ters yöne doğru. Sıcak içecekler virüsleri yaşamaları mümkün olmayan ortama sahip olan mideye doğru yıkayarak götürürler. H1 N1 virüsü mide’de çoğalamaz, herhangi bir zarar veremez ve hayatiyetını devam ettiremez

günayyydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugünlerde kasıklarımda ağrılar var, tarif edeyim ama bakalım ne diyceksiniz ??
bacaklarımın kasıklarıma ( vajina bölgesine ) birleştiği yerlerde oturur kalkarken kas ağrılarım oluyor. doktoras söylemiştim geçen Cuma ama pek önemsemedi.. doğum yaklaştı belirtisi mi bu acepp ?? Yani evet akılsız kafam 38 bitiyor buün yaqklaqşıyor elbette ama ...bebeğimin kafası zaten çok aşağıda tam vajina bölgemde duruyor elle bile hissedebiliyorum... allahım merak etmeye başladım acaba o kapıyı ne zaman kafasıyla ittirip açmayı deneyecek bu oğlan kaydirigubbakcemile3

hızlanmam lazım, bugün çarşamba...size söz verdiğim notları temize çekip bitiricem , bebek çukulatasının siparişini vermiştim, karyola içine yeniden yatak siparisi vermiştim, sonra doğum çantam ve bebek çantasını hazırlamam lazım, bebek mobilyaları bugün bir kere daha silinecek yarın nevresimleriydi çarşafoydı bilmem ne ütülenecek en geç cuma yerleşmiş olmalı oda da hazır olsun...sonra ( çok afedersiniz hijyen temizliğimi) yaptırmam lazım aylık...Cumartesi ye kadar bunları bitirmeliyim..Cmst doktor kontrolümüz var, bir ihtimal pelvik muayene yapabilir 39 içindeyim artık diye...Bu da normal doğumu tetikleyebiliyor diye duymuştum...Bunlara hazırlıklı olmam lazım anlayacağınız...Bu haftayı da bu işlerle tamamlarsam artık Cmst den sonra ayakalrımı uzatıp bekliycem bakalım bizim oğlan göbek adını BARYAM koymayı hakedecek bir işlemde bulunacak mı haftaya ..malum Kurban bayramı geliyor kaydirigubbakcemile3

şaka şaka göbek adı koymıycam bu arada ....

Seranescim çok heyecanlandım.Bana kalırsa sen haftaya p.tesi-salı doğumu yapmış olursun.Bayrama da doruk beyle girersin...Hadi hayırlısı...

günaydın kızlar... hihoyyyt

demek rahminin doruklarından doğum kanalına girmiş senin Doruk bebek... kaydirigubbakcemile3
doğuma hazırlık yapıyor dünürüm kasıkların... 38 bitti gerçekten senin takvimine bakınca şaka gibi geliyor.. hoş kendi 30. haftam da bana şaka gibi geliyor da.. ben hala rüyada gibiyim galiba... bence de heran doğurabilirsin dünür yap hazırlıklarını...

sen notları çok dert etme yahuu.. kendi işlerini hallet öncelikle. aklında kalanları paylaşsan yeterli, boşver çok detaylarını. herkes gitsin öğrensin detaylarını. bunları da yapınca gerçekten tam olarak hazır olacaksın. gerçekten çok planlısın dünür. bir kez daha gurur duydum damadımın anasıyla...

Doruk bebeği öpüyorum... kendine ve ona iyi bak... -tatlicadiarzu-

ya bayramda doğurursan dünür ben nete de giremem şehirdışında olacağız... kız bir ara telefonunu yaz bana mailden facebooktan arayayım ya da mesaj atayım sana... yoksa aklım kalır valla... vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…