Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

hayırlısı olsun Respi cim, allah sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi boş..
inşallah sorunsuz , güle oynaya bir doğum yaparsın :))

selam rapsi gebeliğini tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.
aynı sorunu geçtiğimiz hafta ben de yaşadım. ama sende reflü var daha zordur eminim. ben 1 elevit 2 ferro sanol içiyordum bire düşürdüm. haftada bir iki kere yine 2 içtiğim oluyor. demirim benim de baya düşüktü.

ferro sanol yapabilir teke düşürünce de devame derse ferrum fort alırsın demişti doktorum. sen de doktoruna danış istersen o da kan hapı.
tabii reflü için ayrıca ilaçlar vardır. senanın da bahsettiği gibi. sen zaten alıyormuşsun.
geçmiş olsun. Allah tamamına erdirsin.

süpersin esel... aferim bu kızlara... daha geç gelsinler, vaktine yakın gelsinler. yatacaksın kardeş yapacak birşey yok. şurda ne kaldı 1 ay daha sabreyle... sevgiler ve öpücükler... opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar inşllh herkes iyidir......

selam hafza nasıl oldun? iyileştin mi? hihoyyyt

herkese güzel bir hafta dilerim kızlar...

30. haftaya girdik kızımla, çok mutluyum... :asigim:

herkese güzel bir hafta dilerim kızlar...

30. haftaya girdik kızımla, çok mutluyum... :asigim:

aman aman maşallah size :lepi:
ben de hepinize sağlıklı keyifli stressiz bir hafta diliyorum...
biz 37+4 üz bugün.. nedense hiç bu yakınlarda ooluş geliyormuş gibi bir his yok bende ..CADIARZU acaba daha çok mu var bilemedim ....yerimseniben

iyi akşamlar kızlar inşllh herkes iyidir......

hafza cım ne güzel sen de büyük günlere yaklaşıyorsun ... 33 bitiyor desene !!!
2 hafta sonra 36 ya girdiğinde artık doğum olsa bile prematüre bebek demiyorlar biliyorsun değil mi ??? çok şükür diyeceğiz o günlerde de... hiç tasalanma.. iyileştin mi bakiim sen ???

toprak, esel, muallim , asuman , respi, nerelerdesiniz bakiim ??
ben 1-2 haftaya kadar zorunlu izne ayrılabilirim ayol, gitmeden bol bol göreyim sizi sanal salonumuzda :)))

merhaba arkadaşlar....... artık daha iyiyim baby şükür öksürük nerdeyse bitti saolasın......sanada maşallah günlerimiz gittikçe azalıyo......sena sende son ana kadar hiç heyecan olmayacak heralde......ama daha iyi bence......stresin olmaz en azından........sizlerinde dediği gibi hepimize iyi haftalarrrrrrrr.....

sorma Sena çok şükür bu günleri görmek çok güzel........artık dediğin gibi korkularım azaldı....inşllh sağlıkla gelir bebişlerimiz......sen heyecan yok diyosun ya bende tam tersi şimdiden başladı......gün sayıyorum.....bu heyecanlar çok güzel Allah isteyen herkese yaşatsın inşllh........

ne bileyim arkadaşım ..donuk bir kadın da değilimdir ama ...kaydirigubbakcemile3
çok badire atlattık, tam bir şeye sevinirken başka bir sorun geldi önüme, haftalarca daraldım zorlandım galiba biraz da ondan.. şimdi erken sevincim kursağımda kalır diye bilinçaltım kontrol ediyor beni olabilir.. ne bileyim tek heyecan yapan noktam " eyvahh çantamı hazır edeyim, bebek eşyalarını dolaba yerleştireyim, biran evvel yatak-nevresim takımını kurayım" falan gibi.. yani son dakikada yumurta ve kapı olayına yakalanmamak derdim ..yoksa doğuma dair inan hiç heyecanım yok... normal doğum beklediğim için de nasılsa zamanı gelince gidicem hangi gün bilmiyorum ki diye diye kendimi inandırdım..sezaryen olsa daha heyecanlı olurdum günü saati belli çünkü... işte böyle bir muallak durum anlayacağın :)))

gerçi avatarımda Heyecan DORUK'ta diye bir başlık var ama ...:))

hafzacım iyileşmene sevindim canım. ayy keşke bende de geçse artık ya.. 2 gecedir uyuyamıyorum bile öksürmekten. osman hoca bana bol su iç dedi. karnım acıyorduartık, yırtılacak diye korktum. gerçekten daha çok su içmeye başlayınca acıalrım azaldı gibi oldu. öksürenlere tavsiye ederim.

