- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım ye ya............mandalına cok tatlı degıl kı bı tane yıyrbılırsın dra sorsana bı..........................
bende aranıza bugun katıldım benim kuzucugumda 26 haftalık rabbim hepimize hayırlısıyla kucamıza almak nasip etsin....
hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah..kız mı erkek mi bakiim senin kuzun ?
yawww ben de bol bol mandalina yemek isityoommmm
ama şeker diyeti müsaade etmiyoo :sinifsinif:
bahtıma bak sen...
bende aranıza bugun katıldım benim kuzucugumda 26 haftalık rabbim hepimize hayırlısıyla kucamıza almak nasip etsin....
kuzum kız olacak ama bugunlerde biraz sıkıntılıyız. salı gunu doktorum rahim ağzı kısalığı var dedi. sürekli dinlen dedi bende bayagı korktum şimdi evin icinde bile hızlı yurumuyorum.... birde ikinci gebeligim ilki cennet kuşu oldu. o yuzden bunuda kybetmek istemiyorum bakalım hayırlısı Allahtan
kuzum kız olacak ama bugunlerde biraz sıkıntılıyız. salı gunu doktorum rahim ağzı kısalığı var dedi. sürekli dinlen dedi bende bayagı korktum şimdi evin icinde bile hızlı yurumuyorum.... birde ikinci gebeligim ilki cennet kuşu oldu. o yuzden bunuda kybetmek istemiyorum bakalım hayırlısı Allahtan
ya bu arada kusura bakma hemen sıkıntımı sizinle paylaştım korktum ya o yuzden. senin yakışıklı bi oğlun olcak galiba şu an ne kadarlık hayırlısıyla kucana alırsın inşllh
kıyamam sana serenase ya.............pekı baska seylerden kısıp meyveyı bıraz fazla yesen .............
bitanecik dünürüm kıyamam sana yaaa.. şimdi mandalinalar yeşil ve ekşi zaten.. şeker oranı düşüktür eminim... sen minik Doruk'u doğur kasa ile ye bence meyveleri... aa bana bile sıkıntı geldi yaa... neyse ki az kaldı... Allah'ım en de bu duruma düşmim meyvesiz yaşayamam... benneyaptımki
Sena sen 32. hafta mı oldun... maşallah sana ya... gerçekten çok az kalmış... aramızda yaklışık 10 hafta varmış yani... ayy ben o haftalara gelince aşırı heyecanlı olurum, nasılbir duygu?