Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı uğurlu olsun windy..hihoyyyt
allah tamamına erdirsin sağlıkla keyifle, domuz gribine ve her türlü rahatsızlığa karşı aman dikkat !!
Windyyyy... çok ama çok sevindim... tebrikler.. tebrikler.... yaşasın taze bir hamiş daha katıldı aramıza.. :lepi: biz eskidiydik valla.. ilk günki heyecanlar bambaşka olur Windyciğim.. tadını çıkar... ilk kalp atışı, onu ilk görüşün... tek bebek sağlıklı bebektir, daha az sıkıntılı bir gebeliktir Windy.. Allah hayırlısını verir inşallah... ayy ne güzel doğuracağız çoğalacağız... kaydirigubbakcemile3
haberlerini bekliyoruz mutlaka, değerin kaç bu arada? Allah tamamına erdirsin... [/QUO]
Aminnn canımm inşallahh hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde alabiliriz kucağımıza bebişlerimizii.. Değerim ilkinde 116 çıktı sonrasındada 381 çıktı doktorum başkada kan vermene gerek yok dedi. Şimdi 24 kasıma odaklanmış durumdayım, sakin sakin günlerimi geçirmeye çalışıyorum. Bi görseydim biraz daha inanabilecegim ve içim dahada çok rahat edecek inşallah..
windy tebrikler......hayırlı olsun bebişin.......Sena cım dikkat ettiğin halde bazen çatlaklar engellenemiyo malesef.....takma kafana doğumdan sonrada bitkisel kremlerle geçiyo çatlaklar bildiğim kadarıyla........
Çok teşekkür ederim hafzacım.. Allahım tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın kaydirigubbakcemile5
canım gulersın tabı .............ınş ınş buyuyozzz hayırlısı bı ay daha dururlarsa cok ıyı olucak ............yarın dr la konuşcam sezeryanımuallimcim canım benim.. seninki büyümeyecek de bizimki mi büyüyecek... kaydirigubbakcemile3 hiç güleceğim yoktu.. bizimkinin üç katı olmuştur senin karnın.. son bir haftada benim karnım da çok büyüdü... artık sonuna kadar giyerim dediğim pijamalar bile üstümde küçük kaldı... insan öngöremiyor gerçekten... :hulya:
hayatım ben epidural sezeryan olacağım.. keşke normal doğum yapacak cesaretim olsa... ama malesef canım, bu konuda kimseden destek göremiyorum... ben de hanım hanım saatimi vaktimi bilerek inşallah gayet ayık bir vaziyette kucaklayacağım bebeğimi.. bugün anestezi doktorumla görüştüm... çok kolay oluyor hiç takma kafana dedi... birazcık rahatladım... kaydirigubbakcemile2
sen de epidural ol bence muallim... gör o anı... 3 tane peş peşe kızları sayarsın hepsi çıktı mı diye... kaydirigubbakcemile3
maşallah size...
canım cokk sagol...........ınş al kucana ve bıol bol dua et bıze..........rabbım hepımızı sevındırsın.................zemuszemuszemuszemuszemuszemusevet canım benim şimdilik nasipse normal diye ilerliyoruz...
senin 28 haftan bitiyor oleyy oleyyy oleyyyyyy , çok seviniyorum bak 30 lu haftalara gelince yırttın demektir arkadaşım zaten 32-33 doğum haftandı.. allah nasip edecek bir koltukta 3 karpuzu sana , herkese de umut ol örnek ol inşallah..çok zor biliyorum ama her zorluğun mükafatı büyük....kendi hastane odamdan sana da kutlama yapıcam 2-3 hafta sonra :))))
kızlar merhaba bir maya gebeside ben oldum Allahım şükürler olsun ilk değer 81 ikinci 128
:lepi:
yoksa ben yeni üyeyim diye konuşmayacakmısınz benle(
hayırlı olsun ajuu.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Diğer arkadaşlar doğuma çok yaklaştı.Sizlerede hayırlı ve sağlıklı doğumlar inşallah.
arkadaslar herkeze slm forumu azçok okuyup takip ettim tüm annelere saglıklı dogumlar.bende yeni anne adayıyım hayırlısıyla, dün kan testi yaptırdım SAT :13 ekim benim kan degeri:3600 çıktı sizce nasıl deger yorumlarmısınz
konuş bakalım canım... bakalım doktorun ne diyecek... inşallah kızlar iyidir. gerçekten bir başarı öyküsüsün sen muallim. insanlar ikizi düşünürken nasıl olur diye. sen yaşına rağmen 3'ünü de doğuracağım dedin ve başardın bence... az kaldı inşallah. Allah nazarlardan saklasın. :asigim::dance: muayne sonrası yaz bize...opuyorumnanaktancanım gulersın tabı .............ınş ınş buyuyozzz hayırlısı bı ay daha dururlarsa cok ıyı olucak ............yarın dr la konuşcam sezeryanı ((
heyecanına veriyorum yavsib arkadaşım... cevabım yukarıda... kaydirigubbakcemile5yoksa ben yeni üyeyim diye konuşmayacakmısınz benle(