Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

heyyyyyyyyyyyyyyyy ben demıştım......................hayırlı ols............ama solım bu kız cadı senı çok ugrastırcek............................

bıcırıkkk bir cadııııııı... baksana şimdiden uğraştırdı... baba yandı asıl... kaydirigubbakcemile5

aannaaaaaammmmmmm DÜNÜÜÜÜRRRRRRRR :lepi:
babaya sööle hiç canını sıkmasın uçak biletlerinizi yolluyorum dünürüm hemen gelin yapalım bu kertmeyi :)))

allah hayırla kucağına da aldırsın şekerim, ben de cumartesi bakıp çekin oolumun pipisinin fotosunu diycem :))))

evet senaaaaa, eşim erkek olsaydı gördüğümüz güzel kızlara talip olabilirdik, tek kötü tarafı bu dedi.. ben de merak etme ben o işi taaa baştan hallettim, onun kertmesi var dedim... bizim oalyı anlattım... cinsiyet değişimi tesadüfünü duyunca çok güldü... hangi devirdeyiz yaaa biz de talip oluruz yakışıklılara... kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

şekerim ben benimkine anlatmıştım üstüne bi temiz dalga geçti benle, hangi devirdeyiz bu devirde esprisi bile garip dedi güldü :))) yani aynı lafı etti anlayacağın ...ben de ona elinin kiri ile kadın işine karışma , bi oğlan vericem karşılığında bi kız anası olucam , tabee seçerim dedim :))) dünürüm de çok pozitif hemi de o da danışman dedim iyice koptu , senin kaynanalığından korkarım diye :)))))

yok ben senin kızına gözüm gibi bakrım sen endişe etme kaydirigubbakcemile5

ohhh hem istanbula gelin gidicek benim kızım iyi benim için de iyi olur... bu vesileyle sık ısk ziyaret ederim... sürekli baskın yapan kaynanalar gibi, ayy iğrenç... :roflol:

aaa ne baskını ayol,
gel sen sabahlara kadar gezeriz,
oğlanla kız ne yaparsa yapsın biz keyfimize bakarız.
ziyaret bahane , dünürler şahanae :lepi:

canım garanti olsun sen al fotosunu... ispat isteriz biz zati -tatlicadiarzu-

ayol şerife çok cingöz birine benziyoo nasıl tahmini yanlış çıktı bu kadınınsırnaşık şey

ayol şerife çok cingöz birine benziyoo nasıl tahmini yanlış çıktı bu kadınınsırnaşık şey
muhahahaha.... sorma şerife büyükk şok yaşadı... ama gerçekten nadir yanılıyormuş. doktorlar bile şaşırdı. osman hoca şerife ne diyorsa o diyordu başta... arada yanılma payı bize denk geldi... olsun o benim canım ciğerim herşeyim...:lepi:

benım ıcıme hamıle kaldıgımdan berı hep erkek doguyor hayırlısı olsunnnopuyorumnanaktan

canımm içine doğan olur derler... ben en başta kız hissediyordum.. bak döndü dolaştı yine kız olduuu...

senaaacıımmmm bu sabah uyandım ama hala yatıyordummm... kızım PIT yaptı... ilk kez hissettimm... muhteşemdiii...hihoyyyt

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 HEHEHE ne guzel hıssetmeye basladın yavrunu darısı basımıza ıhsallahhh

pampallll canım çok teşekkür ederim.. en kısa zamanda allahım senin yüzünü de güldürsün canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…