Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

genel olarak iyi bence , bravo vallahi
ancak pilav ve mantı işi bozar, hergün pilav yakar bizi dünür .. hele ki hergün mantı bizi bozar :))) aman dikkat şekerim..

senacım büyük ihtimalle torunlarda tüp olacak
tabii ozamana kadar başka yöntemler cıkmazsakaydirigubbakcemile3
hadi bizim sadece socuklar laboratuvarda oldu
artık onları normal yolla evlendirebilirsek şükrederizyerimseniben

yaaa evet ama mazallah cocuklar yasamasin bu tup derdini esel cim ...
yeteri kadar cektik biz , onlarin gunahı ne be arkadasim kaydirigubbakcemile5

kapris yapmakta haklısın valla. üçüz anası olacaksın... biz de idare edicez artık değil mi sena... muallim vallahi baravo sen bir isim değil 8 isim birden bulmuşsun maşallah... tebrik ederim seni... çok da uyumlu isimler özellikle kerem utklu ismini beğendim... alkisalkisalkis

önce kızıma koyalım da bir isim... eşlerini seçtik bir de çocuklarına isim koyarmışız...
çocuklar bunları okumaz umarım ilerde... naniknanik

esel erkek erken belli olur kız sonradan belli eder derler... canım hayırlısı olsun... üç boyutlu ultrasonda herşey ortaya çıkıyor... az kaldı nasılsa...maşallah kiloları çok iyi... benimki tek onunla aynılar... iyi beslemişsin onları... allah sağlık sıhhat versin... opuyorumnanaktan

ben erkeğe şartlandığım için Poyraz düşünüyordum...
kız olunca işler karıştı... mevcut alternatifler:
Defne, Deren, Derin, Cemre, Miray, Nihan ve Zeynep alternatifler canım... daha da var da en beğendiklerimi yazdım... anlamlarını merak ederseniz yazabilirim... kaydirigubbakcemile3

tüp aile olacaklar desene... laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

canım pilav, çorba ve sulu yemekler yok.. zaten pek sevmezdim... gebelikte iyice soğudum bunlardan... ama hemen her akşam amntı var bir haftadır... kaydirigubbakcemile3 bunun yerine besleyici bir salata koyabilsem süper olacak ama zor görünüyor... allahtan onlarla sahura kalkmıyorum, katmerler börekler havada uçuşuyor... eşim sabahları çok aç oluyorsun seni sahura kaldıralım dedi de sakınn dedim... kaydirigubbakcemile3 bunlardan bahsedince acıktım ben... yemeğe gideyim... cokacimcoook

güzel isinmler aman bahtları güzel olsun herşeyden evvel...
el muallim için 2 kız bir oğlan dilemiştim, bak tuttu vallahi, esel e de bir kız bir erkek , senle ben de bir araya gelince 1 kız 1 erkeği buluyoruz dünür kaydirigubbakcemile5

ye dünürüm ye yarasın
bek şeker çıktı ben bişi yiyemiyorum sen vaktin varken ye boşver beni alkisalkisalkis

bıde ..........neda...............bu ısmı cok begenıyorum.............ferah...............bu ısımde guzel eslem.................buda guzel ınş guzel bı ısım bulursun mınnoşa................

teşekkürler kızlar... çalışmalarım devam ediyor... orjinal ve anlamlı bir isim bulup size açıklayacağım... bulamazsam yukardakilerden biri olacak... aslında ben leyla, asude, şefika gibi klasik isimleri de beğeniyorum...

kzılar bugün muayenem vardı ama işler yoğundu yarına kaldı bebişle randevu... ve bu sabah ilk tekmesini attı kızım... hem de arka arkaya 3 tane... neye uğradığımı şaşırdım... sonra da başladım ağlamaya... allah sonumuzu hayır etsin... -tatlicadiarzu-

şimdi seni okurken benimki de bir girişti ki karnımda sormaaa ,
muallimi düşünemiyorum 3 tane birden zemuszemus

kızlar bende bi isim sölim belinay çok güzel bi isim Kuranda Ayın gölün yüzeyine yansıması, Peygamber Çiçeği anlamına geliyor..

Kizlar siz ne cabuk ogrendiniz ya cinsiyetlerii, burda 20 haftadan ogrenemiyozz yaa.. ozele giriyor daha erken gidildigi zaman oda pahali,ama bende merak hat safhada , dayanamicam gibi.. en erken ne zaman ogrenilir bu cinsiyet ?????????

Haa benim isimlerde hazir kizlarrr..

