Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

diğer topikte arkadaşlar benim için meryem ve fetih surelerini okumaya başladılar onlarında 41 tamamlanması gerekiyormuş...şuan her ikisindende 26 tane kaldı allah rızası için okumak isteyenler bana özelden sayılarıyla beraber yazsınlar..sizler hamilesiniz sizlerin duası daha çabuk kabul olurmuş ...bizler için çok çok dua edin arkadaşlar....

canım bu duaları nereden okuyacağız? daha önce özelden de yazmıştın kusura bakma cevap veremedim... allah kabul etsin inşallah... :Saruboceq:

eğer kuran okumayı biliyorsan kurandan..ama çevrende bilen birisi varsa onada okuta bilirsin..benim adıma niyetlenip...okuyamazsanda canın sağolsun..

malesef bilmiyorum canım... :1no2: Allah yaptığınız dualarıı kabul etsin... :Saruboceq:

kızlar hepinize iyi pazarlaaarrr
hala annemin evindeyim, canım benim 62 yaşında bana bakıyo yorulmadan usanmadan, utanıyorum geri, benim ona bu kadar yük olmaya hakkım yok, üstelik anacım hala çalışıyor öğretmenlik yapıyor...:sinifsinif: nasıl ödiycem hakkını bilemiyorum....allah benden razı etsin onu inşallah...

dün ilk bel ağrılarım başladı hanımlar, 34. hft ortasındayım bebiş büyüdü ve karnım iyice öne geldi, bel bağlarım ve kaslarım yavaş yavaş başladı sinyal vermeye demek ki..bir de bizim oğlan çok aşağıda, doktorum erken çıkar bu kapıya yakın diye dalga geçiyor , aman hayırlı zamanda çıksın da ...zemuszemus

sizde ne var ne yok ?? ikizler üüzler naaapıyoooo???

diğer topikte arkadaşlar benim için meryem ve fetih surelerini okumaya başladılar onlarında 41 tamamlanması gerekiyormuş...şuan her ikisindende 26 tane kaldı allah rızası için okumak isteyenler bana özelden sayılarıyla beraber yazsınlar..sizler hamilesiniz sizlerin duası daha çabuk kabul olurmuş ...bizler için çok çok dua edin arkadaşlar....

bulutcum allah kabul etsin,
ben de kuran dan okumasını bilmiyorum,
ama senin için ezbere bildiğim başka dualardan okurum,
yerini bulur inşallah.

gunaydın kızlar................babıy nasılsın................esel.............serenase az kaldı canım olucak bıraz sıkayet.............ınş once sen alıcan bebışını kıucana.................ınşşşşşşşşşşşşş..................

arkadaşlar merhaba.yarın transferim gerçekleşiyor.4 tane embiriyo oluşmuş.şu an labaratuvarda beni bekliyorlar.şu ana kadar herşey çok güzel gitti.bundan sonrada iyi gider inşallah.güzel haberlerle karşınıza gelmek nasib olur inşallah.çok heyecanlıyım.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.allahım isteyen herkese anne olmayı nasib etsin inşallah.

arkadaşlar merhaba.yarın transferim gerçekleşiyor.4 tane embiriyo oluşmuş.şu an labaratuvarda beni bekliyorlar.şu ana kadar herşey çok güzel gitti.bundan sonrada iyi gider inşallah.güzel haberlerle karşınıza gelmek nasib olur inşallah.çok heyecanlıyım.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.allahım isteyen herkese anne olmayı nasib etsin inşallah.

maşallah!! ne güzel inşllh hiç bir aksilik olmaz ve miniklerine kavuşursun..Allah yardımcın olsun..:ecrin_bebek:

babytwin canım olsun düşünüp dua etmende yeter...rabbim bebeğini eşini tüm sevdiklerini sana bağışlasın.....

seranenes canım ahhhhhhh boşuna demiyorlar annelerin hakkı ödenmez diye...kaç yaşında olursa olsunlar yinede biz onların gözünde o büyümemiş çoçuğuz....olsun canım dua etmen yeter...

rabbim dualarımızı kabul etsin.. evlat hasreti çeken kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar versin....

nayi26 arkadaşım sonuna gelmişsin inşallah sonucun pozitif olur...bizlere güzel haberler verirsin...rabbim yardımcın olsun...

slm kızlar sena....muallim....baby...... ve tekler ikizlerr üçüzlerrr
bbende haala annemin evindeyim doğru dürüst oturamıyorum
yazık herşeyi annem hazırlayıp yapıyor...
senacım ben şimdiden ağırlaştım allah yardımcın olsun karnım çok büyüdü
ellerim ayaklarım şişmeye başladı
gece uykularım artık yok:sinifsinif:
allah hepimizin yardımcısı olsun
sonuç bekleyen arkadaslarımada hayırlı pozitif sonuçlarrrrrrrr inşalla............

selam kızlar, nasılsınız?

