Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

evet aynen bende öle bakıyorum neler gereklı olur ılk etapta ınş 26 dan sonra alırım dıgerlerınıde ınş doğduktan sonra............karar verınce alması kolay..........yetrkı saglıkla gelsınler.................

yawww ben de bol bol mandalina yemek isityoommmm
ama şeker diyeti müsaade etmiyoo :sinifsinif:
bahtıma bak sen...

kızım ye ya............mandalına cok tatlı degıl kı bı tane yıyrbılırsın dra sorsana bı..........................

bende aranıza bugun katıldım benim kuzucugumda 26 haftalık rabbim hepimize hayırlısıyla kucamıza almak nasip etsin....

kızım ye ya............mandalına cok tatlı degıl kı bı tane yıyrbılırsın dra sorsana bı..........................

bi tanecik yiyorum da muallimcim bana 1 danecik naaapsın, 4-5 tane birden yemek istiyorummm, benim tek aşerdiğim zımbırtı meyve anacım, başka bişi olmasın bol bol meyve versinler ama yookkk nirdeeeeekaydirigubbakcemile3

kuzum kız olacak ama bugunlerde biraz sıkıntılıyız. salı gunu doktorum rahim ağzı kısalığı var dedi. sürekli dinlen dedi bende bayagı korktum şimdi evin icinde bile hızlı yurumuyorum.... birde ikinci gebeligim ilki cennet kuşu oldu. o yuzden bunuda kybetmek istemiyorum bakalım hayırlısı Allahtan

hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah..kız mı erkek mi bakiim senin kuzun ?

ya bu arada kusura bakma hemen sıkıntımı sizinle paylaştım korktum ya o yuzden. senin yakışıklı bi oğlun olcak galiba şu an ne kadarlık hayırlısıyla kucana alırsın inşllh

kıyamam sana serenase ya.............pekı baska seylerden kısıp meyveyı bıraz fazla yesen .............

hafza ınş az kalmış otuzu gectınmı korkma ınş............ama daha oncekılerı nıye kaybettın yıne rahım ağzuıı kısalığındanmı öleyse bu kez nıye serkaj yapılmadı sana ya...................sımdı bıle bazı drlar serkaj atuıyo............ınş devamlı yat bence cok kalkma ..................

yawww ben de bol bol mandalina yemek isityoommmm
ama şeker diyeti müsaade etmiyoo :sinifsinif:
bahtıma bak sen...

bitanecik dünürüm kıyamam sana yaaa.. şimdi mandalinalar yeşil ve ekşi zaten.. şeker oranı düşüktür eminim... sen minik Doruk'u doğur kasa ile ye bence meyveleri... aa bana bile sıkıntı geldi yaa... neyse ki az kaldı... Allah'ım en de bu duruma düşmim meyvesiz yaşayamam... benneyaptımki

bende aranıza bugun katıldım benim kuzucugumda 26 haftalık rabbim hepimize hayırlısıyla kucamıza almak nasip etsin....

merhaba hafza, aramıza hoşgeldin... hayırlı olsun gebeliğin.. baya ilerlemiş... ne güzel.. Allah tamamına erdirsin... canım doktorun da dmeiş çok dikkat et kendine... mümkünse sürekli istirahat halinde ol... Allah minik kuşunu korusun... :Saruboceq:

ya bu arada kusura bakma hemen sıkıntımı sizinle paylaştım korktum ya o yuzden. senin yakışıklı bi oğlun olcak galiba şu an ne kadarlık hayırlısıyla kucana alırsın inşllh

ahh canım ben de bir bebiş kaybettim, allah bir daha göstermesin ne bana ne kimseye...ama moral bozmak yok hep pozitif hep pozitif ilerleyeceğiz, yolun çoğunu geçmişsin 28. haftayı geçince zaten allah korusun küvöz müvöz alıp yaşatıyorlar...ben 32. haftadayım şu an allahım sonunu görmeyi nasip etsin.evet bir oğlan anası benim neredeyse buralarda bir de 1 arkadaş daha var, herkesinki kız maşallah, Kadınların fendi erkekleri dize getirecek 20-25 sene sonra kaydirigubbakcemile3