Erkek olursa : Suheyl (sahabe ismi suheyl bin amr )

Kiz olursa : Azra ( Hz. meryemin lakabii )

kızlar bende bi isim sölim belinay çok güzel bi isim Kuranda Ayın gölün yüzeyine yansıması, Peygamber Çiçeği anlamına geliyor..

hiramcığı mselam.

canım gebeliğin nasıl gidiyor? inşallah sen de cinsiyetini öğreneceksin yakında... allah cinsiyetini gönlüne göre versin... senin tek değil mi? canım belinayın telaffuzu zor gibi ama anlamı çok güzelmiş... çok teşekkür ederim önerin için...

mihriban ben 16. haftada öğrendim canım cinsiyetini. ondan önceki haftalarda yapılan tahminler yanlış çıktı. serenenas benden de geç öğrendi...
aslında 12. hafta itibariyle öğrenilebiliyor ama kesinleşmesi 14. hafta ile 20. hafta arasında oluyor... sık ultrasona girme şansın yoksa sen şuan hemen gitme... daha ileri haftalarda en azından 14. haftan bitmiş olsun... allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli bir bebiş versin...

ayy ne güzel herkesin ismi hazır... biz hala karar veremedik... :uhm:

yani dünür güleyim mi sana bilemiyorum..
isimlerinin hepsi güzel, olmadı 2 tane koyarsın hem seçim şansın da artar, 4-5 harfli seçerken kimlik bilgileri 10 hanelilerde ad soyad yanyana olur bak o da pratik olur , universite sınavı pasaport kodlama filan... anla artık boşluktan neler geliyor aklıma :))

bu aralar hamileik sebebi ile işlerim oldukça düşük , evden çalışıyorum ben zaten ama kapasitem düştü, canım sıkılmaya başladı kafayı abuk sabuk işlerle bozdum :)))

dünürüm nasılsın? nasıl gidiyor rejim? alıştın mı biraz? ben dün öğlen ton balıklı salataya başladım, akşam da mantıya elim gitti gitti çektim... yemedim yani... kaydirigubbakcemile3 bugün öğlen de peynirli salata yiyeceğim gerçi akşam kurt gibi acıkıp bunu fazlasıyla çıakrtıyorum ama... zamanla alışırım diye düşünüyorum... çünkü kilo artışı için tehlikeli zamanlara girdim... ama sağlıklı beslenme konusunda tecrübeliyim ne de olsa... kaydirigubbakcemile2

evet isim koleksiyonu oldu kızımın maşallah... bizim baba zor isim beğendiremiyorum... çok içime sinen bir isim bulsam ikna ederim de ben de üstelemiyorum... yoksa poyraz ismine de muhalefet etmişti ama ikna etmeyi başarmıştım... biz evdeki bütün çiçeklere ve evlilik yıldönümlerimizde diktiğimiz ağaçlara bile isim veriyoruz... hatta yeni aldığımız arabamıza bile isim koyduk: Bekir kaydirigubbakcemile3 bu ara yeni bir şirket kuruluşu söz konusu ona da isimarıyoruz... anlayacağınız bu konuda doktora yapıyorum bu aralar... kaydirigubbakcemile2 şirket isminde bir strateji ve konumlandırma yapmak gerekir isim koymadan önce, senin önerilerini okuyunca kızım için de mi bir strateji ve konumlandırma geliştirsem acaba dedim biranda... sositososito

yazlıktan mı çalışıyorsun? evet boş kalmak kötü ama bugünlerin değerini bil.. yarın öbür gün senin sıpaa benim cadıı doğduğunda bu günleri çok arayacağız... iki satır yazışabileceğimize bile ihtimal vermiyorum... ben de geceleri uykuda dinlenebiliyorum ancak, bu sıra kendimi işlere verdim... progetanlı baygın günlerin acısını çıkartıyorum... -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

mihriban sen 13. haftandaymışsın acele etme derim ben. ben 16. hafta öğrendim 20 de gittim değişti :)) ama 14. hafta % 90 kız /erkek denenlerde değişiklik olmadı arkadaşlarım arasında..Bu biraz bebeğin içerdeki duruşuyla alakalı, benimki en başından beri bacakları kapalıydı ondan olsa gerek... Sen de stres yapma en ideali bnece 19-20. hafta çünkü erkek bebeklerin testis gelişimi bu haftalarda bitiyor , durum netleşiyor. Önce kız denen erkeğe dönüşebiliyor yani.. Hayırlı ve sağlıklı gelsin en önemlisi o..

babay cim, stratejik olmak işin şakası bir yana , insan ister istemez özeniyor hele ki ilk çocuk olunca..çok normal bu gelgitlerin yaşanması :kedi:
ben alya ve doruk isimlerini çok beğenerek ve isteyerek karar vermiştim, başka bir şeye kafa yormadım, patadanak seçtim, ama alternatifli durumlarım olsaydı birden çok isim arasında ben de düşünürdüm muhtemelen . bir de bu isimerin hikayesi var biliyorsun yani düşük- rahime yerleşme- konumlanma vs gibi durumlarından dolayı önce seçtiğim bu isimler bebkle birlikte anlam da kazandı benim açımdan.

sen acele etme daha dur, 6.a yını falan geçince netleşir gibime geliyor ister istemez içlerinden birine daha çok alıştığını farkedeceksin CADIARZU

yazlıktayım bazen , bazen de istanbul dayım, lokasyondan dolayı değil de evden çıkıp sağa sola koşturamadığımdan işlerimin verimi düştü zaten doğum sonrası da azalacaktı kaçınılmaz, o yüzden bazı işleri geri çevirmek zorunda kaldım, maddi yönü de önemli tabii de şimdi manevi kısmı da düşündürdü beni, kendime çocuk odası perde vs falan iş yaratmaya çabalıyorum ki bu diyetle tek başınma sıkıntıdan ölmeyeyim diye :))) diyet ite kaka gidiyor ama akşam öğünlerinde çok aç oluyorum Pzt günü diyetisyen hanıma bana biraz takviye yapmasını söölicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…