Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

hayırlı uğurlu olsun windy..hihoyyyt
allah tamamına erdirsin sağlıkla keyifle, domuz gribine ve her türlü rahatsızlığa karşı aman dikkat !!

Windyyyy... çok ama çok sevindim... tebrikler.. tebrikler.... yaşasın taze bir hamiş daha katıldı aramıza.. :lepi: biz eskidiydik valla.. ilk günki heyecanlar bambaşka olur Windyciğim.. tadını çıkar... ilk kalp atışı, onu ilk görüşün... tek bebek sağlıklı bebektir, daha az sıkıntılı bir gebeliktir Windy.. Allah hayırlısını verir inşallah... ayy ne güzel doğuracağız çoğalacağız... kaydirigubbakcemile3

haberlerini bekliyoruz mutlaka, değerin kaç bu arada? Allah tamamına erdirsin... :nazar:

Respiciğim biz buada birbirimizin doktoru olduk vallahi... ne biliyorsak paylaştık... gerçekten çok da güzel bir ortam oldu hepimiz için. dertlerimizi mutluluklarımızı aklımıza takılanları paylaştık, danıştık... çok da keyif aldık... artık büyük çoğunluğumuz sona yaklaştı, bundan sonra bebeklerimizin hikayelerini ve resimlerini paylaşmak nasip olur inşallah...

güzel dileklerin için çok teşekkürler...

Günaydın kızlar...Seranescim doğumda sonra da arada bakarsın ya bizi bırakmazsın tecrübelerini paylaşırsın...

günaydın kızlar hepinize...
toprak cım elbette gelirim, sizleri merak ediyor olacağım..gerçi biraz fazla vakit ayırıp geçmiş sayfaları okumam, kim ne demiş aklımda tutumaya çalışmam gerekecektir ama olsun.. hepinize ve de kendime hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..

not: bu arada sabah kalkınca farkettim ve üzüldüm biraz karnımda 3-4 yerde 2-3 cm uzunluğunda çatlaklar olmuş, kahverengi renkte ve de belirgin malesef.. o kadar sürdüm kremleri, durdu durdu 38. haftanın bitiminde çıktı ortaya çatlaklar iyi mi, tühhhh yahuuu:bbo:

windy tebrikler......hayırlı olsun bebişin.......Sena cım dikkat ettiğin halde bazen çatlaklar engellenemiyo malesef.....takma kafana doğumdan sonrada bitkisel kremlerle geçiyo çatlaklar bildiğim kadarıyla........

ayy ben göbüşe fazla önem verip sırtımı ihmal etmişim. gebelikte mi oldu öncesinde çok kilo almıştım o zaman mı anlayamadım benim de bel kısmımda çizgiler var.. iğrenç duruyor... geçmiyor da bu meret yahuu... kaydirigubbakcemile3

acuların kadını babytwin... :hulya:

sena gebelik eğitimi notlarını unuttuğumuzu sanma... doğurmadan dök şu eteğindeki bilgileri... kaydirigubbakcemile3

Windyyyy... çok ama çok sevindim... tebrikler.. tebrikler.... yaşasın taze bir hamiş daha katıldı aramıza.. :lepi: biz eskidiydik valla.. ilk günki heyecanlar bambaşka olur Windyciğim.. tadını çıkar... ilk kalp atışı, onu ilk görüşün... tek bebek sağlıklı bebektir, daha az sıkıntılı bir gebeliktir Windy.. Allah hayırlısını verir inşallah... ayy ne güzel doğuracağız çoğalacağız... kaydirigubbakcemile3

haberlerini bekliyoruz mutlaka, değerin kaç bu arada? Allah tamamına erdirsin... :nazar:[/QUO]

Aminnn canımm inşallahh hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde alabiliriz kucağımıza bebişlerimizii.. Değerim ilkinde 116 çıktı sonrasındada 381 çıktı doktorum başkada kan vermene gerek yok dedi. Şimdi 24 kasıma odaklanmış durumdayım, sakin sakin günlerimi geçirmeye çalışıyorum. Bi görseydim biraz daha inanabilecegim ve içim dahada çok rahat edecek inşallah..

windy tebrikler......hayırlı olsun bebişin.......Sena cım dikkat ettiğin halde bazen çatlaklar engellenemiyo malesef.....takma kafana doğumdan sonrada bitkisel kremlerle geçiyo çatlaklar bildiğim kadarıyla........

