merkezi istanbul da.. makbuzum var elbette ama ver parayı geri verecek param yok diyecek, dava açmam lazım bu arada aylar yıllar geçer ki sonuçlansın malesef burası türkiye, bu esnada ben sinirden ölücem o iflas edecek, iflas mahkemesinde bir tane daha dava aç.. bölylece süreç uzaaarr gider,yarın gidip neler yapabiliriz konusucaz, adamları yüzyüze bulursak artık...yani 4 hafta sonra doğursam ortada mobilyam yok, parası da ödendi.. böyle kepazelik olur mu kardeşim ??!! ağrı dan mı aldık malı bağdat caddesinin göbeğinden aldık.. sonuç budur işte.. bu iş bitince her türlü medya iletişimini, bebek dergilerini, bunların iş ortaklarını, duvar kağıtçı firmaları, kitabında bebek odasını anlatırken bunları referans veren tüm doğum koçlarını, hastaneleri , bu firmanın logosunu sponsor diye kullanan herkese yazı hazırlıyorum afişe edicem.... benim canımı bu kadar sıktılar daha da kötüsü 2-3 haftadır onlara diyorum ki erken doğum riskim var, kasılmalarım var bilmem ne hala gözümün içine baka baka 2 gün sonra 3,5 gün sonra diyor .. 2 gün gelince bir 2-3 gün sonra daha diyor yemin billah ediyor... bu kadar şerefsiz bu kadar ahlaksız olunmaz bari de ki 3-4 hafta sürecek ya da paranızı iade ediyorum bu sipariş sizin doğumunuza yetişmeyecek.. çok iyi biliyor yetişmeyecek benim gözümün içine baka baka doğum yapmış hala mobilyası olmayacak bir anneye baktığını bilerek gayet kibar gayet inandırıcı gayet rahat konuşuyor, bu bebeğin odasında yatamayacağını bal gibi bilerek... 8 hafta olmuş daha benim siparişime başlamamışlar bile ....Daha yapılacak bilmem kaç hafta, gelecek boya kuruyacak en az 3 hafta ....ölme allahım ölme.....allahından bulsun o Sibel Öner denen kadın da Hadi denen kocası da , Güler ındere denen anası da... Topunun allah cezasını versin..Bırakırsam peşlerini ben değilim...
Çok kızgınım kusura bakmayın ne dediğimi bile bilmiyor olabilrim yani o derece....