Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

´selam babytwin,nasilsini canim cemrecik nasil?? ya canim ben sana birsey sorcam,ben bugün mayayla telde görüsdüm ama sürekli safak hanimla görüsüyorum o kim??? osman hoca telde görüsme yapmiyormu??

selam canım, çok iyiyiz sağolasın, canım Şafak hanım telefonla ilişkileri kuran kişi.. Ama özellikle Osman hoca'ya sormak istediğin birşey varsa, belirtirsen Şafak hanım seni görüştürür... tıbbi konularda Osman Hoca ile görüşebilirsin, diğer konularda da Şafak hanım yardımcı olur...

meraba arkadaşlar kimse var mı oralarda? bugün bebeişleriniz nasıllar bakalım?

hmmm tamam canim anladim cok tesekür ederim,ben bugün ellimdeki herseyi mail olarak yolluycam onlara sonrada osman hocayla görüscem,öyle konusduk safak hanimla.

babytwin merhaba iyi haberlerinizi okuyorum.maşallah yolu yarıladınız siz,darısı bizim başımıza.benim adetim 28 günde oluyor.pek şaşmaz.lucrin adet gecikmesi yaptımı sizlerde.ben yola çıkmak için tarihhesapları yapıyorum.pazar günü adet olmam gerekiyor.birde sen adetin 3.günü mü merkezdeydin.teşekkürler cevapların için.

selam sinemciğim, ayy ne güzel heyecanlı bir süreç başlıyor senin için.. için kıpır kıpırdır şimdi. Allah yüzünü güldürsün canım... ne güzel şasnlısın adetlerin düzenli, benimki zaten düzensizdi ama lucrin hrahngi bir gecikme yapmadı. ama yapabiliyormuş, bazılarında hiç olmuyormuş, ama yine de başlanabiliyor tedavi... ama inşallah adet olursun, öylesi daha doğal olur sanırım... evet canım adetinin 2. ya da 3. günü başlanıyor tedavi... ben de 3. günü başladım... dularımız seninle... kaydirigubbakcemile

buradaki pek çok kişiye olduğu gibi banada moral kaynağısın.teşekkürler.tabiki dualarınızı bekliyorum.ancak 1 haftadır ağır bir grip geçiriyorum.atlatmaya çalışıyorum.umarım tedavimi etkilemez bugün lucrinin 7.günü umarım aksamadan bende o pozitif sonuca ulaşırım.

Sena'cım, seminer notlarını heyecanla bekliyoruz, hatırlatmak istedim... -tatlicadiarzu-

valla o zaman soole diyorum inşallah koyu renk saçlı ama yeşil gözlü olsunlar hem anne hem baba olsun... bayanlara renkli göz yakışır hem de fiziği değişiyor insanın bir anda... sağlıklı güzeller olsun en önemlisi..

Sena'cım, seminer notlarını heyecanla bekliyoruz, hatırlatmak istedim... -tatlicadiarzu-

yazıcam hojam yazıcam..
evde değildim bugün , işlerimi bir toparlayayım dedim.. bu ara kedimi de kısırlık ameliyatı ettiricem psikolojik olarak onun stresi sardı beni, kızım gibi benim kıyamıyorum ama bebiş gelmeden de yaptırmam lazım... :uhm:

kızlar ya ben girip yazana kadar 5 sayfa geçiyo
onları okuyup cvp yazana kadar yazdıklarınızı unutuyorumkaydirigubbakcemile3
valla benim kızlar hiç durmuyo çok hareketliler
ben şimdiden ne uyuyorum nede rahatca oturuyorum
napıcam böyle gidersek bilmem,
sabahlara kadar otururuz artık:hulya:
kızlar ben 1tane battaniye ördüm ikinci bitmek üzerekaydirigubbakcemile2
annemle oturduk örgü örüyoruz
nurgülcüm bu arada gecmiş olsunnn allah beterinden saklasın
bende mandalina nar ve kestane yiyorum
dayanamadım dr.gittim
kızların biri 414gr diğeri435gr olmuş naniknanik
bende kilolarına taktım şimdiden kaç kilo doğacaklarını düşünüyorum
bana çekerlerse şarısın mavi gözlü olurlar
babaya cekerlerse yine beyz olurlar ama göz rengi konusunda emin değilimkaydirigubbakcemile3
sağlıklı olsunlarda hepimizinkiler gerisi önemli değil
seneye bu zamanlardada inşallah burda görürüm hepinizi kaydirigubbakcemile3
özelliklle muallimcim seni 3 kızlakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

