Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

şekerim gittim diyetisyene geldim, vallahi kadın moralimi düzeltti. :Saruboceq:
en başından bu yana aldığım 7 kilonun sadece 2,5 kilosu yağ imiş, çok iyi beslenmişsiniz ve de sadece bebeği beslemişsiniz. kalan kısmı su , o da doğumda hemen gider siz hastaneden doğum öncesi kilonun 2-3 kg fazxlasıyla çıkarsınız dedi..( bu doktorlar da pek bir iyimser çıktı bu ara CADIARZU) listeyi yaptı verdi bir bakınca içim karardı azıcık doğrusu neredeyse aç kalırım gibime geliyor ama yemeye başlayınca öyle hissetmezsiniz dedi... bakalım sıkıcaz dişimizi, neyi kolay oldu ki bu hamileliklerin bu da olsun boşver dedim kendi kendime inada bindirdim sonra ... çıkmamız lazım oolum bu durumdan sen de dişini sık birazcık dedim.. savaşçı oğlum yarı yolda bırakmaz beni inşallah.. 2. testi geçersek dondurma ısmarlıycam ona naniknanik

öperim hepinizi..

aman canım benim haklısın, işte beni gördünüz lütfen kendinize dikkat edin, size vermesin rabbim .. doğurunca kek börek pasta günleri yaparız artık ne yapalım cokacimcoook

tabii dünürüm bundan sonra ayrılmayız :))
takvim üzerinde konuşup anlaşırız , ramazana, bayramlara , yaz tatillerine denk gelmesin di,ye kaydirigubbakcemile3

iyi bari canım, geçmiş olsun. bence siz başarırsınız, güveniyorum size. kaydirigubbakcemile5
ben de dikkat edeceğim bundan sonra sena, gelemem ben öyle rejimlere son aşamada. zaten hayatım rejimle geçmiş. zararlı şeyleri kesiyorum bundan sonra. :mirmirmirmir

evet evet mutlaka ara vermeden hemıde.....................tek cocuk cok zor .................bu kez ıkız ols ama ..................

muallim sen ne diyosun sekerim ??
iki tane daha alsak 3 eder, benim koca boşar beni :)))
seninki gibi bir seferde olsaydı kimse dokunamazdı ammaaa bu sefer 1+2 zor gelir vallahi
veren rabbim nasip ederse 1+1 versin , sağlıklı versin ne diyeyimmm
ammaannnnn neyse daha bunları doğurduk büyüttük de 2. yi hesaplioruz , erteleyelim bu konuşmaları bir süre :))

nurgülüm dikkat et sen keke böreğe, pastaya .. acı çıkıyor sonra aheste aheste lmaz:

evet yaaa hele senin şu sıkıntılı günlerinde bir de ikiz gebelikten bahseder olduk....

canım elevit artı demir hapı da içmeye başlayınca iştah baya kabardı bu sabah kahvaltı sonrası tartıldım ilk gebelik haftamdan bu yana 1 kilo almış görünüyorum. ama kahvaltıdan da kaynaklanmış oalbilir. yarın sabah aç karna tartılacağım. bütün gebelik boyunca 7 kilo almayı planlıyorum. maksimum 10 kilo. umarım başarabilirim.

kızlar bu şeker olayı benim hiç aklıma gelmedi bendemi ölçtürsem pko var bendede birde bebişlerin cinsiyetlerini kaçıncı hafta öğrendiniz benim ikizler biraz geç gösterecekler galiba kendilerini :))

kızlar bu şeker olayı benim hiç aklıma gelmedi bendemi ölçtürsem pko var bendede birde bebişlerin cinsiyetlerini kaçıncı hafta öğrendiniz benim ikizler biraz geç gösterecekler galiba kendilerini :))

hiram cım bu meret gebeliğin öncesinde kendini gösterir mi hiç bilemiyorum ki bir doktora sor istersen.. ama i,kiz madem en başından itibaren dengeli beslenme ile bunun önüne geçersin gibime geliyor.. cinsiyet meselesini bana hiç sorma ben o konuda kötü bir örneğim :))) 22. haftaya kadar kız mı erkek mi belli olamadı :))

hiram senin için erken biraz cinsiyet konusunu öğrenmek için. 14. hafta itibariyle öğreniliyor. ama ben de serenenas gibi geç öğrendim sayılır. ama bazıları 12. haftada öğreniyor. benimki erkekti kız oldu serenenasın ki kızdı erkek oldu. bu da biraz tuhaf oluyor, alışıyor insan. neyse ben şimdi kız alıştım yeni bir sürpriz istemem valla... hayırlısı olsun canım.

hahahaaaa bak şimdi dünür ettiğin lafa !
yaaa bööle oluyor işte süpriz istemem falan kaydirigubbakcemile5
ben dün bebek odası siparişi verdim, 8 haftada getiriyorlarmış stok çalışmıyorlar diye mecburen verdim 26. haftam yarın bitiyor annemler 28 hafta bitsin öyle diye direttiler ama 28+8 :36 nerdeyse doğururum o kadar da geçe kalsın istemedim. mavili ayılı bir oda bu saatten sonra pembiş ve de bebekli bir odaya dönme şansı da zayıf yanarım vallahi bir süprizle ddha kaydirigubbakcemile3

yok artık canım değişmez bu haftadan sonra... görmüşsünüz de mikro pipiyi... ispatı var yani kaydirigubbakcemile3 aslında hemen odasında kalamıyormuş bebek. çocuğu olan arkadaşlara ve ablamlara sordum da, en az 1, 1.5 yıl yatak odasında bize arkadaşlık ediyormuş. gece emzirmelerinden dolayı. ben o nedenle acele etmeyi düşünmüyorum. tek beşik alırım diye düşünüyorum ilk etapta.

