maşallah oluşuna....zaman azalıyo.....inanır mısın günler azaldıkça sanki senin yerine ben heyecanlanıyorum......Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin.önce sana sonra biz bekleyenlere......inşllh herkes gönlündekine kavuşur hayırlısıyla.:Saruboceq:
Kizlar slm okudum yazdiklarinizi da
Ben iphone dan giriyorum kucuk ekran olunca yazilanlari zor okuyorum
Esime dedim laptop getir diye
Otele tatile gelmedin hastanedesin dedikaydirigubbakcemile3
Nurgulcum kiloyu bosver. Besle cemrecigi.
ben duruma göre karar vereceğim dünürüm.. bayram sonrası iznim başlıyor normalde uzatmazsam.. o zamanki hava da böyle karamsar olursa ve hastalığım hala geçmemiş olursa sanırım 5 hafta daha uzatmam diye düşünüyorum... kararsızım anlayacağın... bakalım zaman gösterecek...
eselciğim nasılsın canım? aaa kocan ayıp etmiş ama ne alaka otel ve tatil... senin moralinin yüksek olması lazım, sıkılmaman lazım.. bence hemen lap top getirsin... güzel güzel haberleşelim.. nasıl minik kızların? uslu uslu duruyorlardır inşallah...
canım bneim kiloyu felan taktığım yok inanki hayatımda yemediğim kadar çok yiyorum... karnım da birkaç gündür acayip büyüdü.. almıştır artık Cemrecik kilo...
Kizlar bugun 12dk arayla 2 sancm girdi
Hemen serum taktilar bu kizlar durmayacak gibi
Nstden cikamiyorum ki internete gireyim
Valla orun orun kisin bebekleri usutmeyelim
Nurgulcum DR benim haftami 28+5 olarak hesapladi bugun
Sanki daha geride degilmiyim ben
Respicim bebegin hayirli olsun insallah
Bende mide problemi yuzunden DEMIR haplarini hic kullanamadi
Ama ferplex DEMIR suruplarindan kullan cnm DR.una sor
Kizzzzzzllllaaaarrrrr mujde.....
Yarin cikiyoruz insallah kizlarim daha rahatlar
Artik agrim yokkk ama evde de surekli yatacakmisim
Bu kizlar beni dogacaklari gune kadar yatiracaklar sanirim
Nurgul biliyo ben transfer sonrasi bile kalkip gezdim
Simdi nasil yaticam 1-2 AY daha
Artik kizlar icin cekicez napalimmm
Sizde bebeklere cok dikkat edin kizlar
En ufak problemde insanin omrunden omur gidiyoo
merhaba arkadaşlar, inşallah herkes hayırlısıyla bebeklerini kucağına alır :Saruboceq:
Ağustos ayında İstanbul'da bir merkezde tüp bebek tedavisi sonrası Allaha şükür ilk denememde hamile kaldım.Bende problem yoktu, eşimde sperm hareketsizliği ve morfolojide bozukluk vardı.
benim için çok zordu çünkü OHSS denen sendrom geldi beni buldu :çok üzgünüm: ve bu yüzden bir süre hastanede, çıkınca da evde 3 ay boyunca sürekli yatmak zorunda kaldım. neyseki bu olumsuz şartlardan şimdilik bebeğim etkilenmemiş gözüküyor .
13.haftamdayım yalnız şu anda beni zorlayan en büyük sorun mide bulantılarım ve reflüm. reflü son 2 senedir zaten vardı şimdi iyice arttı sanki.doktorum geçtiğimiz hafta elevitle birlikte gyno ferro sanol adlı demir hapını kullanmamı istedi.3 gün gece yatarken içtim sorunum olmadı fakat 4. ve 5. gün midemde müthiş yanma ve bulantı devamında da kusma oldu kafamçokkarıştı
doktorum ısrarla ara vererek devam et,şikayetler tekrarlarsa bakarız diyor ama benım için bu ilaç bir kabusa dönüştü.sizlerde demir hapıyla ilgili şikayetler oldu mu eger olduysa ne yaptınız?
yardımlarınız için herbirinize minnettarım, insanın en çok böyle zamanlarda desteğe ihtiyacı oluyor cidden a.s.
esel haftaya doktorumla görüşüp bahsettiğin şurubu kullanmak için baskı yapacagım.ilaç için ısrar ediyor çünkü kan degerlerim düşük, doğuma kadar da kullanacaksın demişti.artık oldugu kadar naapalım
serenanes sabahları kuru kayısı +su ,yada elma+ su reçeteni yarından itibaren uygulamaya başlıyorum, yine bahsettiğin şurubu tedaviye başladıgım zaman almıstım. demir takviyesi almaya basladıgımda kabızlık problemim olursa artık ona da baslarım mecburen.Rennie Duo ise bana çok fayda etmiyor maalesef, talcid tablet kullanıyorum.bendeki reflü ilerlemiş sanırım
çoğunuz doğuma yaklaşmıssınız heyecanınızı paylaşıyorum, sizlerin sevinci bana güç veriyor :teselli:
yardımlarınız için tekrar tesekkur ederim
serenanes sana özelden yazdım ama gönderilmedi dedi.yeni üye oldugum için forumda mesaj sayımın en az 50 olması gerekiyormuş. sanırım o zamana sen doğurmuş olursun :1rolleyes:
forum konularını okurken birşey dikkatimi çekti. seninle aynı hastanede tedavi olmuşuz, ikimizde de ilk seferde başarı alınmıs ve ikimiz de ohss sendromunu yaşamışız. cidden bana ilginç geldi. gerçi ben doktorum Bülent beyden çok çok memnunum ama o sadece yumurta toplama ve transferime girebildi. öncesindeki yumurta takibi işlemlerimi hep farklı farklı doktorlar yaptı.
bu tesadüfü seninle de paylaşmak istedim CADIARZU