Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo maşallah yaaa... mobilya işi ne oldu değiştirebildin mi kendi seçtiklerinle? sakın gerilme buna cevap yazarken.. normal doğumu bekleyeceğin için 40'ı görürsün elbet, hatta 41 bile olabiliyor, kardeşimin eşi 42. haftaya kadar doğurmamıştı sezeryanla aldılar. normal doğuramadı.
öksürmek hızlandırıyor mu bilmiyorum öyle bir etkisi varsa yandım ben... :1rolleyes:
Kizlar iyiyim cok sukur
Ama ustteki BEBEK cok hareketli oldugu icin surekli nstye bagliyolar
DOKTOR 34e kadar dayanalim diyo
Bana kalsa dayanicamda bebekler ne dusunuyo bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Bu arada kizlar benim kiyafetler disinda hersey eksik
DOKTOR kalma derse napcam bilmiyorum
Ya esimi mothercare gonderip bugun eksikleri aldircam
Yada internetten SIPARIS vericem napiyim sizce
Simdilik oda almiyim sadece yania 2besik alicam
he he he... sonunda takvimim oldu........artık kuzucuğumu burdan takip ederim........
bu örgü işini ben de merak ediyorum becerebilir miyim hafza... zor gibi görünüyor. ama izne çıkınca belki denerim. en azından bir yelek örmek isterim kızıma... internetten araştır, nasıl yapıalcağını anlatan siteler var bildiğim kadarıyla... :hulya:
alemsiniz :))
ben hiç anlamıyorum örgü dantel vs el işinden.. allahtan babane anane ören bayanlarımız var da oğlumun 3- 4 tanecik hırkası oldu el emeği göz nuru... bugün doktorumuzda kontrolümüz vardı..geçen sefer biraz torpilli ölçmüşüm bu oğaln tosuncuk falan olmaz 2900 civarı şu anda dedi... tabii artı eksi 300 gr payını da söyledi ama tecrübeme göre 2900 un kesinlikle altı değil dedi. Boyu da 49 cm olmuş.. amanınn dedim boyu uzun kilosu düşün selvi boylum bir oğlan isterim ben dedim :))) sağlıkla inşallah....
Bugün git haftaya gel şekerim daha 2 hafta rahat rahat doğurmazsın sen, rahim dümdüz en ufak bir dalgalanma yok dedi.. ben de bişi hissetmiyorum zaten bende bir gariplik var diye düşünüyordum dedim, meğer vukuatsızmışız zaten... Bu hafta kendimi pasta börek kek çukulataya vermiştim kızlar 1 haftada 750 gr almışım hemen belli etti kendini, 9,5 kiloyuz artık...bundan sonra diyete takılma sen misyonunu tamamladın ama salma gene de, bebek irileşir madem normal yapacağız kendi elimizle zorlaştırmayalım şimdi dedi, hak verdim adamcağıza....Neticede benim ve bebişin iyiliği için konuşuyor ama kendimi çukulata dan ayıramıyorum ne oldu bilmeme ki 3 aydır ağzıma koymuyordum birşey herhalde birden coştum...allah sonumuzu iyi etsin :kedi: