Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Merhaba güzel anneler.Size bir şey soracağım ben 10 gündür gece 3-4 gibi lavaboya kalktıktan sonra uyuyamıyorum, uyusam bile öylesine uyuyorum.Bu normal mi?Gece yatmamda 11-12 gibi yani erkende değil.Acaba diyorum kendini vücut gece uykusuzluklarına mı alıştırıyor ama bana daha erken gibi geliyor...

toprakcığım aynı dertten ben de muzdaribim. sabaha doğru patlayacak şekilde lavaboya gidiyorum döndüğümde cin gibi oluyorum... sağa dön sola dön uyuyamıyorum... ama gözümün önünden yiyecekler eksik olmuyor o arada... uyanık kaldıkça acıkıyorum... çok ilginç ya ben de bir tek bana oluyor sanıyordum... inşallah geçer ertesi gün bitkin bırakıyor insanı... Allah yardımcımız olsun... :teselli:

Merhaba güzel anneler.Size bir şey soracağım ben 10 gündür gece 3-4 gibi lavaboya kalktıktan sonra uyuyamıyorum, uyusam bile öylesine uyuyorum.Bu normal mi?Gece yatmamda 11-12 gibi yani erkende değil.Acaba diyorum kendini vücut gece uykusuzluklarına mı alıştırıyor ama bana daha erken gibi geliyor...

çok normal toprak cım, aynı şeyleri yaşıyorum...
sabah 3 gbi uyanıp 5 lere 6 lara kadar kendimi oyalamaya çabalıyorum, sonra eğer uykum gelirse 6 gibi tekrar yatıp 9 da kalkıyoreum... ortalama en az 5-6 saat uyuyorsan sorun etme dedi bana doktorum....vücut kesinlikle alıştırma yapıyormuş zemuszemus
bende de bu durum 26-27. haftalarda başlamıştı mesela...

Anne oluyoruz kızlar, vücut değişiyor, hormonlar değişiyor... ilk günler o kadar çok uyudum ki ben, bebek gibi uyuyordum... son haftalarda hiç uyuyamicaz sanırım... Sena'cığım sende daha fazlaymış... Allah yardımcın olsun canım.

evet baby çok haklısın bu günler zor ama çok özel hayırlısıyla sonunuda görürüz inşllh

kızlar selam.............nasılsınız..........ben artık agırlasıyorummmmmmmmmmmm.......................ıyı bakın bebuşlere.........................serenase hastamız nasıl ...................senın de az kaldı ınşşş

kızlar selam.............nasılsınız..........ben artık agırlasıyorummmmmmmmmmmm.......................ıyı bakın bebuşlere.........................serenase hastamız nasıl ...................senın de az kaldı ınşşş

selam muallim maaşallah sen üç kız annesi olacaksın Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin ben bebişlerin hareketlerini çok merak ediyorum yani nasıl oluyo akşama kadar hep oynuyolar mı? zemuszemus

hafsa sagol canım........artık zorlanıcanmm gıbı.....................valla alttakı oynuyo usttekıler donuyoo ............ılgınç gercekten............zaten yer yok artık dedı dr..........her yere sıgışmışlar dedı........bazen hareketlerı karısıyoo ................sen nasılsın.............

hafsa sagol canım........artık zorlanıcanmm gıbı.....................valla alttakı oynuyo usttekıler donuyoo ............ılgınç gercekten............zaten yer yok artık dedı dr..........her yere sıgışmışlar dedı........bazen hareketlerı karısıyoo ................sen nasılsın.............

ayyy ne kadar ilginç tam bir mucize kavga bile ederler içerdekaydirigubbakcemile Allah yardımcın olsun... ben iyiyim çok şükür 27+5 olduk rahim ağzı kısalığı yüznden sürekli istirahat ediyorum ikinci hamilelikler daha zor olurmuş gerçekten bayağı farklı... napalım bebişlerimiz için katlancaz! Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:

ınş hersey guzel gıder................serkaj oldun mu..............ınş tamamına ererız .............

muallim yerinde olmak ister miydim emin değilim hocam.... biranda 3 küçük çocuk.... Allah kolaylık versin inşallah... ben bile ağırlaştım seni düşünemiyorum canım... allah yardımcın olsun. sevgiler herkese

sagıol canım...................evet ya zor ama ınşşşşşşş sonu guzel olur....................ama kısmetse senden once doğurcammmmmmmmmm....................

