Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

senacım hadi hayırlı olsun
darısı bizim başımöıza benimde ayın 22sinde inşallah
hadi sana ve bebişine sağlıklı haftalar canım
nurgülcüm benim ayrıntılı ultrason 2 hafta oldu yapılalı erken mi oldu acaba
organ taraması dimi bu ayki arıntılı ultrason
hayırlı haberlerini bekliyoruz

hafza darısı başımıza, çok sevindim canım... içiyoruz pekmezleri ama bakalım bizimki nasıl çıkacak? kaydirigubbakcemile

herkese selam kızlar,

Toprakcığım sağolasın canım, bebeiş çok iyiydi... Herşey yolunda çok şükür... ben göremedim doktorum kendisi uzun uzun inceledi 570 gram olmuş canım kızım... inanılmaz hareketli bir bebek dedi... sebebini sordum sıvısı çok yüksek çok su içiyorsun galiba dedi, ben de evet dedim, bir de ultrason öncesi pkemez içmiştim o da etkili olmuştur... tam şurasına bakıcam diyorum hop öbür tarafa dönüyor diyor... çok güldük eşimle, biz çok öyle aman aman hareketli tipler değiliz...
sanırım ben bu yüzdene erken hissettim hareketlerini, içinde bulunduğu sıvı ile alakalıymış...
Daha önce kızımın cinsiyetini teşhis eden doktor Metin Hoca yaptı detaylı muayaneyi, açıkcası uzun sürdüğü için biraz sıkıntılı oluyor ve bebeği ben hiç göremedim. malesef.. Ama hem doktor hem de eşim gözlerinin içi gülerek izliyordu... bugün görüntüleri CD'ye basacak Şerife hemşire... o zaman ben de keyifle tekrar tekrar izlerim...

ama hepsinden önemlisi herşey yolunda, haftası ve günü tam tutuyordu... Allaha şükür bunu da atlattık... :Saruboceq:

Gözün aydın babytwin , darısı bizim başımıza artık.Biizm ayrıntılı ultrasonda 28 Ekimde.Ben de sabırsızlıkla o günün gelmesini bekliyorum...

hafza darısı başımıza, çok sevindim canım... içiyoruz pekmezleri ama bakalım bizimki nasıl çıkacak? kaydirigubbakcemile

sağol arkadaşım! bende son zamanlarda çok tatlı yiyodum hemde korkuyodum yüksek çıkar diye ama çok şükür normal çıktı seninkide iyi çıkar inşllh :Saruboceq: bebişininde iyi olmasına çok sevindim Allah tamamına erdirsina.s

Mevsimler değişiyor... kızıma yaklaşıyorum... 8/10/2009 ·

Kızıma kavuşmak için yola çıktığımda mevsim ilkbahardı.... onunla bir yaz geçirdim... şimdi sonbaharın da ortasına geldik... kışın ortasında kavuşacağız inşallah... 4 mevsim geçirmiş olacağız birlikte...

bugün 23 hafta 4 günlük olduk... gamyoncuiremsu

Gözün aydın babytwin , darısı bizim başımıza artık.Biizm ayrıntılı ultrasonda 28 Ekimde.Ben de sabırsızlıkla o günün gelmesini bekliyorum...

uzun sürüyor canım biraz, dinlenmiş olarak git, ben işten çıkıp gittim biraz da yorgundum ve üşüdüm, sıkıntılı oldu... herşey yolunda oalcak, rahat ol, tavsiyem bol su için... hihoyyyt

inşallah canım, sağolasın moral oldu sözlerin bana... pek tatlı yemiyorum, sevmiyorum zaten... genelde meyve tüketiyorum... hayırlısı artık...

dünürcüm çok sevindim herşey bir kere daha yolunda çok şükür hayır olsun sonuna kadar...
benim de canım hep tatlı çekiyordu ama kontrollü gideyim dye seyrek olarak profiterol bir de dondurma yiyordum aralarda.. yani öyle gani gani yeme durumum yoktu sonu beter çıktı zemuszemus
sizlerde birşey çıkacağını düşünmüyorum açıkçası, pekmezi de kan için içiyorsan söölersin doktoruna 2 hafta kullanmadıktan sonra gene yapılır testin temiz çıkar illa ki sen canını sıkma nurgül cüm.

selam nasılsınız kızlar? bana sağlık ocağında 24. ya da 25. haftada gel tetanoz aşısı yapalım dediler.yapılması şart değil gibi de birşey duydum. size birşey söyleyen oldu mu? ya da yaptırdınız mı? kaydirigubbakcemile5

babycım drum banada dedı dedım gereklı mı yok dedı cok onemlı degıl dedı ıstersen yaptırma yaptıımadım ben..................gecen sezeryanımdada yaptırmamıştıım...........zaten cıogul alerjı yapar fılan ugrasamam.........gerek yok yanı ........sen bılırsın............

günaydın kızlar
ben yaptırdım , 21. hftdan itibaren yapılabiiyor ama 28 e kadar yapılması lazım..
sadece önlem amaçlı.. ama unutmayın sezaryene girecekseniz zaten ameliyat öncesi her hastaya yapıorlar.. benim başıma bir şey gelmedi çok şükür de, geçenlerde doğum yapan arakdaşım aşıdan 10 gün kadar sonra yere düştü ve elini yerdeki çivi çizdi.. çok şükür ki aşıyı yapturmışım demişti... önlem anlayacağınız..zorunlu değil ..

muallimcim teşekkürler...

naber senacığım kedi kızın iyileşti mi? daha iyidir umarım...

daha iyi canım benim saolasın , sakin şimdilik dediğini yaptırdı ve hiçöbir koruyucu taktırmadı ne kafasıona ne vücuduna.. ama uslu duruyor yani biz ona söz verdik bakıyoruz o da bize söz verdi dikiş yeri ile hiç oynamıyor.. 1 hafta daha böyle giderse dikişleri alınınca iş bitmiş olacak.. nasıl melaike anlatamam , allahın verdiği can işte yerimseniben

selam! bana iki kere yaptır dedi hemşire ben bir tane yaptırdım ikincisini yaptırmadım hiç yaptırmayan arkadaşlarım da var ama önlem amaçlı yapılsa iyi olur sanırım

arkadaşlar ya benim kızım iki gündür tembelliik ediyo çok az oynuyo acaba sizlerdede hiç oluyormu böyle hemen alklıma kötü şeyler geliyo........... Allahım sen bebişlerimizi koru!

Merhaba güzel anneler.Size bir şey soracağım ben 10 gündür gece 3-4 gibi lavaboya kalktıktan sonra uyuyamıyorum, uyusam bile öylesine uyuyorum.Bu normal mi?Gece yatmamda 11-12 gibi yani erkende değil.Acaba diyorum kendini vücut gece uykusuzluklarına mı alıştırıyor ama bana daha erken gibi geliyor...

merhaba aynı şey banada oluyodu uyanınca bidaha asla uyuyamıyodum şu an 28 haftaya girdik yine her gece lavabo için uyanıyorum ama hemen dalıyorum yani daha rahatım umarım seninkide geçer biran önce a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…