Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Kizlar slm okudum yazdiklarinizi da
Ben iphone dan giriyorum kucuk ekran olunca yazilanlari zor okuyorum
Esime dedim laptop getir diye
Otele tatile gelmedin hastanedesin dedikaydirigubbakcemile3
Nurgulcum kiloyu bosver. Besle cemrecigi.

ben duruma göre karar vereceğim dünürüm.. bayram sonrası iznim başlıyor normalde uzatmazsam.. o zamanki hava da böyle karamsar olursa ve hastalığım hala geçmemiş olursa sanırım 5 hafta daha uzatmam diye düşünüyorum... kararsızım anlayacağın... bakalım zaman gösterecek...

eselciğim nasılsın canım? aaa kocan ayıp etmiş ama ne alaka otel ve tatil... senin moralinin yüksek olması lazım, sıkılmaman lazım.. bence hemen lap top getirsin... güzel güzel haberleşelim.. nasıl minik kızların? uslu uslu duruyorlardır inşallah...

canım bneim kiloyu felan taktığım yok inanki hayatımda yemediğim kadar çok yiyorum... karnım da birkaç gündür acayip büyüdü.. almıştır artık Cemrecik kilo...

amin canım hep beraber inşallah .. allahım bu kadarını nasip etti, devamın ı da gösterir bize inşallah kazasız belasız sağlıkla...

Kizlar slm okudum yazdiklarinizi da
Ben iphone dan giriyorum kucuk ekran olunca yazilanlari zor okuyorum
Esime dedim laptop getir diye
Otele tatile gelmedin hastanedesin dedikaydirigubbakcemile3
Nurgulcum kiloyu bosver. Besle cemrecigi.

iletişim hakkımızı engellemesinler şekerim... canlı bağlantı, online yayın istiyoruz hastaneden :)))

bayrama bir şey kalmadı canım, hayırlısı ile 2 hafta sonrası nerdeyse , öncelik sende ve Cemre de.. ama umarım öksürük geçmiş olur o zamana kadar..

almıştır anasının kuzusu , hatta sana teşekkür bilem ediyodur oohhh annneee ne güzel şeyler bunlar ye ye devam diye :lepi:

Kizlar bugun 12dk arayla 2 sancm girdi
Hemen serum taktilar bu kizlar durmayacak gibi
Nstden cikamiyorum ki internete gireyim
Valla orun orun kisin bebekleri usutmeyelim
Nurgulcum DR benim haftami 28+5 olarak hesapladi bugun
Sanki daha geride degilmiyim ben

adetin kac ki senin esel ?
29 bitiyor diyorsa doktorun 32 ye kadar tutsalar yeter diycekler bak görürsün...
Gülnihal hoca ya bir merhaba de sen her ihtimale karşın :)))

esel hiç moralini bozma......hep dua et......inşllh sağlıkla gelir bebişlerin........zaten tehlikeli zamanların geçiyo......bişeycik olmaz inşllh..

senin kızlarıngelişi güzel biraz önde gidiyor canım. aramızda 5 ya da 6 gün vardı seninle... senin ufaklıklar arayı kapatmış... zemuszemus çok da iyi yapmışlar...sana da takvim yapsaydık keşke.. daha rahat takip ederdin...
benim de valla aklım hep sende canım... merak ediyorum. 1 hafta bile çok önemli onlar için... inşallah 32'yi görürsün... önce tedavin, iyi olursan gel buralara.. gelemezsen ben seni ararım zaten... öptüm seni ve kızlarını... opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar, inşallah herkes hayırlısıyla bebeklerini kucağına alır :Saruboceq:

Ağustos ayında İstanbul'da bir merkezde tüp bebek tedavisi sonrası Allaha şükür ilk denememde hamile kaldım.Bende problem yoktu, eşimde sperm hareketsizliği ve morfolojide bozukluk vardı.

benim için çok zordu çünkü OHSS denen sendrom geldi beni buldu :çok üzgünüm: ve bu yüzden bir süre hastanede, çıkınca da evde 3 ay boyunca sürekli yatmak zorunda kaldım. neyseki bu olumsuz şartlardan şimdilik bebeğim etkilenmemiş gözüküyor .

13.haftamdayım yalnız şu anda beni zorlayan en büyük sorun mide bulantılarım ve reflüm. reflü son 2 senedir zaten vardı şimdi iyice arttı sanki.doktorum geçtiğimiz hafta elevitle birlikte gyno ferro sanol adlı demir hapını kullanmamı istedi.3 gün gece yatarken içtim sorunum olmadı fakat 4. ve 5. gün midemde müthiş yanma ve bulantı devamında da kusma oldu kafamçokkarıştı

doktorum ısrarla ara vererek devam et,şikayetler tekrarlarsa bakarız diyor ama benım için bu ilaç bir kabusa dönüştü.sizlerde demir hapıyla ilgili şikayetler oldu mu eger olduysa ne yaptınız?