1-1,5 yıl mı ??????????????????
ne diyosun dünür ... ben 2 ay falan die duydum, yok aaaa o kadar nasıl yatarız 3 kişi ??
:)))))

canım ben de yaşamadım ama emdiği sürece öyle olacak dediler... eşimin de pek hoşuna gitmedi bu fikir... kaydirigubbakcemile3

benim bir akrabamda bu oldu , kızları ş an 4 yaşında ve hala anne babayla yatıyor , pedagoga götürdüler bunun için .. ilk 6 ayda yatağına alıştırmanız gerekirdi bu yüzden böyle olmuş demiş kadın.. ben o kadar yanımda tutabileceğimi sanmıyorum. emse de gider odasında veririm gibime geliyor opuyorumnanaktan

kızlar size diyet güncemi anlatayım cokacimcoook

meğersem insan neleri yiyormuş da kıymetini bilmiyormuş günlük hayatında.. mutfaktan geçerken ağzıma attığım 4-5 fınfık 3-4 badem den oluşan kuruyemiş kasemi bile özledim :)))

sabhları 2-3 kayısı ve 2 bardak su ilk iş kalkar kalkmaz. sonra 20 dak kadar bekelyip kahvaltı..menümüz 2 tahıllı ekmek + 2 ceviz+ 60 gram light peynir(2 kibrit kututsu kadar) + bol domates salatalık +1 bardak light yağsız süt ..Kahvaltıdan 1 saat sonra da 1 porsiyon meyve ( şeftali-muz-karpuz-çilek hariç ) bunların şeker oranı yüksekmiş..

Kahvaltı ve ara öğün açısından saat 13.00 e kadar rahatız.Bunları yediğim için açlık hissetmiyorum çok fazla sorun yapmadım.

saat 13.00-13.30 arası öğle yemeğimiz var : 3 köfte/veya 90 g r et/ veya 90 gr tavuk ızagara + bol salata + 4 kasik yagsiz light yogurt + 1 dilim tahıllı ekmek. Bu öğünde zorlanıyorum biraz sankli bana az gibi geliyor, pek karnim doymuyor ama gurultusu kesiliyor hiç olmazsa.

Saat 16.00 da 1 dilim ekmek üzerine light peynir karper sürüp yiyorum. Bu da gurultuyu biraz kesiyor işte..

Saat 19.30-20.00 gibi öğle yemeğinin aynısı + yanına 2-3 kaşık yağsız sebze yemeği .( yemeklerin hiçbiri içinde şeker içermeyecek mesela zeytinyağlılar, hiç mi dedim 1 küp şeker bile dedi ) . Baklagiller yenmiyecek çünkü et yiyormuşum... Yemeklerde sadece su icmemi uygun buldular..

Destapo kampına girdim diyorum gülüyor diyetisyen hanım....:uhm:

Akşam da 22.00 civarı 1 bardak light süt ve 2-3 erik yiyorum..

Şimdi diyeceksiniz ki belki bu menü normal ne var ki, ama hamile karnı habire gurulduyor kızlar :sm_confused: Belki diyeceksiniz ki ne bu aç kalmışın, ne yapayım sıkıcam dişimi 2 hafta ..sonrasında pozitif haberler almak umuduyla..

Dua edin de şu mübarek ramazanda fazla daralmadan atlatabileyim bu işi...

selam kızlar..................bebek annesını emdığı surece anneye cok alışıyo ama tavsıyem ayrı oda kızlar................emzırıp yatırın tabı ılk ıkı üç ay yanında yatın ama mutlaka baska oda ve sölım tek cocuk anneye cok alışıyo.............ve tavsıyem zaman gecırmeden bı daha yapın bakın benım gıbı onbeş sene ara vermeyın napcam ben bunca rahattan sonra...................tabı olm adı kayıplarım var kısmett bu ışler..................herkese kolay gelsın....................serenase oda alınca fotolarını yoola..................

kızlar sonunda aranıza katılıyorum artık
15gündür annemle ananem vardı onların yanında bi türlü giremedim
valla hersey hazır çok iyiy oluyodu ama gittilersenağlama
yazdıklarınızı yavas yavas okucam artık
bebişler ve göbişler ne durumda...
en son okuduğum kardeş konusuydu
valla benimkiler şimdilik ikiz elimden gelse bunlar 3 yasına girsin hemen kardeş yapmakkaydirigubbakcemile3
keşke dondurma bebeklerim olsaydı benimde
valla imkanınız var hiç düşünmeyin kızlarkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…