Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

kız serenase aldığın mobılya gelmemış ama resmı varmı gorelım.........................ınş gelır................

kafana takma nayi cim benim de 6-7. günlerden sonra sadece uykum geliyordu başka hiçbir belirti ağrı sızı şişlik falan olmadı...

canım ben testten evvelki 2-3 hafta her akşam dondurma yiyodum bol bol meyve yiyosum kendi elmle yaptım galiba , ah salak kafam neyse.. 175 çıkmıştı benim. senin 152 3 bebek annesine normal bile denir bence.. ama 10 gün diyet yaparsan düşecektir dedikleri doğru , ben çok katı bir rejim yaptım gerçi sana o kadarı olmaz ama 2 haftada 75 e düştü anla yani...

selam kızlar ben geldim, serenas, muallim, asuman, hafza, nayi, esel, sinem ve ismini sayamadıklarım... umarım hepiniz iyisinizdir...

ben daha iyiym, senacığım cuma öğleden sonra ve haftasonu yatıp dinlenince biraz güç topladım...
buna da şükür... ben de doktora gittim cuma, korktum domuz gribi bulaşırsa diye bir sürü şüpheli vaka vardı ortalıkta... neyse doktorum sakın herhangi bir ilaç kullanma dedi, burun spreyi kullanıyordum onda bile kimyasal var kana karışır kullanma dedi... ben de bitkilerle tedavi ettim kendimi dinlenince kendime geldim biraz...

hatta dün çilek mobilya ve bir sürü daha mobilya mağazasını gezdim... çilek mobilyanın ürünleri sitede güzeldi de, diğerleri ile kıyaslşayınca kalitesi çok iyi gelmedi bana... ankarada sitelerde bir cadde var, sadece bebek odaları yapan firmalar birarada... başım döndü gerçekten, o kadar güzel şeyler var ki...

hiç boya kullanılmadan yapılan ahşap mobilyalar vardı, kızıma onlardan birini seçtik, süsü püsü olacak tabii... istediğimiz özellikleri söyledik... yaklaşık bir ay sonrası için de sipariş vereceğimizi söyledik... odayı ancak hazırlarız... işte böyle...

yarın şeker taramam olacak, şerife hemşire direk 100'lük yükleme yapalım dedi.. sabah aç olacakmışım, bunu nasıl başaracağım onu bilemiyorum tabii.. hastalıktan mı bilemedim acayip iştahlıyım... benim için en zoru bu olacak... umarım rejim feland emezler bana...

hepinizi öpüyorum... domuz gribi nedeniyle ben de maske takmayı düşünüyorum sena, iş yerinde de bana tak dediler... bakalım canım, nasıl rahat edeceksek? sizleri sanal öptüm o yüzden bir sakıncası yok... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
babytwin...sana bisey söylimmi...benim kizim 28 haftalik dünyaya geldi...Allahim diyorum...insallah karnimda bebegim zamaninda gelir...senin haftani görünce o geldi aklima...cok minikti...ama varya öyle insan vucudunu aliyorki..öyle tatli oliyorlarki o haftada...yani herseyi onla paylas...konus onla....ben anlamaz diyordum...dogdugunda gördügümde cok duygulanmistim...küveze aldiklarinda parmagimi verdim...tuttu minik kizim...
Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah

teşekkürler arkadaşım sana geçmiş olsun.kaç gündür giremiyorum bende bulantı ve kusmalarım çok fazla birde geçen hafta kasık ağrım olmuştu.sağ tarafımda sadece 1 tl kadar bir yerde dr a gittim aynı gün kalp atışını gördüm bebişimin ve bana ne dese beğernirsin düşük tehlikesi olabilir ağrı diye söyledi direk.moralim bozuldu tabi ilk kez yaşıyorum ben bunu.hemen 1 iğne yaptı progestana 3*2 yüklendi hiç kalkamadım ayağa sarhoş gibi gezdim resmen .kusmalarımda fazla.geçecek inşallah.dr umu değiştirmeyi düşünüyorum.valla çok şanslısın maya gibi bir merkeze gidiyorsun.

babyy ıyı cıkar ınş merak etme.............benım 152 cıktı sınır 142.........azcık yuksek ama üçüz benımkı neryse on gun dıkkat et dedı..............odan hayırlı ols cıleke nette bende baktım cok kalıtelı yapmamışlar ........modokaya bakıcam ınş cok harıka seyler var ..........ben tabı üç yatakk alıcam...........ınş hazırlık baslar sızın ben bakıcam ama almıcam ............ınş 30 u goreyımm

el-muallim allah sana kolaylık versin bende 1 bebek varken bu kadar bulantı ve kusmam oldu sizler neler yaşadınız allah bilir.inşallah uzun ve sağlıklı ömürlü olsun bebeklerin.

baby selam canim sitelerdeki o magzalari bende cok iyi biliyorum benim esimin amcasinin orda erkek berberi var ama mobilyalar cok harika gecen sene benimde agzim acik kaldi ordaki mobilyalari görünce insallah cemrecimizinki hepisinden güzel olur allahim onu ve bütün bebekleri kötü hastaliklardan korusun..

