selam kızlar..................bebek annesını emdığı surece anneye cok alışıyo ama tavsıyem ayrı oda kızlar................emzırıp yatırın tabı ılk ıkı üç ay yanında yatın ama mutlaka baska oda ve sölım tek cocuk anneye cok alışıyo.............ve tavsıyem zaman gecırmeden bı daha yapın bakın benım gıbı onbeş sene ara vermeyın napcam ben bunca rahattan sonra...................tabı olm adı kayıplarım var kısmett bu ışler..................herkese kolay gelsın....................serenase oda alınca fotolarını yoola..................
kızlar sonunda aranıza katılıyorum artık
15gündür annemle ananem vardı onların yanında bi türlü giremedim
valla hersey hazır çok iyiy oluyodu ama gittilersenağlama
yazdıklarınızı yavas yavas okucam artık
bebişler ve göbişler ne durumda...
en son okuduğum kardeş konusuydu
valla benimkiler şimdilik ikiz elimden gelse bunlar 3 yasına girsin hemen kardeş yapmakkaydirigubbakcemile3
keşke dondurma bebeklerim olsaydı benimde
valla imkanınız var hiç düşünmeyin kızlarkaydirigubbakcemile2
kızlar size diyet güncemi anlatayım cokacimcoook
meğersem insan neleri yiyormuş da kıymetini bilmiyormuş günlük hayatında.. mutfaktan geçerken ağzıma attığım 4-5 fınfık 3-4 badem den oluşan kuruyemiş kasemi bile özledim :)))
sabhları 2-3 kayısı ve 2 bardak su ilk iş kalkar kalkmaz. sonra 20 dak kadar bekelyip kahvaltı..menümüz 2 tahıllı ekmek + 2 ceviz+ 60 gram light peynir(2 kibrit kututsu kadar) + bol domates salatalık +1 bardak light yağsız süt ..Kahvaltıdan 1 saat sonra da 1 porsiyon meyve ( şeftali-muz-karpuz-çilek hariç ) bunların şeker oranı yüksekmiş..
Kahvaltı ve ara öğün açısından saat 13.00 e kadar rahatız.Bunları yediğim için açlık hissetmiyorum çok fazla sorun yapmadım.
saat 13.00-13.30 arası öğle yemeğimiz var : 3 köfte/veya 90 g r et/ veya 90 gr tavuk ızagara + bol salata + 4 kasik yagsiz light yogurt + 1 dilim tahıllı ekmek. Bu öğünde zorlanıyorum biraz sankli bana az gibi geliyor, pek karnim doymuyor ama gurultusu kesiliyor hiç olmazsa.
Saat 16.00 da 1 dilim ekmek üzerine light peynir karper sürüp yiyorum. Bu da gurultuyu biraz kesiyor işte..
Saat 19.30-20.00 gibi öğle yemeğinin aynısı + yanına 2-3 kaşık yağsız sebze yemeği .( yemeklerin hiçbiri içinde şeker içermeyecek mesela zeytinyağlılar, hiç mi dedim 1 küp şeker bile dedi ) . Baklagiller yenmiyecek çünkü et yiyormuşum... Yemeklerde sadece su icmemi uygun buldular..
Destapo kampına girdim diyorum gülüyor diyetisyen hanım....:uhm:
Akşam da 22.00 civarı 1 bardak light süt ve 2-3 erik yiyorum..
Şimdi diyeceksiniz ki belki bu menü normal ne var ki, ama hamile karnı habire gurulduyor kızlar :sm_confused: Belki diyeceksiniz ki ne bu aç kalmışın, ne yapayım sıkıcam dişimi 2 hafta ..sonrasında pozitif haberler almak umuduyla..