ınş hersey guzel gıder................serkaj oldun mu..............ınş tamamına ererız .............

hayır serkaj olmadım benimki 31 mm alt sınırdaymış dktr dikişten hiç bahsetmedi sadece hareket yok bol bol dinlen dedi sadece yemek yapıyorm onun haricinde çok fazla hareket etmiyrm inşllh hayırlısıyla en azından 38 haftayı tamamlarıma.s

selam kizlar , ya ben birsey sormak istiyorum sizlere belki sizin basinizdanda gecti.benim negativ sonucumdan sonra sürekli bi akinti var bu sizce normalmi???

muallim yerinde olmak ister miydim emin değilim hocam.... biranda 3 küçük çocuk.... Allah kolaylık versin inşallah... ben bile ağırlaştım seni düşünemiyorum canım... allah yardımcın olsun. sevgiler herkese

bebytwin canım bugün senin tedaviya başlama sürecini tedavi zamnını vee en sonunda hamile kalmanı okudum tahminimce 5aylık felan oldun inanırmısın ağlayasım geldi hatta ağladım ama içimden inşaalah allah tamamına erdirir ben 3 kez yaptırdım olmadı şanslıymişsın dr ve hemşiren iiimiş ben şuan dinlenmedeym mani biriktirnce gene başlıycam neyse canmkendine ve bebişlerine iii bak:nazar:opuyorumnanaktan

852k.gif
.............................

merhaba,
ben çok inanaırım allahın desteğine ve beni yanlız bırakmadığına ..
ama dünden beri halim yok ve artık isyan noktasına doğru ilerliyorum mafoldumben allah affetsin...
dün bebeğimin kontrolünden çıktım, 2100 gram olmuş , topaç diye sevdi doktorumuz bizi, herşey yolunda, NST ye girdim çok minik kasılmalar naapalım idare edicez, korkmaya gerek yok dedi, bna da sevindim... Sonra eşimle bir yemek yedik aylardır ben içerdeyim diyetteyim diye o da asosyalleşti , açık hava güneş iyi geldi bize mutlu mesut evimize dönerken DVD film aldık , eve gidelim çay yapalım falan diye diye geldik ......Geldik ki telesekreterde veterinerin telefon msjı duruyor , acil arayın diye.. Ne oldu yaw diye aradık ve ben oturdum oturacağım yere...

1 hafta evvel kediyi ameliyat ettiriken içimden bir ses ısrar etti bu kadar kan testi yapılacak ameliyat öncesi madem bir de şu kedinin toksoplazmasına bakar mısınız dedim..Temiz olduğuna eminim ama madem bakılyor aradan çıksın dedim. Tüm tahlilleri 1 hafta evvel çıkmıştı ama toksoplazma gec çıkıyormuş..Doktor dedi ki çok yüksek seviyede toksoplazmik ve şu anda geçiriyor kedi....:1shok:Hiçbir belirtisi yok dışardan ama kediyi bir odaya kapatın 12 gün antibiyotik tedavisi başlıycaz siz de acil kendi doktorunuza gidin dedi...Şok içindeyim hala bile, nasıl yani bu kedi dışarı çıkmaz kuru mama yer, başka kedilerle camdan cama hariç bakışmaz bile dedim... Sadece yazlıkta kendi bahçemizde çimenlerin üstüne bıraktık b yaz 3-4 kere o da toplasan yarım saat dedim..Malesef şöyle olmuştur, sizden evvel bir sokak kedisi gelip çmene işemiştir, bu kedi de üstüne yattıysa kapmıştır dedi...Beni mi buldu bu kadar şans , bu kadar sakınmama rağmen herşey beni mi buldu diye veterinere ağlamaya başladım , adam da ürkmüştür muhtemelen...artık sinirlerim gevşedi... etrafımda 8 aylık tatile gidenler, yiyen içenler, hatta atlayıp zıplayanlar, 41. haftasına girmiş daha doğumu başlamamış caddede 1 saat yürüyenler neler var... ben bu kadar sakındığım , herşeyi boşverip dişimi sıkmaya çabaladığım halde başım dertten kurtulmuyor hamdolsun..hamdolsun ama daraldım artık.. hatta bıktım.. biran evvel çıksın doğsun sağlıklı merak etme desinler ve hayatıma devam edeyim diye sayıklıyorum 2 gündür... valla yoruldum..
Hem de çok yoruldum...Düşük- yatak cezaları-şeker-ishal-erken doğum riski şimdi de bu....YA daha ne var yaşanacak bilemiyorum, merak de etmiyorum artık zaten...Birini atlatamadan başka bir şey başlıyor..Bu kadarı da hak mı reva mı bilmiyorum..NAzar mı değiyor, gözü kalan mı var bilmiyorum...

Sinirlerim laçka şu anda..Bana da pzt günü test yapılacak , doktorum acil antibiyotik vermeye başladı bana, bir şey olup olmadığını test sonucu belirleyecek..Onun sonucunda sorun çıkarsa bebeğime ne yapılacak bilemiyorum..merak etmeye korkuyorum zaten...

Duaya ihtiyacım var galiba bir de şansa..

X