eşin nasıl oldu senacığım, aman bizi hemen öyle erkenden brıakma ya.. aklımız sende kalır. normal doğumda 40. haftaya kadar yolu var. daha var...

ayy ben düşününce çok heyecanlanıyorum ya... ama sezeryan günü sakin olurum gibi geliyor... genelde o tür durumlarda soğuk kanlı olurum. heyecanı önceden yaşadığım için sanırım. sende de umarım tam tersi olmaz.

bu arada mavi jeansın sahibinin eşi marmariste bir yatta kurulan havuzda doğurmuş bebeğini. suda normal doğum. fotoğraları vardı. diğer 2 oğlu yanına gelmiş.
denizin ortasında bir yatta suda doğum benim kulağıma çok hoş geldi. ama çocuklarımın beni o halde görmesini istemezdim. o tarafı pek hoşuma gitmedi. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

ama tabii bu konuda uzman bir doktor bulmak gerek sanırım. susuz ankara'da da bu pek bir mümkün değil gibi görünüyor... kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
eşim iyi tatlım, evde artık
beraberce oğlumuzu bekliyoruz...,

ben o suda doğum mevzusunu gördüm ve pek hazzetmedim, görüntü de bana hiç sevimli falan gelmedi.. sonuçta kan pıhtısı var, plasenta çıkışı var, kordon bağı kesimi var vs vs , küçük erkek çocukların aynı küvetin içine girip bunu görmeleri ya da sonunda da olsa tanık olmalı manasız bana göre... ayrıca gördüklerini mantıklı değerlendiremeyebilirler de baksana küçük çocuklar....sonra hepsini geçtim, bunları medya ile paylaşmak da çok gereksiz, bir bayan olarak görüntülerimin hele ki o şekilde milyonların gözünün önüne sermem seremem....

fazla mı katı oldu nedir ama ayıp yahu !!

aynen katılıyorum dünürüm... suda doğum gibi saf bir işi biraz magazinleştirmişler sanırım...

Son düzenleme:
selam nasılsınız kızlar..............hele bız karada doguralım suyu boşverın .........ınş az kaldı rabbım kolaylık versın .................benım katrnım coook buyudu ve buyuyooo...............baby senın normal dogum dımı serena senınde..............

muallimcim canım benim.. seninki büyümeyecek de bizimki mi büyüyecek... kaydirigubbakcemile3 hiç güleceğim yoktu.. bizimkinin üç katı olmuştur senin karnın.. son bir haftada benim karnım da çok büyüdü... artık sonuna kadar giyerim dediğim pijamalar bile üstümde küçük kaldı... insan öngöremiyor gerçekten... :hulya:

hayatım ben epidural sezeryan olacağım.. keşke normal doğum yapacak cesaretim olsa... ama malesef canım, bu konuda kimseden destek göremiyorum... ben de hanım hanım saatimi vaktimi bilerek inşallah gayet ayık bir vaziyette kucaklayacağım bebeğimi.. bugün anestezi doktorumla görüştüm... çok kolay oluyor hiç takma kafana dedi... birazcık rahatladım... kaydirigubbakcemile2

sen de epidural ol bence muallim... gör o anı... 3 tane peş peşe kızları sayarsın hepsi çıktı mı diye... kaydirigubbakcemile3

maşallah size...