Çok teşekkür ederim hafzacım.. Allahım tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın kaydirigubbakcemile5

kızlar merhaba bir maya gebeside ben oldum Allahım şükürler olsun ilk değer 81 ikinci 128
:lepi:

vavvvv doğurganlık mevsimi sanırım.. maşallah maşallah... ajucum senden de bu haberi bekliyorduk... değerin maşallah.. senin de tek anlaşılan... tebrik ederim... kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

arkadaslar herkeze slm forumu azçok okuyup takip ettim tüm annelere saglıklı dogumlar.bende yeni anne adayıyım hayırlısıyla, dün kan testi yaptırdım SAT :13 ekim benim kan degeri:3600 çıktı sizce nasıl deger yorumlarmısınz

muallimcim canım benim.. seninki büyümeyecek de bizimki mi büyüyecek... kaydirigubbakcemile3 hiç güleceğim yoktu.. bizimkinin üç katı olmuştur senin karnın.. son bir haftada benim karnım da çok büyüdü... artık sonuna kadar giyerim dediğim pijamalar bile üstümde küçük kaldı... insan öngöremiyor gerçekten... :hulya:

hayatım ben epidural sezeryan olacağım.. keşke normal doğum yapacak cesaretim olsa... ama malesef canım, bu konuda kimseden destek göremiyorum... ben de hanım hanım saatimi vaktimi bilerek inşallah gayet ayık bir vaziyette kucaklayacağım bebeğimi.. bugün anestezi doktorumla görüştüm... çok kolay oluyor hiç takma kafana dedi... birazcık rahatladım... kaydirigubbakcemile2

sen de epidural ol bence muallim... gör o anı... 3 tane peş peşe kızları sayarsın hepsi çıktı mı diye... kaydirigubbakcemile3

maşallah size... :nazar:
canım gulersın tabı .............ınş ınş buyuyozzz hayırlısı bı ay daha dururlarsa cok ıyı olucak ............yarın dr la konuşcam sezeryanı

evet canım benim şimdilik nasipse normal diye ilerliyoruz...
senin 28 haftan bitiyor oleyy oleyyy oleyyyyyy , çok seviniyorum bak 30 lu haftalara gelince yırttın demektir arkadaşım zaten 32-33 doğum haftandı.. allah nasip edecek bir koltukta 3 karpuzu sana , herkese de umut ol örnek ol inşallah..çok zor biliyorum ama her zorluğun mükafatı büyük....kendi hastane odamdan sana da kutlama yapıcam 2-3 hafta sonra :))))
canım cokk sagol...........ınş al kucana ve bıol bol dua et bıze..........rabbım hepımızı sevındırsın.................zemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlar merhaba bir maya gebeside ben oldum Allahım şükürler olsun ilk değer 81 ikinci 128
:lepi:

hayırlı olsun ajuu.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Diğer arkadaşlar doğuma çok yaklaştı.Sizlerede hayırlı ve sağlıklı doğumlar inşallah.

hayırlı olsun ajuu.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Diğer arkadaşlar doğuma çok yaklaştı.Sizlerede hayırlı ve sağlıklı doğumlar inşallah.

sinemciğim hoşgeldinnn... nerelerdesin.. baya ilerlemiş gebeliğin maşallah? nasıl gidiyor?
herşey yolundadır umarım. kaydirigubbakcemile2

arkadaslar herkeze slm forumu azçok okuyup takip ettim tüm annelere saglıklı dogumlar.bende yeni anne adayıyım hayırlısıyla, dün kan testi yaptırdım SAT :13 ekim benim kan degeri:3600 çıktı sizce nasıl deger yorumlarmısınz

tebrikler yavsib, değerinin maşallahı var. seninki doğal oldu sanırım.
tedaviden sonraki değeri az çok kendimizinkine göre kestiriyoruz da doğal olunca daha farklı canım.
yaklaşık 5 haftalık gebesin...
değerin de çok iyi... pco değilsen zaten tektir sanırım.
ilk muaynende göreceksin artık kesin sonucu... allah tamamına erdirsin...:Saruboceq:

canım gulersın tabı .............ınş ınş buyuyozzz hayırlısı bı ay daha dururlarsa cok ıyı olucak ............yarın dr la konuşcam sezeryanı ((
konuş bakalım canım... bakalım doktorun ne diyecek... inşallah kızlar iyidir. gerçekten bir başarı öyküsüsün sen muallim. insanlar ikizi düşünürken nasıl olur diye. sen yaşına rağmen 3'ünü de doğuracağım dedin ve başardın bence... az kaldı inşallah. Allah nazarlardan saklasın. :asigim::dance: muayne sonrası yaz bize...opuyorumnanaktan

yoksa ben yeni üyeyim diye konuşmayacakmısınz benle:KK43:(
heyecanına veriyorum yavsib arkadaşım... cevabım yukarıda... kaydirigubbakcemile5

X