asuman seni çok iyi anlıyorum canım.. benimki normalde nmartta başlicaktı tedavim... ama bir önceki ay klomen içmiştim, bu nedenle kist olabilir diye ertelemiştik... bir ay bile nasıl sabredeceğimi düşünmüştüm... uzun gelmişti bana... insan tedaviyi kafaya koyunca öyle oluyor, zaman geçmiyor... ama herşeyin hayırlısı canım... doğru zamandır inşaalh...
asumancım bu neden ben sorusunu hepimiz kendimize sorduk. Ne diyelim allahın taktidiri ama kesinlikle inancı yitirmemek lazım. benimde ikinci denememde oldu. Eminim sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alıcaksın. ikinci denemem için ben 1 yıl bekledim. üstelikte yaşım 37 yani ümidi hiç kaybetmemek gerekiyor.insallah canim artik ne yapalim olana kadar pesini birakmak yok en kisa zamanda insallah bizimde bebisimiz olur. aklimdan cikmayan soru NEDEN BEN??? biliyormusun canim almanyada bagzi cocuklarin cocugu oluyor benim komsumun kizi 14 yasinda anne oldu, ne okudu ne bi is sahibi oldu, iste böyle seyleri gördüm an diyorumki kurban oldum neden bize vermiyorsunda böyle insanlara veriyorsun diye soruyorum ama ne yapalim kadarimizde buda varmis, ALLAH hayirlisini versin...
asumancım bu neden ben sorusunu hepimiz kendimize sorduk. Ne diyelim allahın taktidiri ama kesinlikle inancı yitirmemek lazım. benimde ikinci denememde oldu. Eminim sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alıcaksın. ikinci denemem için ben 1 yıl bekledim. üstelikte yaşım 37 yani ümidi hiç kaybetmemek gerekiyor.
babytwin çok geçmiş olsun hiçbir zararınızın olmamasına sevindim. bebişinide kocaman öpüyorum. :ecrin_bebek:ben iyiym muallim sabahtan beri sürekli birşeyler atıştırıyorum... kaydirigubbakcemile3dün eve gittik kapımızın hem alt hem üst kilidi kırılmış... polis ve sigorta firmasını aradık, çilingir çağırdık... Allah'tan içeri girememiş, kapıyı kırmış ama biri geldi sanırım o arada kaçmış... polis gelip içeri girene kadar endişelendik baya... onlar da geç geldi... gece 11'e kadar kapıyı yaptırdık... yemeği de atıştırarak geçiştirdik dolayısıyla.. şimdi acısını çıkartıyorum... kaydirigubbakcemile2
siz nasılsınız? karnın büyüdü mü?
bende ilkini bursada yaptırmıştım. olmadı. ikinciyi mayada yaptırdım. daha çok yeni testlerim pozitif ultrasonu bekliyorum heyecanla ! maya çok doğru bir seçim ilk tedavimden bambaşka bir uygulama oldu daha detaylı . sanırım ilki olmadığı için daha fazla araştırdılar. Ama güvenebileceğin bir merkez ve özellikle osman hoca bu işin ehli. tutmasaydı bile gene mayayı denerdim.tabiki canim haklisin ama dedim gibi insanin aklindan cikmiyor bu neden ben sorusu. bende subatda ikinci denememi yaptircam ilkini almanyada yaptirdim tutmadi subatda insallah ankarada, babytwin arkadasimizin sayesinde ,mayada yaptircam insallah bu defa tutar hersey kismet
bende ilkini bursada yaptırmıştım. olmadı. ikinciyi mayada yaptırdım. daha çok yeni testlerim pozitif ultrasonu bekliyorum heyecanla ! maya çok doğru bir seçim ilk tedavimden bambaşka bir uygulama oldu daha detaylı . sanırım ilki olmadığı için daha fazla araştırdılar. Ama güvenebileceğin bir merkez ve özellikle osman hoca bu işin ehli. tutmasaydı bile gene mayayı denerdim.
bizim ikinci deneme olduğu için ayrıntılı kan tahlilleri istiyorlar. bence adet döneminden önce git. heryer yapmıyor istediği kan tahlillerini. üstelik uzun protokol uygulanırsa ki öylesi daha iyi adetini hiç bekleme benim tavsiyem.ben aslinda istanbulda yaptirmayi düsündüm maya merkezinde, esimle sürekli arastirmadaydik babytwinin yasadiklarini okuduktan sonra oraya karar verdim insallah bende hepiniz gibi memnun kalirim ,ben bunda 3 hafta önce galiba telde görüsdüm safak hanimla cok ilgili davrandi,esim ocak ayinda´ankarada olcagi icin benim bütün raporlarimla birlikte ilk konusmaya gidecek ve subatda bende adet dönemime yakin gidip kontroldan sonra insalla:Saruboceq::Saruboceq: hemen baslatmayi düsünüyorum
babytwin çok geçmiş olsun hiçbir zararınızın olmamasına sevindim. bebişinide kocaman öpüyorum. :ecrin_bebek:
oda baktım ben de bugün... odda diye bir mağazadan... bir oda fiyatı sorudm, bir beşik bir dolap peşinde 6.500 lira olur dedi satış yapan bayan... tahminimden çok pahalı geldi çıktım ben de... çilek mobilyanın sitesine baktım gelir gelmez de moralim düzeldi valla... aynı mobilyalar beşte bir fiyatına orda da var arkadaşlar bilginiz olsun... ben bir de gidip görücem...
adetin 21 günü lucrine başlıyorsun yani o günden önce git görüşmeye.
Sana tavsiyem E bebek Ankara mağazasına da bak...
Stylewood % 100 ahşap mobilyaları var, karşı komşum aldı kız bebek odası çok memnun..Böyle 6500 lira falan da değil ayrıca yarı yarıya ...