selam kızlar kasım ayında tüpbebek yapmaya başlıcaz inşallah
kısmetse bu ikinci olucak sizden yardım istiyorum sonuçta hepimiz tüple hamile kalıyoruz merkez konusunda çok karışıgım kısaca anlatayım eşim azosperm ve ilk denememizi yeditepe üniv hatanesinde yaptırdık tambir acemilik ve cahillik kurbanı olduk sonuç mtesede olgun sperm yok sonrasını zaten bilirsiniz aglamalar falan o kısmı geçtim sonra kaan aydosta eşim tedavi oldu ilaç tedavisi uygulandı ve 6 ayın sonunda artık ikinci tüp kapımızı çaldı fakat kaan hocanın orda tüp bebek yaptıramıyoruz çümkü orası da üniv hastanesi ve berbat bir yer şimdi umut tüp bebek alman ve memorial arasında kaldık kızlar ne olur ben 2 kere umuta gittim ama öyle bir sıcaklık yada ne bilim ilgi bulamadım şimdi sizce umut tüp nasıl bir yer sonuçta orda tedavi oldunuz bilgileriniz benim için çok kıymetli yardımcı olursanız sevinirim

zümmin ağlattın beni... :gitme: demek parmağını tuttu... canım çok teşekkür ederim... kızımla daha çok ilgileceğim.. benim minik kızım... benim ablam yoğun bakım hastanesinde çalışıyordu... biri 500 gram diğeri 550 gram bebekler bakmıştı.. ben de görmüştüm... şimdi büyüdüler... biliyorum gramlarına göre bu aylarda ne kadar olduklarını.. mesajını okuyunca onların görüntüsü aklıma geldi... inşallah bebeklerimiz sağ sağlim zamanında gelecek zümmin... onunla daha çok konuşucam, daha çok sevicem onu... tekrar teşekkür ederim sana... :lepi:

sakın moralini bozma canım.. geçmiş olsun... evet doktorun nasıl hemen öyle der ya.. senin en heyecanlı zamanın, yıllardır beklediğin bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun... sen bol bol itirahat et, kendini yoracak şeyler yapma, beslenmene uyumana psikolojine dikkat et... ağır kaldırma... daha pozitif bir doktor bul kendine... doğumunu da yaptıracağın... inşallah herşey yolunda gider canım... dularımız minik yavrunla... :Saruboceq:

canım yüksek çıkarsa yandım ben...dua edin.. hiç sevmiyorum şeker testlerini.. cemre için katlanıcam artık... -tatlicadiarzu-
hayatım senin onlara oda değil suit yapman lazım...
bir odada üç bebek düşünemiyorum. biz birinin eşyalarını nasıl sığdıracağız diyoruz... sana daha çok dolap da lazım.. evet modoko da aynı siteler gibi zaten...:lepi:

sağol tatlım... öpüyor teyzesini cemre kızım...

canım tedavin hayırlı uğurşlu olsun... ama bu sayfanın adı umutlu bekleyiş.. yoksa umut tüp bebekle bir alakamız yok mzlesef yardımcı olamayacağız.. ama başka hangi konuda soru sormak istersen burdaki herkes elinden geleni yapar... umut tüp bebek hakkında tüp bebek merkezleri bölümünden bilgi alabilirsin sanırım... :1hug:

Son düzenleme:

biliyorum merak ettiğim sonuçta sizlerde tüp yöntemiyle bebişleriniz oldu hangi merkezlerde oldunuz tavsiyeleriniz ama olsun genede teşekkürler

ben maya tüp bebek merkezinde oldum, ankara'da... başka maya'da olanalr da var... amerikan'da olanlar da... doktoruna güven positif düşün kafanda soru işaretleri ile girme tedaviye... herşey net olsun...

selam kizlar nasilsiniz??ayy bende yeni dis doktorundan geldim maff etdi beni

iyi haberlerine çok çok sevindim, devamı da böyle gelsin inşallah..
domuz gribini ve aşısını ben doktoruma sordum kızlar bana hiç bir şey yaptırmıyor, sen de yaptırma ben sorumluluk almam dedi.. daha denenecek , yan etkisi var mı yok mu görülecek, sen zaten 35. haftandasın ne kaldı doğuma, risk almayalım hiç gerek yok dedi. ama maske takıyordu zaten amerikan hastanesinde cmst günü herkes...valla kendi kendime kızdım nie akıl edemedim ben diye.. bugün gittim kendeime anneme yedek medek derken 5 tane aldım valla.. kalabalık yerlere girmek mecburiyetinde kalırsam takıcam ben de.. bol bol mandalina , cv vitaminli meyveler yiyorum ... sakınmaya gayret edicem. öğüşme sarılma yasağıma herkes de alıştı zaten kimse yadırgamıyoer :kedi:

muallim cim mnodokodan alan arkadaşım var kalitesinden cok memnun, adını sorayım da öğreneyim sana mağazanın adının...

el-muallim allah sana kolaylık versin bende 1 bebek varken bu kadar bulantı ve kusmam oldu sizler neler yaşadınız allah bilir.inşallah uzun ve sağlıklı ömürlü olsun bebeklerin.

sinem cim ben düşük yaptım kalanı da kaybetmemk için 1,5 ay yattım.. biliyorum gözün korktu şimdi ama dinlenmeye azami dikkat et ve kulak arkası etme, dinlenmek ve artırılmış progestan dozları işe yarıyor, moralini sakın bozma arkadaşım. doktor çok önemli içinin sineceği bir doktor bul biran evvel, ondan destek aldıkça rahatlıyorsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…