birkaç gündür sabahları düzenli ceviz yemeye başladım birkaç tane... bunu kalkar kalkmaz yapıyorum... en aç olduğum saatler...
sonra sıkı bir kahvaltı yapıyorum... en az 2 dilim ekmek (ince değil), beyaz peynir, domates, salatalık, yeşil biber ve zeytin... zaman zaman haftada bir de haşlanmış yumurta yiyorum.. bu sıra bunu biraz aksattım...
öğle yemeğine kadar genelde düzenli oalrak bir meyve yiyorum... sabah kahvaltısını iyi yaptığım için öğle yemeğinde çok iştahım olmuyor...
öğlen de şirkette çorba, pilav ve sulu et yemeği haricinde ne yemek çıkarsa artık; ama mutlaka yoğurt yemeye çalışıyorum. aslında burada salata eksik kalıyor...
öğleden sonra da çerez atıştırıyorum 3-5 tane ve yine mutlaka meyve yiyorum...
akşam iftar soframız oldukça zengin oluyor... kayınvalidem ramazan nedeniyle bizde ve geleneksel yemeklerini yapıyor... ve mutlaka mantı oluyor... hiç kaçırmıyorum... kaydirigubbakcemile3 ama yanında sadece salata yiyorum... işte en büyük yanlış bu öğünde...lmaz: tabii akşam yemeğinden sonra herhangi birşey yiyecek halim kalmıyor...buna bir dur demek lazım değil mi... :uhm:
ahahhhh bu tüp oğlanlar nazlı ve de edepli çıktılar, bir gizem gizem nooluyosa artık, benimki de bu tarz çıktı şekerim. sağlıkla gelsinler çok şükür bunu veren rabbime de..
ama şimdi birden sizi okuyunca dedim ki yahu hep tüp gelin ttüp damat olacak bunlar, allahım esirgesin torunlar da tüp olmasın beeeeyasakkelime
canım azcık kaprıs yapımmmmm dedım.................bak benımkıler ıkısı kız canım bırı bellı ermed...................ınş bakalım o ne...............ısım konusunda haklısın ama ben belırledım sayılır.................
reyhan ela
elvan hüma
efnan dila
eger erkek olursada
kerem utku ............ınşşşşşşşşşşşşşşş hayırla gelsınler canım...................
allah canınızı almasın yaaaaaaaaaaa.....................ıkı dunur dugun davetıyesıne ısım mı bıuluyonuz..................sımdıden ya................ne dıyım eferın hadı hayırlısı valla sız sımdıden torunların adlarını bılenm hazırlarsınız kızzzzzzzzzzzzzemuszemus
kızlar geldim dr.dan
çok şükür bebklerim saglıklıhihoyyyt
biri 170gr biri 162
kafa kafaya vermişler oynayıp duruyolarkaydirigubbakcemile5
kızın cinsiyeti kesin belli oldu inş.
ama diğeri saklıyor
onu büyük ihtimalle erkek bekliyoruz artık
serife hemşireye12.haftada cinsiyetlerinin kız-erkek olduğunu söylemiştim
erkek dediyse değişmez ama kız değişebilir demişti
genelde kızlar göstermez saklar ama sanırım benim oğlum daha edepli olacakkaydirigubbakcemile3
muallimcim herkes birbirne şimdiden dünür demeye başladı artık
kızıma talipliler şimdiden çıktıda
oğlumada senin kızlardan birini alırım artıka.s.
aaa hiç de bilem, adı gibi saf arı bir isim bence .. ben alya yı eğer duru dan daha fazla beğenmeseydim veya alya = doruk gibi anlamları aynı olmasaydı şak der koyardım.. sen gene de gönlüne uygun olanı seç, alternatiflerin ne bu arada ki yorum yapıyorum zemuszemus
ahahhhh bu tüp oğlanlar nazlı ve de edepli çıktılar, bir gizem gizem nooluyosa artık, benimki de bu tarz çıktı şekerim. sağlıkla gelsinler çok şükür bunu veren rabbime de..
ama şimdi birden sizi okuyunca dedim ki yahu hep tüp gelin ttüp damat olacak bunlar, allahım esirgesin torunlar da tüp olmasın beeeeyasakkelime
canım pilav, çorba ve sulu yemekler yok.. zaten pek sevmezdim... gebelikte iyice soğudum bunlardan... ama hemen her akşam amntı var bir haftadır... kaydirigubbakcemile3 bunun yerine besleyici bir salata koyabilsem süper olacak ama zor görünüyor... allahtan onlarla sahura kalkmıyorum, katmerler börekler havada uçuşuyor... eşim sabahları çok aç oluyorsun seni sahura kaldıralım dedi de sakınn dedim... kaydirigubbakcemile3 bunlardan bahsedince acıktım ben... yemeğe gideyim... cokacimcoook
kızlar bende bi isim sölim belinay çok güzel bi isim Kuranda Ayın gölün yüzeyine yansıması, Peygamber Çiçeği anlamına geliyor..
Kizlar siz ne cabuk ogrendiniz ya cinsiyetlerii, burda 20 haftadan ogrenemiyozz yaa.. ozele giriyor daha erken gidildigi zaman oda pahali,ama bende merak hat safhada , dayanamicam gibi.. en erken ne zaman ogrenilir bu cinsiyet ?????????
Haa benim isimlerde hazir kizlarrr..
Erkek olursa : Suheyl (sahabe ismi suheyl bin amr )
Kiz olursa : Azra ( Hz. meryemin lakabii )
Kizlar siz ne cabuk ogrendiniz ya cinsiyetlerii, burda 20 haftadan ogrenemiyozz yaa.. ozele giriyor daha erken gidildigi zaman oda pahali,ama bende merak hat safhada , dayanamicam gibi.. en erken ne zaman ogrenilir bu cinsiyet ?????????
Haa benim isimlerde hazir kizlarrr..
Erkek olursa : Suheyl (sahabe ismi suheyl bin amr )
Kiz olursa : Azra ( Hz. meryemin lakabii )