Son düzenleme:
Respicim bebegin hayirli olsun insallah
Bende mide problemi yuzunden DEMIR haplarini hic kullanamadi
Ama ferplex DEMIR suruplarindan kullan cnm DR.una sor
Kizzzzzzllllaaaarrrrr mujde.....
Yarin cikiyoruz insallah kizlarim daha rahatlar
Artik agrim yokkk ama evde de surekli yatacakmisim
Bu kizlar beni dogacaklari gune kadar yatiracaklar sanirim
Nurgul biliyo ben transfer sonrasi bile kalkip gezdim
Simdi nasil yaticam 1-2 AY daha
Artik kizlar icin cekicez napalimmm
Sizde bebeklere cok dikkat edin kizlar
En ufak problemde insanin omrunden omur gidiyoo

herkese ıyı geceler.............eselcım hersey guzel olucak ınşşşşşşşşş..........ıyı bakın kendınıze

gozun aydin annecik !!!
ben evde 1,5 ay yattım, hiç mızıldanma lam-ı cim-i yok yatacaksın :)))
hem çok da zor olmuyor illa ki birileri etrafına pervane , getiriyolar götürüyolar servis yapıyolar.. kızlara değer , kendine çok dikkat et, aman şunu da yapıvereyim ne olacak deme lütfen. bebişlerinin keyfini sür..opuyorumnanaktan

bebeğin hayırlı olsun canım ve de hoşgeldin. OHSS de dahil olmak üzere yaşadıklarının hepsinşi ben de yaşadım. Gyno ferro kabızlık da yapıyor biraz demir ilaçlarının doğal tabiatı sebebi ile... 16. hafta sonuna kadar kullandık biz onu sonra sadece elevit ile devam ettik...Ona engel olmak için sabahları aç karnına kuru kayısı +su , bazen de elma+ su yerdim.. Bu arada sürekli yatmanın etkisi ile de kabızlık veya reflü yapıyor diye DUPHALAC isimli bitkisel şurubu kullanmıştım bağırsaklar da mide de rahatladı...

Sadece Reflü kısmına gelince ise son 2-3 haftadır yaşıyorum bunu ben 38. haftamdayım, Rennie Duo isimli bitkisel şurup kullanıyorum, yemeklerden 1 saat sonra 1 kaşık, ne reflü kaldı ne birşey..

Bunları eğer iletişimin kuvvetli ise doktoruna ilet, kullananlar var ve şikayetleri yok olmuş ne diyorsunuz diye.. Renne nin hiçbir yan etkisi yok, hamilelikte kullanım kategorisi C , yani serbest ...

Çok çok geçmiş olsun..

yardımlarınız için herbirinize minnettarım, insanın en çok böyle zamanlarda desteğe ihtiyacı oluyor cidden a.s.

esel haftaya doktorumla görüşüp bahsettiğin şurubu kullanmak için baskı yapacagım.ilaç için ısrar ediyor çünkü kan degerlerim düşük, doğuma kadar da kullanacaksın demişti.artık oldugu kadar naapalım

serenanes sabahları kuru kayısı +su ,yada elma+ su reçeteni yarından itibaren uygulamaya başlıyorum, yine bahsettiğin şurubu tedaviye başladıgım zaman almıstım. demir takviyesi almaya basladıgımda kabızlık problemim olursa artık ona da baslarım mecburen.Rennie Duo ise bana çok fayda etmiyor maalesef, talcid tablet kullanıyorum.bendeki reflü ilerlemiş sanırım

çoğunuz doğuma yaklaşmıssınız heyecanınızı paylaşıyorum, sizlerin sevinci bana güç veriyor :teselli:
yardımlarınız için tekrar tesekkur ederim

sen de ilk kritik dönem olan 12 haftayı atlatmışsın içini ferah tut canım, hayırlısı ile bu haftalara varınca rahatlayacaksın zaten :)) geçmişler olsun şimdiden...

serenanes sana özelden yazdım ama gönderilmedi dedi.yeni üye oldugum için forumda mesaj sayımın en az 50 olması gerekiyormuş. sanırım o zamana sen doğurmuş olursun :1rolleyes:

forum konularını okurken birşey dikkatimi çekti. seninle aynı hastanede tedavi olmuşuz, ikimizde de ilk seferde başarı alınmıs ve ikimiz de ohss sendromunu yaşamışız. cidden bana ilginç geldi. gerçi ben doktorum Bülent beyden çok çok memnunum ama o sadece yumurta toplama ve transferime girebildi. öncesindeki yumurta takibi işlemlerimi hep farklı farklı doktorlar yaptı.

bu tesadüfü seninle de paylaşmak istedim CADIARZU

amanın gerçekten çok ilginç hatta büyük tesadüf kaydirigubbakcemile5
çok sevindim şimdi iyice , ilk denemende tutmuş olmasına...benim doktorum Bülent bey değil ama onunla da bir iki kere kontrol yapmıştık..bebişinin cvinsiyeti belli değildir henüz ama benim erkek , bakalım seninki ne çıkacak akannehir

doğumu Antalya da mı yapacaksın peki ??

Allah'ın hakkı 3 tür derler ama gel bunu biz dörtleyelim vereliniortak
buradaki doktorum; ''tecrübelerime dayanarak söylüyorum %70 erkek'' dedi gamyoncuiremsu

İstanbul'a sadece tedavi için gitmiştim zaten orada oturmuyorduk.arkadasımın evinde kalmıstım.göbek iğnelerimi de o yapmıştı saolsun.her seferinde iğneyi bana batırırken avaz avaz bağırırdı, onu ben sakinleştirirdim :)

tedaviden sonra annemlerin yanına gelmiştim.malum grip sebebiyle de iyice korktum, resmen kendimi karantinaya aldım.artık doğuma kadar anneciğim bana destek olacak,doğumu da burada yaparım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…