ayın 8 inde ilk ultrasona giricem. heyecanla bekliyorum. bende onu sorucaktım ilk kese göründüğü zaman kalp atışıda duyuluyormu diye ama şimdiden cevapladın çok sağol. heyecanla bekliyorum ogünü. günler geçmiyor bir türlü. bazen gene test yaptırsammı değerler yükseliyormu acaba diye düşünüyorum. sizdede böyle olurmuydu. :uhm:Canbursa ne güzel,sen Allahın şanslı kullarındansın canım... canım bende de mide bulantısı olmadı, olup olmaması, bünyeden bünyeye fark gösteriyor... bunları kafana takma... daha gebeliğin yeni... ilk muayeneni olacaksın, keseyi göreceksin ve o dünyanın en güzel ritmini yani bebişinin kalp atışlarını duyacaksın... işte o zaman hamile olduğunu anlayacaksın... kaydirigubbakcemile2 kaç gün kaldı ilk muayenene? gebe kalmadan önce kilo durumun nasıldı, kilosu düşük olmayanlarda ilk aylarda kilo kaybıgörülüyor.. ben de ilk aylarda 3-4 kilo verdim sonra da aldım ve dengelendi...
Kızlar bir kız haberi de benden...Benim de kızım olacakmış inşallah...O listenizden ben de istiyorum yavaş yavaş başlayayım pembişleri almaya...
inşallah benimkide erkek olur. Yoksa kızlarınız koca bulamıcak kaydirigubbakcemile3Toprak'cım kızların sayısı 7'ye çıktı.. MEryemi de sayarsak erkeklrin sayısı da 2... kızlar açık ara önde.. :lepi: sırada canbursa var... bakalım onun nesi olacak? hihoyyyt
hayırlı olsun toprak allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar bir kız haberi de benden...Benim de kızım olacakmış inşallah...O listenizden ben de istiyorum yavaş yavaş başlayayım pembişleri almaya...
arkadaşlar günaydın.. bu sabah şirketteki diğr gebe arkadaşım doğurdu.. bir oğlu oldu... o kadar talı ki maşallah... çok güzel bir bebek... arkadaşım epidural sezeryan oldu, maşallah hiç operasyondan çıkmış gibi değildi.. şek şakrak bir operasyon oldu dedi... darısı başımıza inşallah.. bizim bebişlerimiz de sağlıkla gelir.. ben özellikle görmek istedim, çıkar çıkmaz geçenlerde genel anestezi ile sezeryan olana rkadaş vardı, onun durumu pek iç açıcı değildi.. ama bu arkadaşı görünce karar verdim.. en de epidural sezeryan düşünüyorum.. zaten doktorumun tavsiyesi de bu yönde... ilk emmeye çalışırken fotolar çektim.. nasıl bir duygu anlatamam... darısı başımıza kızlar... kaydirigubbakcemile
hayırlı olsun nurgül cüm, darısı hepimizin başına..
bana normal ok demezlerse zaten kesin epidürel sezaryen yapıcam, öyle narkozdan ahlaya vahlaya ayılmaya çalışırken düşünemiyorum kendimi....tek isteğim keşke o kesik de olmasa karinda ama ne yapalim, bu kadar mücadelenin sonunda bir eksiklik de o olsun deyivericez galiba...
hayırlı olsun nurgül cüm, darısı hepimizin başına..
bana normal ok demezlerse zaten kesin epidürel sezaryen yapıcam, öyle narkozdan ahlaya vahlaya ayılmaya çalışırken düşünemiyorum kendimi....tek isteğim keşke o kesik de olmasa karinda ama ne yapalim, bu kadar mücadelenin sonunda bir eksiklik de o olsun deyivericez galiba...