- 30 Ekim 2008
- 2.372
- 4
birkaç gündür sabahları düzenli ceviz yemeye başladım birkaç tane... bunu kalkar kalkmaz yapıyorum... en aç olduğum saatler...
sonra sıkı bir kahvaltı yapıyorum... en az 2 dilim ekmek (ince değil), beyaz peynir, domates, salatalık, yeşil biber ve zeytin... zaman zaman haftada bir de haşlanmış yumurta yiyorum.. bu sıra bunu biraz aksattım...
öğle yemeğine kadar genelde düzenli oalrak bir meyve yiyorum... sabah kahvaltısını iyi yaptığım için öğle yemeğinde çok iştahım olmuyor...
öğlen de şirkette çorba, pilav ve sulu et yemeği haricinde ne yemek çıkarsa artık; ama mutlaka yoğurt yemeye çalışıyorum. aslında burada salata eksik kalıyor...
öğleden sonra da çerez atıştırıyorum 3-5 tane ve yine mutlaka meyve yiyorum...
akşam iftar soframız oldukça zengin oluyor... kayınvalidem ramazan nedeniyle bizde ve geleneksel yemeklerini yapıyor... ve mutlaka mantı oluyor... hiç kaçırmıyorum... kaydirigubbakcemile3 ama yanında sadece salata yiyorum... işte en büyük yanlış bu öğünde... lmaz: tabii akşam yemeğinden sonra herhangi birşey yiyecek halim kalmıyor...buna bir dur demek lazım değil mi... :uhm:
genel olarak iyi bence , bravo vallahi
ancak pilav ve mantı işi bozar, hergün pilav yakar bizi dünür .. hele ki hergün mantı bizi bozar :))) aman dikkat şekerim..