kızlar hepinize merhaba,
yazlıkta olduğum için eskisi kadar sık giremiyorum KK ya.. ama topluca takip ediyorum fırsat buldukça..
hamileliği devam eden arkadaşlarda mide bulantısı, baş ağrısı , halsizlikler okudum eee çok normali, artık bizim vücudumuz kiralık ev gibi kiracının da derdi olacak tabee opuyorumnanaktan
allah hepimizi sağlıkla huzurla sonuna kavuştuırsun, bebek bekleyen, tedavide olan tedaviyi bekleyen arkadaşlara da göüllerindekini versin allahım . nurgüle katılıyorum, bizler hamile kaldık diye çektiğimiz sıkıntıları, gönül yorgunluğunu, gözyaşlarını unutmuş değiliz, bunları yaşamaya devam eden arkadaşlara da sabır diliyorum ve dua ediyorum biran evvel mutlu sona ulaşsınlar diye. sizin gibi bizim de duaya ihtiyacımız var, ne de olsa hamilelik devam ediyor ve ortalama 38-39 haftalık bir süreç. allah korusun doğurup kucağımıza alana kadar bizim için de herşey bitmiş demek değil. dilerim allah herkesin yardımcısı olsun.
nurgül cüm havuz kısmına mikrop olur korkusu ile giremiyorum, ama dondurma, esinti, klima kısmı aynen devam :))))))
esel cim sen 2 li taramanı yaptırmışşsın belki 3 lü tarama yapılmaz direkt 22. haftadaki detaylı ultrasona girersin , o müthiş bir şeymiş, ooluşun profil fotosunu çekti verdi bize doktor, ara ara bakıyorum, artık nasıl bir evlada baktığımı görerek, darısı başınıza..
el muallimcim, 3 kız yerine 2 kız 1 oğlan dileğimde devam ediyorum senin için, 1 seferde her 2 cinsi de al sen boşver :))))
hepinizi öpüyorum,
sağlıkla kalın..