Son düzenleme:
ayy arkadaşlar heralde bende asla tercih etmezdim suda doğumu....ilk duyduğumda çok cazip gelmişti ama sonra nette görüntüleri görünce :-(( kalsın.......benimde zaten ilki sezeryan olduğu için buda sezryn o yüzden doğum konusunda biraz rahatım.......uyuycam uyancam bebiş kollarımda inşllhhhhhhhh.......ay söylemesi ne kadar güzel........sezerynda sonrası sancılı ama olsun napalım.....herşey bebişler için........Rabbim hepimize sağlıklı doğum nasip etsin... en önemlisi, bu.......

babytwin tavsiyelerin için çok tesekkur ederim.takip edebildiğim kadarıyla öncesinde de arkadaşlarla çok yararlı bilgileri forumda paylaşmıssınız.özellikle yaşadıklarını samimiyetle hikayeleştirdiğin yazıların benim gibi bu dönemlerden gececek arkadaslar için yol haritası gibi, eline sağlık alkisalkisalkis

serenanes ''çok badire atlattık, tam bir şeye sevinirken başka bir sorun geldi önüme'' demişsin ya şu anda ben de tam bu moddayım.sağlık problemlerimin birini atlatmadan diğerine hoşgeldin diyorum. keşke gözümü açsam kapasam açsam kapasam hemencecik 40.haftaya girsem a.s .neyse her durumda şükretmek gerek, buna da şükür

inşallah tez zamanda Allah şifa isteyene şifa ,bebek isteyene de bebeklerini verir bir an önce.bazen sokakta,parkta çocuklarını tartaklayan,itip bağıran anneleri görüyorum.cidden içim acıyor.o kadınları kenara çekip kızasım geliyor lmaz: o senin canın,biliyormusun ki bizler ne zorlukla ne yollardan geçiyoruz yada geçtik hamile kalabilmek için. ama bir şeye eminim, biz tüp bebek anneleri her yönden çok farklı olacağız,şefkatimizle sevgi dolu yüreğimizle o görüntülerin başrolunde asla biz olmayacağız

bu arada forumdaki ismini yazmadığım diğer tüm arkadaslara da sorunsuz hamilelikler ,hayırlı doğumlar diliyorum.

herşey insan için respi, kimine zor yoldan kimine farkına bile vardırmadan.. ben hiçbir şeye isyan etmiyorum , herşeye hamdolsun diyebilmek lazım, o kadar güzel şeyler nasip etti ki allah bana 31 senede, şimdi verdiği sıkıntılara bakıp mundar olmamak lazım...hayatım için şükrediyorum, zor yolla da olsa vereceği bebeğe de bundan fazla şükredemezdim inan..
o parktaki teyzelere bazen benim de bir dalasım var ama neyse şimdi :))))

evet canım benim şimdilik nasipse normal diye ilerliyoruz...
senin 28 haftan bitiyor oleyy oleyyy oleyyyyyy , çok seviniyorum bak 30 lu haftalara gelince yırttın demektir arkadaşım zaten 32-33 doğum haftandı.. allah nasip edecek bir koltukta 3 karpuzu sana , herkese de umut ol örnek ol inşallah..çok zor biliyorum ama her zorluğun mükafatı büyük....kendi hastane odamdan sana da kutlama yapıcam 2-3 hafta sonra :))))

bol şanslar windy... kalbimiz, dualarımız seninle... hamileyim diye yazacağın günü heyecanla bekliyoruz... hihoyyyt

05.06.2009 da benim için dua etmiştiniz ve şükürler olsunki kabull oldu babytwincim.. Babytwin başta olmak üzere hepinize gönülden çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden.. Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin bebeklerinizi Allahım.. İlk günlerden buyana hep takip ediyordum zaten, ama tedavimin başından buyana herşeyi yaşadıgım için yeniden okuması takip etmesi hissetmesi daha bir güzel oldu ve her seferinde ilk günki kadar çok heyecanlandım.. Ve Allahım banada nasip etti bugünleri görmeyiiii veee sonunda bende hamileyimmmm :kedi: diye yazabilmeyi opuyorumnanaktan

Bugün ikinci b-hcg sonucumu aldım. Aşagı yukarı seninle aynı gidiyor babytwin, bizimkiside annesinin bitanesi olacak demekki hihoyyyt

Hiçbir belirti olmayınca hala inanamıyorum, 24 Kasımda ilk defa görebileceğiz inşallah :asigim:

Heyecan ve merakla bekliyoruz :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…