Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar, inşallah herkes hayırlısıyla bebeklerini kucağına alır :Saruboceq:
Ağustos ayında İstanbul'da bir merkezde tüp bebek tedavisi sonrası Allaha şükür ilk denememde hamile kaldım.Bende problem yoktu, eşimde sperm hareketsizliği ve morfolojide bozukluk vardı.
benim için çok zordu çünkü OHSS denen sendrom geldi beni buldu :çok üzgünüm: ve bu yüzden bir süre hastanede, çıkınca da evde 3 ay boyunca sürekli yatmak zorunda kaldım. neyseki bu olumsuz şartlardan şimdilik bebeğim etkilenmemiş gözüküyor .
13.haftamdayım yalnız şu anda beni zorlayan en büyük sorun mide bulantılarım ve reflüm. reflü son 2 senedir zaten vardı şimdi iyice arttı sanki.doktorum geçtiğimiz hafta elevitle birlikte gyno ferro sanol adlı demir hapını kullanmamı istedi.3 gün gece yatarken içtim sorunum olmadı fakat 4. ve 5. gün midemde müthiş yanma ve bulantı devamında da kusma oldu kafamçokkarıştı
doktorum ısrarla ara vererek devam et,şikayetler tekrarlarsa bakarız diyor ama benım için bu ilaç bir kabusa dönüştü.sizlerde demir hapıyla ilgili şikayetler oldu mu eger olduysa ne yaptınız?
Respicim bebegin hayirli olsun insallah
Bende mide problemi yuzunden DEMIR haplarini hic kullanamadi
Ama ferplex DEMIR suruplarindan kullan cnm DR.una sor
Kizzzzzzllllaaaarrrrr mujde.....
Yarin cikiyoruz insallah kizlarim daha rahatlar
Artik agrim yokkk ama evde de surekli yatacakmisim
Bu kizlar beni dogacaklari gune kadar yatiracaklar sanirim
Nurgul biliyo ben transfer sonrasi bile kalkip gezdim
Simdi nasil yaticam 1-2 AY daha
Artik kizlar icin cekicez napalimmm
Sizde bebeklere cok dikkat edin kizlar
En ufak problemde insanin omrunden omur gidiyoo
iyi akşamlar kızlar inşllh herkes iyidir......
herkese güzel bir hafta dilerim kızlar...
30. haftaya girdik kızımla, çok mutluyum... :asigim:
iyi akşamlar kızlar inşllh herkes iyidir......
hafza cım ne güzel sen de büyük günlere yaklaşıyorsun ... 33 bitiyor desene !!!
2 hafta sonra 36 ya girdiğinde artık doğum olsa bile prematüre bebek demiyorlar biliyorsun değil mi ??? çok şükür diyeceğiz o günlerde de... hiç tasalanma.. iyileştin mi bakiim sen ???
sorma Sena çok şükür bu günleri görmek çok güzel........artık dediğin gibi korkularım azaldı....inşllh sağlıkla gelir bebişlerimiz......sen heyecan yok diyosun ya bende tam tersi şimdiden başladı......gün sayıyorum.....bu heyecanlar çok güzel Allah isteyen herkese yaşatsın inşllh........
selam nasılsınız kızlar..............hele bız karada doguralım suyu boşverın .........ınş az kaldı rabbım kolaylık versın .................benım katrnım coook buyudu ve buyuyooo...............baby senın normal dogum dımı serena senınde..............
bol şanslar windy... kalbimiz, dualarımız seninle... hamileyim diye yazacağın günü heyecanla bekliyoruz... hihoyyyt