Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba güzel anneler.Size bir şey soracağım ben 10 gündür gece 3-4 gibi lavaboya kalktıktan sonra uyuyamıyorum, uyusam bile öylesine uyuyorum.Bu normal mi?Gece yatmamda 11-12 gibi yani erkende değil.Acaba diyorum kendini vücut gece uykusuzluklarına mı alıştırıyor ama bana daha erken gibi geliyor...
Merhaba güzel anneler.Size bir şey soracağım ben 10 gündür gece 3-4 gibi lavaboya kalktıktan sonra uyuyamıyorum, uyusam bile öylesine uyuyorum.Bu normal mi?Gece yatmamda 11-12 gibi yani erkende değil.Acaba diyorum kendini vücut gece uykusuzluklarına mı alıştırıyor ama bana daha erken gibi geliyor...
kızlar selam.............nasılsınız..........ben artık agırlasıyorummmmmmmmmmmm.......................ıyı bakın bebuşlere.........................serenase hastamız nasıl ...................senın de az kaldı ınşşş
hafsa sagol canım........artık zorlanıcanmm gıbı.....................valla alttakı oynuyo usttekıler donuyoo ............ılgınç gercekten............zaten yer yok artık dedı dr..........her yere sıgışmışlar dedı........bazen hareketlerı karısıyoo ................sen nasılsın.............
ınş hersey guzel gıder................serkaj oldun mu..............ınş tamamına ererız .............
muallim yerinde olmak ister miydim emin değilim hocam.... biranda 3 küçük çocuk.... Allah kolaylık versin inşallah... ben bile ağırlaştım seni düşünemiyorum canım... allah yardımcın olsun. sevgiler herkese