esel cim ohh seninkiler de renkli giz ihtimali var ne güzel...
nurgülle biz ikmiz kumral takılabilriz, kızlarına nazar değmesin birden fark edecekler bak görürsün özellikle 28-29. haftalarda 700-800 den 1250 lere çıkıcaklar birden iyice büyümüş görünecekler gözüne :)))

aaa senin kedin mi var canım? bebekle zor olmayacak mı? senin iki bebeğin olacak desene... kaydirigubbakcemile

eselim güzelim kızlar sana çekerse uff çok güzel olurlar... benc sizin kızların başka şansı yok.. baba sarışın anne sarışın...
ayy ne beceriklisin ne güzel, battaniyeler bile örülmeye başlanmış... keşke ben de yapabilseydim... belki doğumdan sonra öğrenirim e örerim bebişime birşey...
bend e pek uyuyamıyorum kızlar, dön dön derken sabah oluyor... karnım şu son birkaç günde birden büyüdü...

dün akşam babası kızımın ilk hareketini hissetti... bizim kız çok hareketliydi, eşim elini karnıma koydu biraz elini bastırınca ben hissettiğini söyledi.. ee tekmeler de kuvvetlendi artık Cemre'nin tabii... çok duygulandı eşim, gözleri sulandı biranda... o da artık kızını hissediyor.. ne güzel... hihoyyyt

aaa senin kedin mi var canım? bebekle zor olmayacak mı? senin iki bebeğin olacak desene... kaydirigubbakcemile

tabiii kızım 3,5 yaşında benim ilk gözağrım o, kedi gbi değil de daha çok köpek gibi huyları olan bir hayvan, bizimle masada oturur, akşamları bizim odada yatar, ev umurunda degil onun yeter ki bizle gitsin her yere... salatalık turşu bezelye kavun yer :))) değişik ya anlatılır gibi değil.. üstelik de çok güzel bir iran kedisi, yüzü de basıl suratlı değil.. kediden nefret edenleri kucağına oturup kendini sevdirecek kadar güzel ve ikna edici bir hayvan.. evin en popüler kişisi oydu şimdiye kladar... Doruk gelince yabancılık çekmesin diye onun düzenini hiç bozmamaya gayret edicez.. onu bizim yatak odasından atarsam bunalıma girer hayvan..ben fedakarlık yapıp gidip Doruk un odasında yatıcam gerekirse babmız kızımızla yatacak..eve hava filtre temizleyiciler, bebek odasının kapısına kedi girmesin diye özel tel kapı yaptırıyoruz şu anda.. ayrıca tüm aşıları ve bakımları yapıldı , hijyen sorunu yok ama son olarak da bebek gelince ona bakmam zor olur diye ksıırlık ameliyatını hyaptırıcaz... bana hiç zor değil, onu zaten evlat bakar gibi baktığımız için ve de o köpek gibi değil özel bakım istemediği için gül gibi yaşar gideriz diye umuyorum :)))

sen bir de 30. haftayı geçince gör hareketleri kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın ve de iyi pazarlar..((((
birkaç gün buralarda olamam belki kedim bugün ameliyat ediliyor
veteriner kararsızlığımı ve iç huzursuzluğumu görünce yapacaksak biran evvel yapalım siz de vicdan azabı çekmeyin dedi ve pazar günü yapmaya karar verdi... ilk 3-4 gün kızıma iyi bakmam lazım.. seminer notlarını da hafta içi paylaşırım sizle..

ay ya bı kedın eksıktı yanı........................kızın gelsın atılır abucu dama.............neyse saka bı yana bende cok severım kedılerı kuçukken kedım vardı yedı sene baktım olunce cok aglamıştım o benım dert ortagım askımdı ..........bı baska oluyo hayvan sevgısı...............ama evlenınce hele apartman hayatında zor ya.........bahvcelı evım olunca ınşşş ılk ışım o olucak..........oğlumda cok ıstedı ama malesef alejık astımı vatr dru kesın yasak dedı...............bıde evlendıgıuım aılede herkes kedı gorunce kosebucak kacıyooo alsam eve uğramazlar .......................arkadaslarımda öle ............

ama bence haksızlık edıyosun kedıye kısır yapcan dımı onunda bebegı ols ya haksızlık...................

nurgülcüm senin kız nazlı olacak sanırım kaydirigubbakcemile3
benim kızlar 3 haftadır babalarına kendilerini hissetiriyoolarkaydirigubbakcemile
senacım dikkatli ol canım çünkü
evde uzun süre yaşayan hayvanlar bebekleri kıskanıp öldürebiliyomuş
sen her ihtimali düşünüp tedbirini allmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…