Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

serenase gunaydın canım.................nsılsın..............bebış tekmelıyo mu...............senın mınnoş nasıl oldu..............

mualim cim selam
bebiş arada tekmeliyor çok hırçın olmıycak sanırım benim oğlum aman ne güzell :))
minnoş kedimin bugun kanı alındı gene sonucçlar cmst pzr çıkaacakmış inşallah atlatmıştır kızım da hepimiz eski huzurlu hayatımıza döneriz. kocacım yazık 12 gündür bebek besler gibi besliyor, ben evden uzağım adamcağız yemek içmek her türlü düzenini şaşırdı vallahi :KK43:((

hadı ınş hersey ıyı cıkar................herkese ıyı geceler................ıyı bak bebışe esel baby sızde

serenanes... esel... baby....güzel dilek ve düşünceleriniz için hepinize çok teşekkür ederim....bebişlerimizle mutlu günleri hep birlikte görürüz inşllh....aranızda olmak çok çok güzel... Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin....... :-) az önce tv de bir program izledim hamileler son 3 ayda bol sıvı tüketmelilermiş.... vücut süt yapmaya bu aylarda hazırlanıyormuş....doğuma hazırlık olsun diye....bilginize :-)

süpersin canım, bol bol su içelim bu durumda, ben bir de emzirme atleti giymeye başladım, çok rahat, göğüslerin rahat etmesi de önemliymiş süt kanallarımızın gelişmesi için. valla hem ben çok rahat ettim hem de süt kanallarım... hihoyyyt

günaydın kızlar hepinize, ben hastayım, çok ağır bir grip gibi... saçma sapan bir parfüm kokusunun yok açtığına bakın... malesef kaçamadım bu illetten... keşke ben de grip olsam normal insanlar gibi... 10-15 günde iyileşirim. bakalım ne kadar sürecek... :bbo:

günaydın kızlar hepinize, ben hastayım, çok ağır bir grip gibi... saçma sapan bir parfüm kokusunun yok açtığına bakın... malesef kaçamadım bu illetten... keşke ben de grip olsam normal insanlar gibi... 10-15 günde iyileşirim. bakalım ne kadar sürecek... :bbo:

ayyy canııımmm çok üzüldüm , geçmiş olsun diycem ama 10-15 gün sürer diosun yahuu :KK43:(( sıcak suya limon sıkıp iç bol bol, bize ilaç milaç yok kii!!

süpersin canım, bol bol su içelim bu durumda, ben bir de emzirme atleti giymeye başladım, çok rahat, göğüslerin rahat etmesi de önemliymiş süt kanallarımızın gelişmesi için. valla hem ben çok rahat ettim hem de süt kanallarım... hihoyyyt

ben de denedim ama ben 35 in içindeyim o emzirmeler bana biraz küçük oldu galiba karnımdan sıktı kafamçokkarıştı

günaydınnnnnnnnnn anneler ve bebişlerrr
nurgülcüm geçmiş olsun canım dikkat et.
burun tıkanıklığına şu okyanus sularından kullansan
bende emzirme sütyeninin penyesini aldım kızlar çok rahatkaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnnn anneler ve bebişlerrr
nurgülcüm geçmiş olsun canım dikkat et.
burun tıkanıklığına şu okyanus sularından kullansan
bende emzirme sütyeninin penyesini aldım kızlar çok rahatkaydirigubbakcemile3

günaydın esel cimm

yahu ben penye almamışım hafif lycra lı, bak bunu nasıl akıl edemedim.. bi koşu alayım ozaman amaanınnnn kaydirigubbakcemile3

canım daha önce aldıklarım böyle değildi rahat edemedim
markasını vereyim ona bak bella donna

yok canım normal grip olsam 10-15 gün sürer... benimki en az 1.5 ay sürüyor malesef...fisfisfis

teşekkürler kızlar... bella donna iyidir... benimki de penye laura diye bir marka... ama ilerde dar gelebilir evet... bakalım en büyüğünü aldım gerçi de...

bella donna okkk
gebe mağazasında falan mı buldun ?

yok canım evkurun giyim bölümünden buldum iki takımda lohusa pijaması aldım:))))
birinin üst kısmının içinde emzirme bölümü yapmışlar değişik bişey
onlarda relax mode nin pijama ve gecelik alacaksanız bence relax modenin ürünlerine bakın yıka yıka giy hiç bişey olmuyoryerimseniben

arkadaşlar

bebişleri için oda seçenler, oda gezenler, alışveriş aşamasında olanlar ..!
Ankara-ıstanbul ve Bursa da mağazası olan LETTO isimli mağazadan kesinlikle alışveriş yapmayın..Mobilya teslimatları söyledikleri tarihten haftalar sonra yapılıyor. Ben 3-4 hafta sonra doğum yapacak gibiyim ve mobilyam ortada yok... ındirim aldık diye parasını peşin ödedik ancak mobilyaların teslimine dair bilgi alamıyoruz. Sekreterden başka telefona çıkan kimse yok , çıksa da aldığımız cevap firma yetkililerine ulaşamıyoruz şeklinde..Böyle ticari ahlaksızlık olur mu ? 100 kere arayıp aranmak istediğimi söylüyorum ama geri dönen yok...Firma yetkilisi Sibel hanım ve eşi Hadi bey mobilyaları satarken maşallah aile boyu diplomatlar, bir konuşma, bir kibarlık, bir tevazu, bir profesyonel eda.... Ama şu an değil yüzlerini görmek, seslerini duymak bile mümkün değil...Kimseye tavsiye etmediğim gibi 3 hafta sonra doğursam, mobilyalar şu an gelmemiş olduğu için o boya kokusu çıkmadan bebeğimi nasıl yatırabilrim bilemiyorum...

anlıycaaağınızzz hanımlar, savaşa hazırlanıyorum, baltalarımı çıkardım bilem.. şikayet sitelerine girdim bi baktım ki deli kafa ben keşke daha önce baksaymışımmmm ortalık kaynıyo bu firma hakkında amanaeyyyyy

Noterden ihtarname çektiricem bu şerefsizlere öyle gözüm döndü yemin olsun !

merhaba arkadaşlar.nihayet evimdeyim.şimdi merakla sonucumu bekliyorum.3 tane birinci kalite embiriyo transfer edildi.biri 10 diğer ikisi 8 hücreye bölünmüşlerdi.çok heyecanlı bir bekleyiş.inanın okuyordum ama yaşayınca sizleri daha iyi anlıyorum.çok zor bir süreç.rabbim isteyen herkese anne olmayı nasib etsin.31 ekimde test yapıyoruz.inşallah bir aksilik çıkmaz ve bende mutluluk haberlerimi paylaşırım.hepinize dualarınız için çok teşekür ederim.ayyy bu ilaçlar herşeye ağlatıyor beni.:eek:

merhaba arkadaşlar.nihayet evimdeyim.şimdi merakla sonucumu bekliyorum.3 tane birinci kalite embiriyo transfer edildi.biri 10 diğer ikisi 8 hücreye bölünmüşlerdi.çok heyecanlı bir bekleyiş.inanın okuyordum ama yaşayınca sizleri daha iyi anlıyorum.çok zor bir süreç.rabbim isteyen herkese anne olmayı nasib etsin.31 ekimde test yapıyoruz.inşallah bir aksilik çıkmaz ve bende mutluluk haberlerimi paylaşırım.hepinize dualarınız için çok teşekür ederim.ayyy bu ilaçlar herşeye ağlatıyor beni.:eek:

hayırlı haberlerini bizlerde merakla bekliyoruz.inşallah pozitif haberini bekliyoruz.

X