- 6 Ağustos 2009
- 1.656
- 0
- 44
selam canım, çok iyiyiz sağolasın, canım Şafak hanım telefonla ilişkileri kuran kişi.. Ama özellikle Osman hoca'ya sormak istediğin birşey varsa, belirtirsen Şafak hanım seni görüştürür... tıbbi konularda Osman Hoca ile görüşebilirsin, diğer konularda da Şafak hanım yardımcı olur...
selam sinemciğim, ayy ne güzel heyecanlı bir süreç başlıyor senin için.. için kıpır kıpırdır şimdi. Allah yüzünü güldürsün canım... ne güzel şasnlısın adetlerin düzenli, benimki zaten düzensizdi ama lucrin hrahngi bir gecikme yapmadı. ama yapabiliyormuş, bazılarında hiç olmuyormuş, ama yine de başlanabiliyor tedavi... ama inşallah adet olursun, öylesi daha doğal olur sanırım... evet canım adetinin 2. ya da 3. günü başlanıyor tedavi... ben de 3. günü başladım... dularımız seninle... kaydirigubbakcemile
kızlar bakalım benım üç kız kıme benzıcek buyuk merak aılede..............ben acık kumral renklı gozluyum esım esmer olum babaya cok benzıyıoo ama daha yakışıklı tabı..........sımdı kızları merak edıyolar galıba üçü bı arada olucak.................ınş bana benzer kızlarım ...........ınş saglıkla gelsınler ...................
Sena'cım, seminer notlarını heyecanla bekliyoruz, hatırlatmak istedim... -tatlicadiarzu-
yazıcam hojam yazıcam..
evde değildim bugün , işlerimi bir toparlayayım dedim.. bu ara kedimi de kısırlık ameliyatı ettiricem psikolojik olarak onun stresi sardı beni, kızım gibi benim kıyamıyorum ama bebiş gelmeden de yaptırmam lazım... :uhm:
aaa senin kedin mi var canım? bebekle zor olmayacak mı? senin iki bebeğin olacak desene... kaydirigubbakcemile
eselim güzelim kızlar sana çekerse uff çok güzel olurlar... benc sizin kızların başka şansı yok.. baba sarışın anne sarışın...
ayy ne beceriklisin ne güzel, battaniyeler bile örülmeye başlanmış... keşke ben de yapabilseydim... belki doğumdan sonra öğrenirim e örerim bebişime birşey...
bend e pek uyuyamıyorum kızlar, dön dön derken sabah oluyor... karnım şu son birkaç günde birden büyüdü...
dün akşam babası kızımın ilk hareketini hissetti... bizim kız çok hareketliydi, eşim elini karnıma koydu biraz elini bastırınca ben hissettiğini söyledi.. ee tekmeler de kuvvetlendi artık Cemre'nin tabii... çok duygulandı eşim, gözleri sulandı biranda... o da artık kızını hissediyor.. ne güzel... hihoyyyt