Dua edin de şu mübarek ramazanda fazla daralmadan atlatabileyim bu işi...
kızlar sonunda aranıza katılıyorum artık
15gündür annemle ananem vardı onların yanında bi türlü giremedim
valla hersey hazır çok iyiy oluyodu ama gittilersenağlama
yazdıklarınızı yavas yavas okucam artık
bebişler ve göbişler ne durumda...
en son okuduğum kardeş konusuydu
valla benimkiler şimdilik ikiz elimden gelse bunlar 3 yasına girsin hemen kardeş yapmakkaydirigubbakcemile3
keşke dondurma bebeklerim olsaydı benimde
valla imkanınız var hiç düşünmeyin kızlarkaydirigubbakcemile2
canım sana allah sabır versin. aslında çok sağlıklı bir beslenme şekli, ben de mi yapsam acaba... zorunda olma işi kötü yoksa güzel görünüyor. sağlıksız şeyler yemektense bu şekilde beslenmek çok daha iyi. ben de pek balık tüketmediğimi farkettim. artık 1 eylülü bekliyorum sezonun açılmasını...cokacimcoook
oğluşunla sana sağlıklı beslenmeler... alkisalkisalkis
canım benim sen bu kadar katı yapma zaten, ama buna temel alıp en azından öğün sayını 5-6 ya çıkarabilirsin o zaman daha az acıkır ve ana öğünleri az yersin.. zorunda hissetmezsen sanki ana hatları itibariyle yapılabilir görünüyor, sen yanına arada tatlı ve meyveni de ekle , ben destapo kampından çuıkana kadar malesef böyle :)))
muallim ben iyiyim canım kızıma isim araştırıyorum... gamyoncuiremsu çok zor bir işmiş gerçekten. beş altı isim belirledim eşimle birini seçmemiz lazım... tam içimize sinen bir isim yok snaırım sürekli erteliyoruz. ben bir taneye bulamıyorum allah sana kolaylık versin muallim. üçüne birden isim bulacaksın... cinsiyetleri belli oldu mu muallim, artık seninkinin de belli olmuş olması lazım...
neden küs olduğumu düşündüğünü anlamadım... gamyoncuiremsu
ilahii dünür beni çok güldürdün...teşekkürler önerin için kaydirigubbakcemile3 burda hamile bir arkadaşım var kızının adı Duru, şimdi de oğlu olacak doğurdu doğuracak ismi Doruk.. ne tesadüf değil mi? kaydirigubbakcemile2 merak etme isim koyarken bu uyumu da göz önünde bulundururum dünür... bu arada istanbul'dan bir kaç arkadaşım ve kayınvalide de Duru'yu önerdi. babası ile bir oturup konuşalım... ama Duru bizim Hacı Şakir esprisinin malzemesi oldu yaa... sonra da kızımla dalga geçmesinler... kaydirigubbakcemile
canım azcık kaprıs yapımmmmm dedım.................bak benımkıler ıkısı kız canım bırı bellı ermed...................ınş bakalım o ne...............ısım konusunda haklısın ama ben belırledım sayılır.................
reyhan ela
elvan hüma
efnan dila
eger erkek olursada
kerem utku ............ınşşşşşşşşşşşşşşş hayırla gelsınler canım...................
allah canınızı almasın yaaaaaaaaaaa.....................ıkı dunur dugun davetıyesıne ısım mı bıuluyonuz..................sımdıden ya................ne dıyım eferın hadı hayırlısı valla sız sımdıden torunların adlarını bılenm hazırlarsınız kızzzzzzzzzzzzzemuszemus
kızlar geldim dr.dan
çok şükür bebklerim saglıklıhihoyyyt
biri 170gr biri 162
kafa kafaya vermişler oynayıp duruyolarkaydirigubbakcemile5
kızın cinsiyeti kesin belli oldu inş.
ama diğeri saklıyor
onu büyük ihtimalle erkek bekliyoruz artık
serife hemşireye12.haftada cinsiyetlerinin kız-erkek olduğunu söylemiştim
erkek dediyse değişmez ama kız değişebilir demişti
genelde kızlar göstermez saklar ama sanırım benim oğlum daha edepli olacakkaydirigubbakcemile3
muallimcim herkes birbirne şimdiden dünür demeye başladı artık
kızıma talipliler şimdiden çıktıda
oğlumada senin kızlardan birini alırım artıka.s.