Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

hepinize iyi haftasonları kıslaar,
hala mobilya mağazası ile boğuşuyorum... aldığım eşyalar etiketleri sökülecek, silinecek yıkanacak yerleşecek daha, mobilya ortada yok , gelse bile en az 2 hafta kokudan işlem yapılamayacak. Doğurmadan önce mi yapayım bu işleri son dakiakada bilmiyorum ki... Ben sinir oldum diye kayınpederim bu öğlen gidiyor yüz yüze görüşmeye, gelinim gelse vurur sizi dua edin ben geldim diycekmiş...

Bebişimi kontrol etti bugün doktorumuz , biraz torpilli ölçtüm ama 2500 gr dedim, sonra düşündü sen onu 2350 -2400 say dedi..Makinaların bir % 5 fazlalık payı var diyor her zaman..48-49 cm dedi ben de sanki bir halt anlıyomuşum gibi ayyyy süper dedim.. sonra durdum nie süper , belki de orta boy di mi doktorcum dedim..Bilmem uzman profesör sensin dedi gülüştük...

2 hafta sonra gene gidiyorum, 8 kg olmuşum, örnek göstericem senin dosyanı , bakın bu da can , hapur hupur yememeyi başarıyor nihayet diycem diyoo, benden önce giren hastası ki ben de gördüm 26 kilo almış ve doğumuna daha 1 ay var kadıncağızın, ben sandım ki o zaten kilolu bir bayanmış, hayır 55-56 kg ile başladı diyor.. amaneyyy kızlar yapmayın böyle bir kötülüğü kendinize gözünüzü seveyim...Varsa kilon zaten ona diycek lafım yok ama yoksa üstüne b u kadar alınmaz hakikaten..nasıl geri gidecek o kilolar ki

Kedimin toksoplazmasi temiz çıktı, aldığı anti iyotikler işe yaramış ama hala kedoşumu yanıma alayım mı almayayım mı tedirginim, bilemiyorum verecek bir yerim de yok , kendi evime döndüm artık haftam da ilerledi rahat sağda solda gezemiyorum..Doktorcum da araç kullanımını bırak dedi oofff oyyy daraldım vallaahaa haaaaa ( avrupa yakası Şahika repliği bu anacım bana özel bişi diil )

selam nayi,

transferin hayırlı uğurlu olsun. umarım sonucu da güzel olur. moralini bozmadan erken tarihlerde test yapmadan geçireceğin bir bekleyiş diliyorum sana. ağlıyorsan gebesindir Nayi.. :lepi:

senacığım gerçekten hayran kaldım, bebek 2.5 kilo ve sen toplamda sadece 8 kilo aldın demek. maşallah size. allah nazarladan saklasın. farısı bize oldun diyeceğim ama kendim için bu kadar ümitli değilim. freni patlamış bir otomobil gibi yemek yiyorum. canım ben de araba kullanmıyorum. hatta tedaviye başlar başlamaz bıraktım. ankara trafiği pek hamileler için uygun değil.

kedine çok sevindim. insanın evi gibisi yok. bence en iyisini yaptın.
oda konusunda senin baya bir canını sıkmışlar. gazetelerin tüketici köşelerine de yazabilirsin. hatta bundan çok korkar firmalar.
biz de yarın çilek mobilyaya bakacağız. % 30 da indirim başlamış. geç değilse istersen vazgeç, sen de oradan bak. çok yaratıcı şeyler var.

dün doktora gittim, haftasonu dinlen dedi... sakın ilaç kullanma dedi... burun spreyi kullanıyordum sadece, onda bile kimyasal var demez mi? bebeğim etkilenmiyordur inşallah bu rahatsızlığımdan.

herkese sevgiler...

Selam kizlar bebisleriniz nasil ? insallah sizlerde iysinizdir..
dün aksam saatinde telim caldi..bi baktim mayanin tel numarasi,arayan safak hanimdi,bundan yaklasik 3 gün önce burdaki merkezimden aldim sonuclari mail olarak yollamisdim onlara.
Beni osman hocayla görüsdürdü , ama kalbim güm güm atmaya basladi adamin sesini duyunca:kedi:cok utandim birden neyse osman hoca benim yolladim raporlari incelemis ve benle orda baslatacagim tedaviyi konusmak icin aramis.benim burdaki tedavimden hamile kalmadima cok sasirmis ,yumartalarim felam cok kaliteliymis..Insallah burdan hamile bi sekilde geri dönersin dedi ......
Kizlarrr banada cooooooooooooookkkkk dua edinnnnn lütfen.

canim insallah hayirli sonuc alirsin icini ferah tut..

canım benim mobilya ödemesini yaptık, ve artık vazgeçmek için çok geç malesef 35. haftamdayım, 3 hafta koku çıkma kururma payı bıraksan 38 eder, bu saatten sonra başka bir şeye el atamam.. en kötü ihtimalle onlardan söke söke bir beşik alır, bir iki hafta onla idare ederim, şimdi yeni teslimat günleri haftaya Çarşamba o da olmazsa kayınpederim mağazayı başlarına yıkacak. ama ben internet kanalı ile her türlü şikayet operasyonuna başladım, haftaya da olmazsa gazetelere başvuracağım ve de Sanayi & ticaert bakanlığına bunları afişe edicem... pek hırs yaptım bildiğin gibi değil...