Sena sen 32. hafta mı oldun... maşallah sana ya... gerçekten çok az kalmış... aramızda yaklışık 10 hafta varmış yani... ayy ben o haftalara gelince aşırı heyecanlı olurum, nasılbir duygu?

kıyamam sana serenase ya.............pekı baska seylerden kısıp meyveyı bıraz fazla yesen .............

canım benim yediklerim zaten ana hatları ile şöyle :
1- protein grubu : kırmızı et, beyaz et, balık + baklagiller
2-karbonhidrat : bulgur pilavı + tahıllı ekmek
3-yeşillik: salata malzemeleri
4-kalsiyum , magnezyum vitaminler: süt+yoğurt+peynir+ayran+azıcık badem veya ceviz
5-şeker grubu: hiç bir şekilde tatlı yok onun yerine meyve grubundan şekeri az olanlar mesela erik, elma, azıcık mandalina +kuru kayısı veya hurma...

Bunların içinden bir grubu kesip onun yerine meyveyi artıramıyorsun çünkü meyve şekeri de senin bünyeni tehdit ediyor yani bol bol meyve yiyiyorum sağlıklı besleniyorum kısmı hayal :sinifsinif:

Yok yoookkk ben karar verdim 35. haftayı bitirene dek sıkıcam dişimi sonra 36-37-38 eger normale kalırsam da 39-40 allah ne verdiyse yiyecegim zira bu gidişle doğurduktan sonra millet kilo verir ben acısını çıkarıcam diye doğum sonrası kilo alıcam kaydirigubbakcemile3

hiçç ööle deme şekerim, çağırma zaten sıkıntıyı kendi ağzınla..olmayacak inşallah, sen dikkatli beslen gene de çok açılma, az kaldı senin şeker testine de zaten..

Sena sen 32. hafta mı oldun... maşallah sana ya... gerçekten çok az kalmış... aramızda yaklışık 10 hafta varmış yani... ayy ben o haftalara gelince aşırı heyecanlı olurum, nasılbir duygu?

vallahi oldum Nurgül üm, 31+1 iz bugün itibari ile... zaman geçiyor , nasıl geçer dediğim zamanlar bile geçti, allah beterininden korusun..ooluşum 2 kiloya yaklaşıyor teyzeleri , vallahi hiç heyecanlı değilim, benim tabiatımda heyecan sadece topluluk önünde büyük prezantasyonlar yaparken var , onun haricinde şimdilik bir heyecan hissinden ziyade merak var, oğlan nasıl bir şey kime benziyor, huyu suyu ne olacak vs... biraz da alışverişler hazırlıklar tam gaz onlarla oyalanıyorum galiba kafam meşgul sürekli :))

bence en büyük prezantasyonumuz bebekelrimiz olacak, en büyük eserimiz... kaydirigubbakcemile2 ben de neye benzeyeceğini merak ediyorum, bir kere rüyamda gördüm çok güzeldi, o kıza benzeyen bir bebek resmi bulup koydum masaüstüme... :hulya:

hihoohhayyttt bven de 2 ay evvel rüyamda sarışın mavi gözlü bir erkek gördüm beraber denize giriyorduk ana oğul.. benden sarışın mavi çıkmaz ama babaannemiz sarıın mavi gözlü, bir ihtimaldir diye bekliyoruz şimdi kaydirigubbakcemile3 ben de bu resme uygun bir bebiş fotosu buldum laptopuma yükledim sık sık bakıorum kaydirigubbakcemile3

bizim ailde de var kumral yeşil göz... yiğenlerim genelde renkli gözlü... bakalım nasıl olacak, ben rüyamda esmer gördüm, ama çok güzel gözleri vardı, uzun kirpikleri...

kızlar bakalım benım üç kız kıme benzıcek buyuk merak aılede..............ben acık kumral renklı gozluyum esım esmer olum babaya cok benzıyıoo ama daha yakışıklı tabı..........sımdı kızları merak edıyolar galıba üçü bı arada olucak.................ınş bana benzer kızlarım ...........ınş saglıkla gelsınler ...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…