Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

ben buna katılamıycam bana paso kız doğdu ,
bu arada her gece rüya görüyodum erkek diye ama kız o diye ısrar ediyodum
bak allah önce kız dedirtti içime doğan tuttu sonra erkek çıktı rüyamda çıkan tuttu
esasen çok şanslıyım her 2 durumda da ahkam kesebilirm :))))

nurgül ne diyosunnn
ben 19. hafta falan hissetmiştim ancak , senin kız aktif maşallah benim oğlan tembel , şimdiden kusurlarını sööliyorum son anda kertme tehlikeye girmesin de .:))))

canımm dün de çok hafif bir pır pır hissetmiştim ama ondan emin olammamıştım.. bu sabahki PIT kesinleikle oydu... eli kolu durmuyor benimkinin söylimmm... maşallah.. dengelerler işte birbirlerini... kaydirigubbakcemile5

serenase bence oğluşuna yazık kız bu kız cadı ...........şimdıden tekmılıyooo baksana sen kac bence canım....laelaelaelaelaedelikafadulden

serenase bence oğluşuna yazık kız bu kız cadı ...........şimdıden tekmılıyooo baksana sen kac bence canım....laelaelaelaelaedelikafadulden

yavrum ben bilmem , ben bahtlarını yaparım tahtlarını kendileri yapsınlar opuyorumnanaktan

bişeycik olmaz eğer benim oolan tembelse kendine gelir birazcık baksana hala bir hareket yok bizimkinde aman aman, yarın kontrole gidicem hala yere çömelmiş ve de aşağıda oturuyosa dürttücem vallahi olmadı gidip nurgülle ankara da yan yana yatarım feyz alsın biraz bizimki :CüvCüv:

bu arada herkese günaydın ve de herkese hayırlı ramazanlar..
allahım hersenin mübarek günlerde dualarını kabul etsin , bebiş bekleyenleri de tez zamanda sağlıkla sona ulaştırsın inşallah.

sena'cım şimdi ben de hayırlı ramazanlar demek üzere açtık sayfayı... çok teşekkürler canım... bu bereketli günler hepimize sağlık ve sıhhat getirsin inşallah... bu sabah bir ölüm haberi aldım... bu da doğanın bir gereği, tıpkı doğum gibi... ama üzülüyoruz... :1no2:

Allah bütün sevdiklerimize sağlıklı ve uzun ömür versin...

Tatlı bir telaş başlar, ayak seslerini duyduğumuzda Ramazanın

İnşa mevsimi gelmiştir ruhun
11 ay boyunca hasar gören, yara alan, nice badirelerden geçen mana âleminin yeniden restorasyona uğramasıdır.
Ve bunun içindir ki; kul bu inşa mevsiminde çalmamalıdır malzemeden,

Hoş sadece Ramazana da sıkıştırmamalı ya! Kulluğunu (o ayrı bir mevzu)

En halisinden bir niyet,
Helalinden bir bardak su ile ağzını,
Mana âlemine dalarak nefsini bağlamak,

İnşa mevsimidir Ramazan!

En halisi ile tövbenin,
İhlâs ile ibadetin,
Veren elle pay etmenin,
Alan elle çok etmenin,
Tebessümle kardeşliğin,
Ezcümle
Paylaşarak bir lokma ekmeği kardeşinle
“ancak mü’minler kardeştir” ayetinin manasına talip olmak
sabr edip nefsin, tüm yönlendirmelerine
Elinin tersiyle, “hadi oradan” diyerek ruhunu onarmanın adıdır Ramazan.

Bu Ramazan bir daha gelmeye bilir.

Değerini bilip değerlendirmek umuduyla Ramazanınız mübarek olsun

muallim gelmimm yanına... kaydirigubbakcemile3 allah'dan dünürüm şeker gibi kadın... kaydirigubbakcemile2
ne güzel cevap vermiş... maşallah dünürüme... yoksa çocukistiyorum.com'da da yazıyorum ordan da talip çıktı kızıma maşallah... bahtı da kısmeti de çok açık... lülülülülülü

dünür ben sana ne diyim süpersin... :lepi::lepi::lepi::asigim:

yanı kız hemende dunurunu savunuyo bak............yandı anam o ......senın cadı onun sakın uslu oğlusunu mahvetcek...zemuszemus.....ınş guzel buyusunler ....

valla muallim sen yabancimiz degilsin, olmadi sende secenek cok zaten,
baktik bizimkiler anlaşamıyor, nurgül olmadı bu hatyunun kizlari ya da ogullarindan bakariz kendimize gelin / damat ..:lepi:

hımmmmmmmm bak dedığın de doğru kız................babyyı catlatırız................opuyorumnanaktan

yok nurgül üme kıyamam , dünürüm bozulmasın
ama biliosunuz ki kız çocuklarına karşı zaafım var, öncelik onların onlar seçsinler istemezse benim oolanı hiç bozulmam :))))))

oy oy kıyamam ben................uzmeyın cadının annesını ya................saglıklı hayırlı ols ınş hepsı............

serenase anlasıldı sen kız bebek ıcın bı kc yıl sonra yıne kolları sıvıcan....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…