rahatsızlığına üzülüyorum muhtemelen seni halsiz de bırakıyor çok , olmazsa iş yerinden de bir kaç gün izin al evde dinlen bari... Bugün Amerikan hastanesinde bir baktım herkes maskeli dolaşıyor hanımlar, hastalar geldikleri hastanede tedavi olayım derken virüs kapmamak için kendi maskelerini takıp gelmişler, ayyy ben nie bunu düşünemedim dedim sinir oldum üstelik karnım burnumda düşün yani... Doktoruma domuz gribi aşısını sordum, acele etme, ne olduğu belli değil , ilk deneme periyodları, yan etkileri bir ortaya çıksın bakalım dedi..Ben de zaten pek meraklı değilim OK dedim , haberiniz olsun.

hayirli olsun simdiden, mutlu sonuçlar olsun inşallah

hayırlı olsun şimdiden, moralini yüksek tut hep opozitif düşün, kaliteleri maşallah iyi , inşallah sağlıkla yerleşirler.. test falan da yapma arkadaşım , biz hiç yapmadık 12 gün bekledik, öyle bekleyince zor geçiyor ama sonuç kısmını kabullenmek daha kolay..

herkese günaydın!!! iyi pazarlar...güneşli bir gün olacak galiba... şimdilik pencereden bakmak yeticek napalım...Rabbim hayırlısıyla bebişimizi nasip ederde inşllh doğunca bizde onunla gezeriz bu günlerin acısını çıkarırız....demi miniğim!!! )

sana da günaydın ve iyi pazarlar hafza cım
valla ben öğlen yemeğine çıkıcam dışarı 35 in içindeyim sen de kendini kapama be güzelim bugünleri arıycaaazz :kedi:

gunaydın..................serenase ben kahvaltı yapıyom kız bu gun pazar ne işi bu...............havada guneçlı degıl burası kapalı ...............az kaldı .........kızına kavuşmanaaaaaa ınş ardından bız

valla çok haklısın sena ama dktr vasıtaya binme,dışardada hızlı felan yürüme dedi...bende korkuyorum işte ne bileyim.....sen çıkmışken bir iki çatalda benle kızımın yerine de ye emiiii......))

hahahahaahaaaa
kız muallim gene yaramı kaşıma benim , ne kızı oğlum olacak ya benim :jeyyar:
ama evet inşa az kaldı hayırlısı ile dün doktor kontrolündeydim güzel şeyler söyledi kasılmalarım kalmamış, bebiş kilosu iyi, ben iyi dsurumdayım, sabırla bekleyeceğiz bundan sonra doğumu dedi yolladı beni eve kaydirigubbakcemile3

valla çok haklısın sena ama dktr vasıtaya binme,dışardada hızlı felan yürüme dedi...bende korkuyorum işte ne bileyim.....sen çıkmışken bir iki çatalda benle kızımın yerine de ye emiiii......))

haklısın canım sen bana bakma, riskli durum göremüş demek ki doktorun ne derse onu uygulayalım aman miniklere bişieycik olmasın , ben senin için de ızgara et yerim ( diyet malum başka bişi yiyemiyorum ) ama üstüne bir sıcak çukulata içerim olur mu kaydirigubbakcemile3

günaydın muallim....hayırlısıyla bir başlayınca sıradan doğumlarımız olcak inşllh....Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimize....sen nasılsın? sen rahat dışarıya çıkabiliyomusun? kaydirigubbakcemile3

olmaz mı.... fıstık gibi oldu bile..zemuszemus sana şimdiden afiyet,, oluşuna bol bol vitamin olsun

herkese iyi pazarlarr.arkadaşlar ben tavsiyelerinize uyuyorum.test felan yapmam.heyecanla bekliyorum işte.ama hiçbişey hissetmiyorum.varmı yokmu diyee.ağlama konusuna gelince evt biriyle konuşayım hemen ağlamaya başlıyorum.hemde gülerek.sanırım ilaçlar diyorum.haftaya cumartesi zaten ağlıycam.inşallah sevinç gözyaşlarım olur.çünkü anne olmayı herşeyden çok istiyorum.tam 8 yıl oldu.gelsin artık.herkese sevgiler

ay yaaaaaaaaa kız dedım dımı kızlar bol ya dılım alışmış.................senın sekerın kac cıktı seker yuklemem oldu 140 sınır benım 152 cıktı cok degıl bıde üçüz ama on gun dıyet yap dedı dr.............
hafsacım ınş canım ıyı ılerlerız.............ben genelde evedeyım komsuma gıdıyorum onbeste bır dra gıderken azcık turlıuyorum az kaldı sabredelım ınş................aslında ıyıyım ama hemen yoruluyorum.............kac haftalık old cetvel yapsana yaaaaaaaaaaaaa
nayı..............canım belırtı arama..............ınş rabbım sevındırsın ınşşşşşşşşşşşş.........bısey hıssedılmıyo kı zaten............cok mınık ...............ınşşşşşşş guzel haberını alırız..................

serenanes sagol canim tesekür ederim insallah sonu güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…