- 30 Ekim 2008
- 2.372
- 4
Sena'cım sen o kadar da dikkat ettin ya... daha önce de böyle bir rahatsızlığın var mıydı canım. gerçi pco'lar potansiyel şeker hastası... ben de gebelik öncesi ölçtürmüştüm, kolum resmen mosmordu. üst üste kan alınıp ölçülüyor. bende normal seviyede çıkmıştı.
çok üzüldüm gerçekten, Allah yardımcın olsun. umarım seni zorlamaz verilecek diyet ve işe yarar. ben senin harfiyan uyacağından eminim. neleri atlattınız bunu da atlatacaksınız oğluşunla... öpüyorum sizi opuyorumnanaktan
şekerim gittim diyetisyene geldim, vallahi kadın moralimi düzeltti. :Saruboceq:
en başından bu yana aldığım 7 kilonun sadece 2,5 kilosu yağ imiş, çok iyi beslenmişsiniz ve de sadece bebeği beslemişsiniz. kalan kısmı su , o da doğumda hemen gider siz hastaneden doğum öncesi kilonun 2-3 kg fazxlasıyla çıkarsınız dedi..( bu doktorlar da pek bir iyimser çıktı bu ara CADIARZU) listeyi yaptı verdi bir bakınca içim karardı azıcık doğrusu neredeyse aç kalırım gibime geliyor ama yemeye başlayınca öyle hissetmezsiniz dedi... bakalım sıkıcaz dişimizi, neyi kolay oldu ki bu hamileliklerin bu da olsun boşver dedim kendi kendime inada bindirdim sonra ... çıkmamız lazım oolum bu durumdan sen de dişini sık birazcık dedim.. savaşçı oğlum yarı yolda bırakmaz beni inşallah.. 2. testi geçersek dondurma ısmarlıycam ona naniknanik
öperim hepinizi..