merhaba arkadaşlar.nihayet evimdeyim.şimdi merakla sonucumu bekliyorum.3 tane birinci kalite embiriyo transfer edildi.biri 10 diğer ikisi 8 hücreye bölünmüşlerdi.çok heyecanlı bir bekleyiş.inanın okuyordum ama yaşayınca sizleri daha iyi anlıyorum.çok zor bir süreç.rabbim isteyen herkese anne olmayı nasib etsin.31 ekimde test yapıyoruz.inşallah bir aksilik çıkmaz ve bende mutluluk haberlerimi paylaşırım.hepinize dualarınız için çok teşekür ederim.ayyy bu ilaçlar herşeye ağlatıyor beni.
merhaba arkadaşlar.nihayet evimdeyim.şimdi merakla sonucumu bekliyorum.3 tane birinci kalite embiriyo transfer edildi.biri 10 diğer ikisi 8 hücreye bölünmüşlerdi.çok heyecanlı bir bekleyiş.inanın okuyordum ama yaşayınca sizleri daha iyi anlıyorum.çok zor bir süreç.rabbim isteyen herkese anne olmayı nasib etsin.31 ekimde test yapıyoruz.inşallah bir aksilik çıkmaz ve bende mutluluk haberlerimi paylaşırım.hepinize dualarınız için çok teşekür ederim.ayyy bu ilaçlar herşeye ağlatıyor beni.
senacığım gerçekten hayran kaldım, bebek 2.5 kilo ve sen toplamda sadece 8 kilo aldın demek. maşallah size. allah nazarladan saklasın. farısı bize oldun diyeceğim ama kendim için bu kadar ümitli değilim. freni patlamış bir otomobil gibi yemek yiyorum. canım ben de araba kullanmıyorum. hatta tedaviye başlar başlamaz bıraktım. ankara trafiği pek hamileler için uygun değil.
kedine çok sevindim. insanın evi gibisi yok. bence en iyisini yaptın.
oda konusunda senin baya bir canını sıkmışlar. gazetelerin tüketici köşelerine de yazabilirsin. hatta bundan çok korkar firmalar.
biz de yarın çilek mobilyaya bakacağız. % 30 da indirim başlamış. geç değilse istersen vazgeç, sen de oradan bak. çok yaratıcı şeyler var.
dün doktora gittim, haftasonu dinlen dedi... sakın ilaç kullanma dedi... burun spreyi kullanıyordum sadece, onda bile kimyasal var demez mi? bebeğim etkilenmiyordur inşallah bu rahatsızlığımdan.
herkese sevgiler...
Selam kizlar bebisleriniz nasil ? insallah sizlerde iysinizdir..
dün aksam saatinde telim caldi..bi baktim mayanin tel numarasi,arayan safak hanimdi,bundan yaklasik 3 gün önce burdaki merkezimden aldim sonuclari mail olarak yollamisdim onlara.
Beni osman hocayla görüsdürdü , ama kalbim güm güm atmaya basladi adamin sesini duyunca:kedi:cok utandim birden neyse osman hoca benim yolladim raporlari incelemis ve benle orda baslatacagim tedaviyi konusmak icin aramis.benim burdaki tedavimden hamile kalmadima cok sasirmis ,yumartalarim felam cok kaliteliymis..Insallah burdan hamile bi sekilde geri dönersin dedi ......
Kizlarrr banada cooooooooooooookkkkk dua edinnnnn lütfen.
herkese günaydın!!! iyi pazarlar...güneşli bir gün olacak galiba... şimdilik pencereden bakmak yeticek napalım...Rabbim hayırlısıyla bebişimizi nasip ederde inşllh doğunca bizde onunla gezeriz bu günlerin acısını çıkarırız....demi miniğim!!!)
gunaydın..................serenase ben kahvaltı yapıyom kız bu gun pazar ne işi bu...............havada guneçlı degıl burası kapalı ...............az kaldı .........kızına kavuşmanaaaaaa ınş ardından bız
valla çok haklısın sena ama dktr vasıtaya binme,dışardada hızlı felan yürüme dedi...bende korkuyorum işte ne bileyim.....sen çıkmışken bir iki çatalda benle kızımın yerine de ye emiiii......))
gunaydın..................serenase ben kahvaltı yapıyom kız bu gun pazar ne işi bu...............havada guneçlı degıl burası kapalı ...............az kaldı .........kızına kavuşmanaaaaaa ınş ardından bız
haklısın canım sen bana bakma, riskli durum göremüş demek ki doktorun ne derse onu uygulayalım aman miniklere bişieycik olmasın , ben senin için de ızgara et yerim ( diyet malum başka bişi yiyemiyorum ) ama üstüne bir sıcak çukulata içerim olur mu kaydirigubbakcemile3