haftasonu kendimi alışverişe verdim... daha önce aldıklarım biranda olmaz oldu... özellikle geçen hafta karnımda gözle görülür ciddi bir büyüme oldu... eşim de şehirdışındaydı, biz de kızımla haftasonu bol bol hem yürüyüş yaptık hem de alışveriş... sık sık dinlendim tabii gezerken... yeni kıyafetlerle kızım daha rahat edecek inşallah... senacığım, eselciğim anneler her yaşta annedir, ben de annemi çok özledim, doğuma gelecek inşallah ama daha çok var, ben de yanına gidemiyorum yol uzun gözüm kesmiyor... keşke bana da o bakabilse... ama sağolsun kayınvalidem gidip geldikçe yardımcı oluyor...

yine el uyuşması yaşadım onun dışında iyiyim, geçen hafta belim ağrıyordu haftasonu yürüyüşlerle geçti... çok fazla hareket etmemek ve oturmak da bel ağrısı yapıyor kızlar, yavaş yavaş yürüyüş yapın...
bana iyi geldi..

bebek isteyen, işlemdeki ve sonuç bekleyen arkadaşlara da allah inşallah bebeklerine kavuşturur diyorum...

hepinize güzel bir hafta diliyorum.. benim 26. haftam... :nazar:

selam kızlar............babycım artık buyur gobusun sen benımkını gor bıde..............ınş ererız tamamına canım

kızlar hepinize merhaba, iyi haftalar olsun inşallah ....
esel cim ve muallim cim sizi tahmin edebiliyorum aşağı yukarı benim kadar olmuşsunuzdur eminim sizlerin yükü ağır çünkü... tez zamanda sağlıkla kurtulucaz inşallah....nurgül cüm sen el uyuşmalarına kafayı takma benim de geceleri uykuda uyandığımda oluyordu bir ara ama magnezyum çzdü demiştim yaa..bu hafta bir arkadaşım daha doğum yaptı, inanılmaz bir tecrübe de onla yaşadım...
arkadaşıma 3 kere denediler ama epidürel etki etmedi vücuduna, 12 saat bekledi, ilaçlar, suni sancılar, tüm ağrıyı sızıyı çekti ama rahmi sadece 2 cm açıldığı ve suyu gelmediği için kızcağız 42. haftanın sonunda genel narkozla sezaryen doğum yaptı..bebiş de 3900 çıktı ..:nazar:

allah hepimize hayırlısını nasip etsin..aksilikler yaşamayız umarım...

çok ilginç ya, neden etki etmemiş acaba? doktoru bir açıklama yapmış mı canım?

sen düşünme böyle şeyler, herşey kısmet demek ki, o günü ne kadar planlasak da başa geleni çekeceğiz... sen normal epidural mi düşünüyorsun şimdi?

selam kizlar,nasilsiniz ?bebislerimiz nasil? allah hepinizin yardimcisi olsun insallah sorunsuz ,agrisiz güzel bi sekilde bebislerinizi alirsiniz kucaklariniza,biz olmayanlarada , allah en kisa zamanda versin bebislerimizi...

idilciğim hoşgeldin canım, ben iyiyim kızım da iyi... hızla büyüyor... maşallah, sen nasılsın canım daha iyisin umarım... zaman herşeye çare...

maşallaaahh :) :nazar:iyiyim canım daha iyiyim artık atlattım sayılır ama henüz yeni bi denemeyi göze alamıyorum hayırlısı kısmet ne zamana bakalım..öpüyorum çook

çok ilginç ya, neden etki etmemiş acaba? doktoru bir açıklama yapmış mı canım? yapış , çok küçük bir yüzdeyle bazı bünyelerde bu şekilde ret durumu olurmuş, bu da bizim kıza denk geldi anlayacağın....

sen düşünme böyle şeyler, herşey kısmet demek ki, o günü ne kadar planlasak da başa geleni çekeceğiz... sen normal epidural mi düşünüyorsun şimdi?
evet şimdilik normal eidural diye ilerliyorum ama 2-3 hafta sonra netleşecek gibi, 36-37. haftalada yani...

selam kizlar,nasilsiniz ?bebislerimiz nasil? allah hepinizin yardimcisi olsun insallah sorunsuz ,agrisiz güzel bi sekilde bebislerinizi alirsiniz kucaklariniza,biz olmayanlarada , allah en kisa zamanda versin bebislerimizi...

iyilik asuman cım, allahın verdiği mucizeye tanık olmaya devam darısı başına tez zamanda, gönlüne göre versn rabbim sana da...

amin canım amin... ne güzel bir dua... canım başlayınca hızla ilerliyor gebelik allaha şükür... 12. haftayı bir atlatsak diyorduk bak 26. haftaya gelmişiz... :lepi: Allah sana da en kısa sürede kavuştursun bebişini... kaydirigubbakcemile

maşallaaahh :) :nazar:iyiyim canım daha iyiyim artık atlattım sayılır ama henüz yeni bi denemeyi göze alamıyorum hayırlısı kısmet ne zamana bakalım..öpüyorum çook

çok normal canım, bence de şimdi düşünme... hazır olduğun zaman zaten harekete geçeceksin içgüdüsel olarak. belki de bir mucize olur doğal yollarla gelir inşallah... iyi olmana çok ama çok sevindim... kendine çok iyi bak...gamyoncuiremsu

X